Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/13889-12-ekim-304zmir-bulu351mas305na-herkesi-bekleriz.html)

bidim 07-10-2008 01:17 AM

Ynt: 12 Ekim İzmir Buluşması'na Herkesi Bekleriz :))

Sagolasin canim benim, insallah senin bu kadar sevdigin ve dilinden dusurmedigin site ve uyelerini bende tanima serefine nahil olurum bir gun :)

pisimbat 07-10-2008 01:22 AM

Alıntı:

bidim Nickli Üyeden Alıntı
Sagolasin canim benim, insallah senin bu kadar sevdigin ve dilinden dusurmedigin site ve uyelerini bende tanima serefine nahil olurum bir gun :)

canım hepsi pırlanta gibidirler şaman hariç o büyücüdür yokken senle dedikodusunu yapıyım bari 44

umarım senle bir buluşma yaparız benim şövalyenin orda 06 metinin orda da yemek yeriz

bidim 07-10-2008 01:31 AM

pisi kulaklarini cekmim ne o oyle arkadaslarinin arkasindan konusmak hmmm n9598 yaramaz kedi seni

pisimbat 07-10-2008 01:34 AM

aa34 dlckrn ben dedikoducu cat56 yim ehehhheeheh 44 şaşkın blook

ziyaretcixy 07-10-2008 02:19 AM

smiliyface geleyimmi bendeeeaaaa

keops 07-10-2008 02:23 AM

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı
smiliyface geleyimmi bendeeeaaaa

Bekleriz sevgili akın berk sen gelmeyi iste zaten bize doğru çekilirsin ister istemez
Çekim Yasası Uzmanımız olarak wave

tiriniti 07-10-2008 09:57 AM

suzzy'cim umarım eşin gelmen konusunda olumlu olur.seni merak ettiğimi biliyosuuuuuunnnn 956k kızın kaç yaşında canım? bende yağmuru getiricem yağmur ilgilenir minikle kiss3
sevgiler

suzzy 07-10-2008 10:47 AM

Alıntı:

Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı
smiliyface  geleyimmi bendeeeaaaa

akıncım mutlaka gel...senin de eminim anlatacak çok şeyin olacaktır...geçen buluşmada aramızda çok fazla kalamamıştın..

ama bu buluşmada mutlaka bol vakit ayırmalısın...(arkadaşınıda getirmeyi unutma ama..)  super

Alıntı:

trinity69 Nickli Üyeden Alıntı
suzzy'cim umarım eşin gelmen konusunda olumlu olur.seni merak ettiğimi biliyosuuuuuunnnn 956k kızın kaç yaşında canım? bende yağmuru getiricem yağmur ilgilenir minikle kiss3
sevgiler

canım trinity cim... kiss3

konuştum eşimle...gelicem toplantıya...noolur noolmaz şimdiden garantiye aldım o günü... blissy

kızım yedi yaşında canımcım onuda getirebilirim belki ama emin olamıyorum...bazen sıkılınca gidelim diye tutturuyor... terli345 ama bakalım ...bi o gün gelsin...eminim çok güzel bir toplantı olucak... wave

bilgi dolu muhabettin en tatlı olduğu bir gün olucaktır...hepinize sevgiler... thumbsanim

(sevgili keops sanada ayrıca teşekkürler...böyle değerli bir seminer için bizlere vakit ayırdığın için...) utananadam

Belgin ∞ 07-10-2008 02:38 PM

Oh oh seminerler kalabalıklar ben yokken neler olmuş yahu.Cumartesi geliyorum İzmir'e. blissy

asevgican 07-10-2008 04:47 PM

saati bellimi?
sakızadasını sevmedinizmi hayal ,geçenki buluşmada.?...
izmirde olursam katılmak isterim.
sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM.