Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İzmir Buluşmaları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/)
-   -   İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/izmir-bulusmalari/1526-izmirliler-daha-aktf-bir-paylasim-icin-davetlimsiniz.html)

hayalayaz 19-09-2007 05:43 PM

Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ

emel ellerin nurdan olsun .. sevincli ama sanki suratlarımız biraz uzamışmı ne dusun

BHTYR_VFR 19-09-2007 08:13 PM

25EMEL hnm, duvardaki yağlı boya çalışması sanırım yamulmuş, bi el atı verseniz, onuda düzelttinizmi tam olucak... sevincli

vallahi eğitim bakımından geride kaldım die hayıflanıyorum. artık kitapcılardan kitap alıp okuyayım garii.

hayalayaz 19-09-2007 08:40 PM

sevgili bahtiyar tabloyu nazar değmesin diye yamulttuk,dost vaaaar, düşman var...

BHTYR_VFR 19-09-2007 09:15 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
dost vaaaar, düşman var...

dusun
hayatta dost da yok düşman da...herkes bize kendimizi aynalar 12389

sence? 4897

hayalayaz 19-09-2007 09:44 PM

Alıntı:

hayatta dost da yok düşman da...herkes bize kendimizi aynalar 12389

sence?
çok güldüm,allahta seni güldürsün..işin doğrusu tablonun yamuk durduğunu son anda fark ettik ve düzeltmedik çünkü o an hepimiz için önemli olan, mutluluğun fotoğrafını çekmekti...pozitif enerjiyle dolu dolu geçen saatlerden sonra yamuk bir tabloyu kim dert ederki...
sen dost'ta yok düşmanda yok derken ne kadar kesin konuşmuşsun..ne mutlu sana..
ben ise hayat çok uzun...son nefesimden önce kesin laflar etmemek gerekir diyorum.ve böyle yaşıyorum..
uzun lafın kısası bahtiyarcığım..ben kendi doğrularımı yaşıyorum...görünen o ki sende kendi doğrularını..herşey doğru ve güzel..sevgiler

25emel 20-09-2007 01:39 AM

Alıntı:

BHTYR_VFR Nickli Üyeden Alıntı
25EMEL hnm, duvardaki yağlı boya çalışması sanırım yamulmuş, bi el atı verseniz, onuda düzelttinizmi tam olucak... sevincli

ona da sen bi el atsan sevincli ee ne demişlerr her şeyi devletten beklememek lazım super

25emel 20-09-2007 01:40 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
emel ellerin nurdan olsun .. sevincli ama sanki suratlarımız biraz uzamışmı ne dusun

khkh56 khkh56 khkh56 bilmem öle mi olmuş aa34 aa34

csk 20-09-2007 01:13 PM

resimler küçülünce güzel olmuş. herkesi bir kerede görmek güzel oluyor. rica etsem, soldan sağa kim kimdir diye yazabilir misiniz?

tulu 20-09-2007 01:25 PM

Abdullah -Keops-, Hayal Ayaz, Olcay Hanım, Pınar-Kurby-,Kusuruma bakmayın ismini unuttum! ve sondaki de Güliz Ayaz.

keops 20-09-2007 01:57 PM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Abdullah -Keops-, Hayal Ayaz, Olcay Hanım, Pınar-Kurby-,Kusuruma bakmayın ismini unuttum! ve sondaki de Güliz Ayaz.

güliz hanımdan önceki kişi neşe hanım olacak.hafızam yanıltmıyorsa smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 AM.