Alıntı:
|
ben de katılmayı çok istiyorum, fakat turizm sektöründe çalışıyorum, dolayısıyla off günüm hiç belli olmuyor:((( |
BULUŞMA YERİ arkadaşlar göztepe de susuz dedenin içinde villa fırat diye bir yer var hem çok sakin hemde fiyatları uygun. hem inönü caddesinden hemde mitatpaşa caddesinden ulaşım çok kolay buluşmaya karar verirsek orayı kullanabiliriz SEVGİLERpartysmiley |
süper bir fikir sevgili tiriniti:)hem içeride, soba da yakıyorlar, çok hoş bir ortam oluyor:) |
Banada uyar arkadaşlar çiğlideyim ama olsun gelirim:) |
evet banuhcuğum, sıcacık çaylar, çıtır çıtır soba ve orman ,deniz manzarası müthiş bi yer yaa hele birde sohbette yerinde olursa saatlerce kalkası gelmez insanınblissyblissyblissyblissy sevgiler |
ozaman, isterseniz villa fıratı oylamaya koyalım, çoğunluğa uygunsa gün belirleyelim:) |
:) sevgili banuh, Değerli mod larımız ve atakan bey hep birlikte İzmirlilere bizlere zaman ayırıp bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları bir seminer planlıyorlar , görmüşsündür sitede. Seminer katılımcı sayısı ile çok alakalı şu anda bizim toplantı yapmamız abes le iştigal eder.y789( doğru yazdım umarım) Kendi adıma ben burayı, buradaki insanları ailem akrabam gibi gördüğüm için toplantıyı "izmir" seminerinden sonra gerçekleştirelim derim . Hem ikiye bölünmeyiz hemde birayaya geldiğimizde daha fazLa arkadaşımız katılır. Şu İzmir organizasyonu bi bitsin hayırlısıyla toplanırız banuhcuğum sevgili suzzy de bize seve seve eşlik eder eminim .blissy sevgiler actionsmilesuper |
Atakan beyde gelicek seminer olunca. Güzel bir buluşma olucak |
8977Bencede o şekilde değerlendirmek daha mantıklı Berk ciğim sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 PM. |