Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ haftasonları olursaa ben çok isterim katılmakk...:) |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ nezaman toplanacağız pekiy |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ arkadaşlar bu toplantıyı keops'un bize vereceği seminer için düzenliyoruz..tarih 15-09-2007 tarihinde katılım sayısı yüksek olursa 16-9-2007 tarihinede sarkacak..( eğer bir aksilik olmazsa benim evimde toplanacağız)gelmek isteyenler bana özelden ulaşıp adres alabilirler.. |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ SLMM...BENDE Bİ İZMİRLİ OLARAK SİZE KATILMAK İSTİYORUM BENİ ARABANIZA ALIRMISINIZ |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ sevgili canançelik başımızın üzerinde yerin var..özelden ulaşırsan..adresi ve tel no verebilirim..saygılar |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ ağla ağla ağla ağla ben de katılamıyorummmmmmmmmm sadanim sadanim sadanim ne yapalım kader işte, boşuna umutlanmışım agl34 |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ sevgili canan ve ceren sizlerde daha sonra müsait olduğunuzda katılırsınız.. |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ canan,ceren ve flover..3 kişisiniz... gerçi keopsa henüz sormadım ama her halde hayır demez..(hele bir hayır desin n9598 ) aranızda yazışın bir daha ki seminer için bana veya keopsa gün verin ikinci semineri de şimdiden ayarlıyalım..ben size iki kişinin daha katılmasını sağlamaya çalışırım.. |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Alıntı:
haftasonları olduktan sonra sorun olmaz... sung66 canan,ceren ve flover sizde bu öğrenme şevki olduktan sonra hayal ablada da bu misafirperverlik olduktan sonra ne diyelim?? hepinizi öptüm kiss3 |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Keops`a teşekkür ediyorum.Bizleri bilgilendirdiği ve geçmişte yatan olumsuz duygularımızdan kurtulma yöntemlerini bize öğrettiği için.Çok güzel bir gün geçirdim.Hayal hanım ve diğer katılımcılarla epey yol katedeceğimize inanıyorum.Teşekkürler Keops! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 AM. |