Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kendine Güven (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/)
-   -   yardım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kendine-guven/620111-yardim.html)

rahat_ol 28-11-2011 08:42 PM

yardım

kendine güven telkinini 2 haftadır dinliyorum ve kendimi bugün cok sinirli ve stresli hissediyodum.bu ne böle yaa
bu telkinlerin içinde seytanın gizli sublimal mesajları mı var böleyse bn dinlemem arkads

azraist_24 28-11-2011 08:44 PM

Cevap: yardım

Alıntı:

rahat_ol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812191)
kendine güven telkinini 2 haftadır dinliyorum ve kendimi bugün cok sinirli ve stresli hissediyodum.bu ne böle yaa
bu telkinlerin içinde seytanın gizli sublimal mesajları mı var böleyse bn dinlemem arkads

Kendine guven telkini ile birlikte baska bir telkin dinlemediniz mi?

rahat_ol 28-11-2011 08:52 PM

sadece dün dinlemedim diğer telkini diğer günler dinlemiştim

azraist_24 28-11-2011 08:56 PM

Alıntı:

rahat_ol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812195)
sadece dün dinlemedim diğer telkini diğer günler dinlemiştim

Muhtemelen ``dalgalanma`` diye tabir ettigimiz ruhsal donemdesin ve bu iyiye gittiginin gostergesi... Hic merak etme ve sakin dinlemeyi birakma tavsiyem: ``ego + kendine guven+ sucluluk `` listene eklemen ve devam etmendir, umarim yardimci olmusumdur,

Mutlu kalman dilegiyle,

rahat_ol 28-11-2011 09:02 PM

saolasın kardes. ee listem de her telkin war ama suanda kendine güven ve sf telkinin dinliodum.ilk haftalar sucluluk ve egoyu dinledikten sonra basldım bunlara

azraist_24 28-11-2011 09:16 PM

Alıntı:

rahat_ol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812200)
saolasın kardes. ee listem de her telkin war ama suanda kendine güven ve sf telkinin dinliodum.ilk haftalar sucluluk ve egoyu dinledikten sonra basldım bunlara

`` Sucluluk + egoyu`` 2 hafta dinledi iseniz, sucluluguu cikarip ego yu sabitleyerek uzerine ekleyebilirsiniz... Ani ruhsal degisimler iyiye gittiginizi gostermekte, her zaman alisik oldugunuz bilinc haliniz su anki duruma tepki gostermekte sakin birakmayin derim....

sweeet 28-11-2011 10:33 PM

Alıntı:

rahat_ol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812191)

Senin içinde kendine güvenle ilgili olumlu kalıplardan oluşmuş telkin metniyle kavgaya girişen bir ego sesi var. Endişelenme geçer bu ruh hali.

pinky9 29-11-2011 10:14 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812229)
Senin içinde kendine güvenle ilgili olumlu kalıplardan oluşmuş telkin metniyle kavgaya girişen bir ego sesi var. Endişelenme geçer bu ruh hali.

vaovv bu ne güzel bi tespit :D bende hep kendine güvenli insanları sevmezdim eskiden :D:D bu yüzden egomla baya çatıştı bu telkin benim de :)

azraist_24 29-11-2011 11:01 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812229)

Sweeet`im benim,

Konusturmussun yine tecrubeni, masallah sana canim arkadasim benim...

Iyi ki varsin ve buradasinO0

sweeet 30-11-2011 10:37 AM

Aslında o sesin varlığını ve ne yönde çalıştığını tespit etmek çok harika bir duygu ego bizim hayrımıza da çalışabilir bizi korumak için(iyi niyetle kötülük ediyor farkında değil) zararı da dokunabiliyor. Aşırı korumacı bir tarafımız belki de. Onun söyledikleri bizi iyi yöne götürmüyorsa ona bir dur diyebilmek gerek. Ama diyemiyoruz. O dır dıra öyle alışmışız ki bazen. Can kulağıyla dinliyoruz ve mutsuz hissediyoruz. Ego+ kendine güven telkinlerinin ego konuşmalarını olumlu yönde değiştirdiğini düşünüyorum. Suçluluk da hatalarımızı yüzümüze vuran egomuzun bizimle ılımlı konuşup kabullenmemizi sağlıyor.

Bir de deneyim tecrübe konusunda şunu söylemek isterim. Zaman elbet önemli ve değerlidir. Ama daha değerlisi kısa zamanda çok yolu en verimli şekilde gidebilmektir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:55 AM.