![]() |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Sagolasin canim benim, insallah senin bu kadar sevdigin ve dilinden dusurmedigin site ve uyelerini bende tanima serefine nahil olurum bir gun :) |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Alıntı:
umarım senle bir buluşma yaparız benim şövalyenin orda 06 metinin orda da yemek yeriz |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) pisi kulaklarini cekmim ne o oyle arkadaslarinin arkasindan konusmak hmmm n9598 yaramaz kedi seni |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) aa34 dlckrn ben dedikoducu cat56 yim ehehhheeheh 44 şaşkın blook |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) smiliyface geleyimmi bendeeeaaaa |
Çekim Yasası Uzmanımız olarak wave |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) suzzy'cim umarım eşin gelmen konusunda olumlu olur.seni merak ettiğimi biliyosuuuuuunnnn 956k kızın kaç yaşında canım? bende yağmuru getiricem yağmur ilgilenir minikle kiss3 sevgiler |
ama bu buluşmada mutlaka bol vakit ayırmalısın...(arkadaşınıda getirmeyi unutma ama..) super Alıntı:
konuştum eşimle...gelicem toplantıya...noolur noolmaz şimdiden garantiye aldım o günü... blissy kızım yedi yaşında canımcım onuda getirebilirim belki ama emin olamıyorum...bazen sıkılınca gidelim diye tutturuyor... terli345 ama bakalım ...bi o gün gelsin...eminim çok güzel bir toplantı olucak... wave bilgi dolu muhabettin en tatlı olduğu bir gün olucaktır...hepinize sevgiler... thumbsanim (sevgili keops sanada ayrıca teşekkürler...böyle değerli bir seminer için bizlere vakit ayırdığın için...) utananadam |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) Oh oh seminerler kalabalıklar ben yokken neler olmuş yahu.Cumartesi geliyorum İzmir'e. blissy |
Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) saati bellimi? sakızadasını sevmedinizmi hayal ,geçenki buluşmada.?... izmirde olursam katılmak isterim. sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM. |