Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ emel ellerin nurdan olsun .. sevincli ama sanki suratlarımız biraz uzamışmı ne dusun |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ 25EMEL hnm, duvardaki yağlı boya çalışması sanırım yamulmuş, bi el atı verseniz, onuda düzelttinizmi tam olucak... sevincli vallahi eğitim bakımından geride kaldım die hayıflanıyorum. artık kitapcılardan kitap alıp okuyayım garii. |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ sevgili bahtiyar tabloyu nazar değmesin diye yamulttuk,dost vaaaar, düşman var... |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Alıntı:
hayatta dost da yok düşman da...herkes bize kendimizi aynalar 12389 sence? 4897 |
sen dost'ta yok düşmanda yok derken ne kadar kesin konuşmuşsun..ne mutlu sana.. ben ise hayat çok uzun...son nefesimden önce kesin laflar etmemek gerekir diyorum.ve böyle yaşıyorum.. uzun lafın kısası bahtiyarcığım..ben kendi doğrularımı yaşıyorum...görünen o ki sende kendi doğrularını..herşey doğru ve güzel..sevgiler |
|
|
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ resimler küçülünce güzel olmuş. herkesi bir kerede görmek güzel oluyor. rica etsem, soldan sağa kim kimdir diye yazabilir misiniz? |
Ynt: İZMİRLİLER DAHA AKTF BİR PAYLAŞIM İÇİN DAVETLİMSİNİZ Abdullah -Keops-, Hayal Ayaz, Olcay Hanım, Pınar-Kurby-,Kusuruma bakmayın ismini unuttum! ve sondaki de Güliz Ayaz. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 AM. |