Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

asevgican 07-09-2007 09:06 PM

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

haftasonları olursaa ben çok isterim katılmakk...:)

ohbeee 08-09-2007 12:40 PM

nezaman toplanacağız pekiy

hayalayaz 11-09-2007 01:03 AM

arkadaşlar bu toplantıyı keops'un bize vereceği seminer için düzenliyoruz..tarih 15-09-2007 tarihinde katılım sayısı yüksek olursa 16-9-2007 tarihinede sarkacak..( eğer bir aksilik olmazsa benim evimde toplanacağız)gelmek isteyenler bana özelden ulaşıp adres alabilirler..

canancelik75 11-09-2007 10:24 AM

SLMM...BENDE Bİ İZMİRLİ OLARAK SİZE KATILMAK İSTİYORUM BENİ ARABANIZA ALIRMISINIZ

hayalayaz 12-09-2007 08:36 AM

sevgili canançelik
başımızın üzerinde yerin var..özelden ulaşırsan..adresi ve tel no verebilirim..saygılar

cnb 12-09-2007 09:37 AM

ağla ağla ağla ağla
ben de katılamıyorummmmmmmmmm sadanim sadanim sadanim
ne yapalım kader işte, boşuna umutlanmışım agl34

hayalayaz 14-09-2007 08:49 AM

sevgili canan ve ceren sizlerde daha sonra müsait olduğunuzda katılırsınız..

hayalayaz 14-09-2007 09:22 PM

canan,ceren ve flover..3 kişisiniz... gerçi keopsa henüz sormadım ama her halde hayır demez..(hele bir hayır desin n9598 ) aranızda yazışın bir daha ki seminer için bana veya keopsa gün verin ikinci semineri de şimdiden ayarlıyalım..ben size iki kişinin daha katılmasını sağlamaya çalışırım..

keops 14-09-2007 09:38 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canan,ceren ve flover..3 kişisiniz... gerçi keopsa henüz sormadım ama her halde hayır demez..(hele bir hayır desin n9598 ) aranızda yazışın bir daha ki seminer için bana veya keopsa gün verin ikinci semineri de şimdiden ayarlıyalım..ben size iki kişinin daha katılmasını sağlamaya çalışırım..

hayır :)) şaka şaka
haftasonları olduktan sonra sorun olmaz... sung66
canan,ceren ve flover sizde bu öğrenme şevki olduktan sonra hayal ablada da bu misafirperverlik olduktan sonra ne diyelim??
hepinizi öptüm kiss3

tulu 16-09-2007 06:53 PM

Keops`a teşekkür ediyorum.Bizleri bilgilendirdiği ve geçmişte yatan olumsuz duygularımızdan kurtulma yöntemlerini bize öğrettiği için.Çok güzel bir gün geçirdim.Hayal hanım ve diğer katılımcılarla epey yol katedeceğimize inanıyorum.Teşekkürler Keops!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 AM.