| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Kendine Güven Doğa Versiyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar ilgili linkleri okusanız diyorum sorularınıza cevap bulacaksınız...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
86 Mesajinıza toplam 358 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Arkadaşlar ilgili linkleri okusanız diyorum sorularınıza cevap bulacaksınız
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 186
143 Mesajinıza toplam 538 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bir ortamda konuşulan konu üzerine birşeyler söyleyemiyorum utanıyorum bu kekemeliğin bende açtığı yaralardan en önemlisi şimdi kekeme değilim ama yinede kalabalık ortamlarda konuşmak istemiyorum doğal olarak stres yapıyorum bu da konuşmamı çok yavaş bir hale getiriyor görseniz aynı kasedi saran bir teyipte sözler nası çıkar işte aynen öyle konuşuyorum böyle olduğu içinde susuyorum başkalarının duygularını önemsiyorum kendime olan güvenim yok bugün beşinci gün biraz daha iyiyim ama daha 15 20 günüm daha var inşallah herşey daha iyi olur |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
2 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben bu linkleri indiriyorum ama açılmıyo ne yapcam b u kişisel gelişim set cd leri toplam ne kadar benim işime ayaracaklar hangidsi |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) | |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.. Linkte bir sorun görünmüyor..Tekrar deneyebilirsiniz.. Ayrıca alternatif linkten de yükleyebilirsiniz.. Sevgiler.. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
1 Mesajina 8 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Merhabalar... Herşeyin bir zamanı vardır,hiçbirşey tesadüf değildir denilir... Ne kadar doğru... Kendimle ilgili eksikliklerimin farkına vardığım ve çözüme ulaştırmaya karar verdiğim gün çıktınız karşıma. Önce size gerçekten ve yürekten sevgi dolu kocaman bir teşekkür etmeliyim.Çok çok çok teşekkürler ![]() Telkinleri 8 gündür (önce sadece ego güçlendirici,4 günden sonra suçluluk telkinini de ekleyerek )dinliyorum.Ve forumunuzdaki neredeyse tüm paylaşılan yazılarınızı da kaydedip okuyorum.Telkinler minimum 21 gün dinlenmeli demişsiniz ,kendine güven telkinini ne zaman eklemeliyim.(içeriği eksikliklerimle birebir örtüşüyor da:) Saygı ve sevgilerimle... |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba goddess23 hoşgeldiniz yanımıza.. suçluluk ve egoyu 15 gün dinledikten sonra güven telkinini eklerseniz daha iyi olur.. sevgiler ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Tesekkür: 186
143 Mesajinıza toplam 538 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bu telkini dinledikten sonra ne gibi değişimler olacak uygulayan var mı |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
4 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende yükledim teşekkür ederim. |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() acaba ne diyor telkindeki sözler? |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bana cevap verecek kimse yokmu? telkinlerdeki sözleri bilen bana cevap versin lütfen.... sahra 1975 |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Kendine Güven Doğa Versiyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar ilgili linkleri okusanız diyorum sorularınıza cevap bulacaksınız...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi