Arkadaşlar,hepinizi tebrik ediyorum..Harika bir toplantı olmuş, resimlerdeki pozitif görüntülerinizden belli oluyor..
Yanii, bayağı bir çatlattınız milleti..
Hayal abla ne kadar zarifsin,hakikaten hayal ettiğim gibisin..
Geçen gün, sadece sesini merak ettiğim için kilo meditasyonunu dinledim..Ağır, oturaklı, insanı dinlendiren bir ses tonun var..Ne okusan yakışır o sese..Tam bir İzmirlisin, Sezen Aksu'nun değişik bir versiyonu...Eee, ne de olsa o da İzmirli..
Redflowers,o kadar cıvıl cıvıl ki, sanki fotoğraftan fırlayıp yanıma oturacak gibi..Canım benim, çok güzel bir buluşmaya vesile oldun..İnsanların bu güzel dostluğu ve bilgi birikimlerini paylaşmalarını sağladın,sımsıkı sarılıp kocaman öpüyorum seni..
Keops, orada bulunan arkadaşlar adına ayrıca ben de teşekkür etmek istiyorum..Eşsiz bilgilerini paylaştığın için, bu paylaşıma da devam edeceğini bildiğim için...
Bu arada Can, sana da çok teşekkürler..Hayal ablanın eli kolu oluyorsun bazen..Senin sayende bilgilerini daha bir güzel paylaşıyor..Hayal abla,, iyi ki doğurmuşsun..
Vee, en başta kendine değer verdiği için,gelişmeye açık olduğu için orada bulunan tüm arkadaşlar, hepinize teşekkürler...