Eveeeet, seminerin ardından ne gibi değişimler yaşadınız, ne gibi olaylar ile karşılaştınız diye soran yok.Bari ben anlatayım. 44
Seminerden önce, kavga gürültü çıktığım iş yerime tekrar gitme stresini yaşıyordum.Seminerden sonra, farkettim ki bu benim için aslında bir fırsat.Neden?Çünkü oranın bana verdiği olumsuz duyguları yeniden yaşayıp Sedona ile bırakma zamanı. wave Öyle de yaptım.Gayet hoş bir biçimde karşılandım patronum tarafından ve bana destek olacağını söyledi.Çok güzeldi ve bir kez daha anladım ki, iyiki işi bırakmışım.
Sonra, astroloji konusunda yetersizlik duygusu ile boğuşuyorum.İçimde yükselen sese kulak verdim ve canım arkadaşım Turhana bir teklif götürdüm.Ne cevap verdi dersiniz, elbette TAMAM dedi.Artık astrolojiyi en iyi biçimde öğreneceğim, hatta bir anlaşma yaptık aramızda horoskop yorumlayacak, ben de bilgimi pekiştireceğim , ee tabi ki belli bir ücret karşılığında olacak bu!
Daha bitmedi.
Ailemin imalat işi var.Topuk taşı imal ediyoruz.Bir gazeteci bana üyesi olduğum bir siteden ulaştı ve eğer haber değeri var ise imalatımızı haber yapmayı teklif etti.Ben hemen tamam dedim.Babam biraz mırınkırın etti ama olsun.Babalar bunu için var nasıl olsa!
Veeeeeee, uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım beni aradı.Görüşmeye başladık.
Seminerdeki konulara hakimiyetim arttıkça, inanıyorum ki, gelişmeler de hızla bana gelecek.Hayal hanıma ve Abdullah arkadaşıma binlerce kez teşekkür ediyorum.Tabi ki, seminere katılıp güzel enerjisini bize aktaran arkadaşlarıma da binlerce teşekkürler.
Sevgiyle ve ışıkla kalın!