Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Kendine Güven

Uyarılar

Herkes Beni Dövüyor

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Herkes Beni Dövüyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şimdi konuyu açtığım zamanki yazdıklarıma baktımda baya bi değişmişim gerçekten.Şimdi insanlar gelip beni dövmuyorlar. Gene arada uğraşıyolarda ben takmıyorum bugun hiç takmadım mesela gerçekten bu durum beni çok mutlu etti.Kişisel Gelişim kitaplarıda okumaya başladım.Şimdi Evren,Enerji,Ego,Çekim Yasası,Anı Yaşama gibi şeyleri öğreniyorum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi

Herkes Beni Dövüyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-09-2012, 12:08 PM   #81 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ac_milan_ac is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Herkes Beni Dövüyor

Şimdi konuyu açtığım zamanki yazdıklarıma baktımda baya bi değişmişim gerçekten.Şimdi insanlar gelip beni dövmuyorlar. Gene arada uğraşıyolarda ben takmıyorum bugun hiç takmadım mesela gerçekten bu durum beni çok mutlu etti.Kişisel Gelişim kitaplarıda okumaya başladım.Şimdi Evren,Enerji,Ego,Çekim Yasası,Anı Yaşama gibi şeyleri öğreniyorum kitaptan.Her neyse şimdi öğle tatilindeyim.Siteye girince konuyu açtım ve ilk yazımı okudum ve kendimdeki değişikliği gördüm.Bu gibi durumları artık kafaya takmayan biri oldum ama bunun ilerde tekrar eski haline döneceğinden korkuyorum ara sıra.Olumsuz düşüncelerden uzak durmaya başladım ve kendimi şu an daha iyi hissediyorum.Dersimede çalışcam her şey çok iyi gidiyor inşallah bozulmaz :)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-09-2012, 03:55 PM   #82 (permalink)
Üsteğmen

123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

arkadaslar özel bi durumum var ve bunu herkesle paylaşkmak istemiyorum derdimi birine anlatmam lazım özelden mesaj atarsanız sevinirm
ac_milan_ac isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2012, 09:09 PM   #83 (permalink)
Üsteğmen

arkadaşlar bu yazdıklarımın hepsinin kendimden kaynaklandığını artık %100 biliyorum neden başkasıyla değilde benle uğraşsınlar yoksa..Özgüvenim çok az hatta yok..Derste parmak kaldırmaya bile çekiniyorum.Derste bi metni okurken heyecandan geberiyorum.Sosyal fobi yaşıyorum işte bildiğiniz..Sonrada gelip bana vuruyolar eğleniyolar..bunu yapanları müdüre söylemekten bile korkuyorum.. annem okula gelirde anlatırlarsa yada bana süt çocuğu damgası vururlarsa diye..neyse bugun sora başladım..spor merkezıne kaydoldum spora gidiyorum artık 2 arkadasla beraber..Ama bu özgüvensizlikle sosyal fobik olma durumuyla nasıl olur bilemiyorum..Okulda yaşanan olayları kafama takmadan duramıyorum..EFT yapmaya çalışıyorum ama işe yaramıyo..NLP yapıyorum işe yaramıyo ters psikoloji mi vardır anlamadım
Alt 25-09-2012, 09:28 PM   #84 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bedenindeki sağlıklı gelişmeler kişiliğine de yansır belki. Spor haberine çok sevindim. Özgüven kazanma üzerinde dur o zaman bol bol kendine güven telkini de dinlemeyi ihmal etme. Ve değişimlerin olmasını beklerken kendine ihtiyacın olan zamanı vermeyi ihmal etme. Sen hazır olduğunda her şey istediğin gibi olacak.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-09-2012, 12:26 PM   #85 (permalink)
Üsteğmen

bugun yolda 2 arkadaşla gidiyoduk bende bunlara saçlarım çok güzel kestirmek istemiyorum dedim.Bunlardan biri de '' o saç bende olsa hocalar beni çoktan okuldan atmıstı '' dedi. Ötekide '' bu konusmayı bilmiyo diye buna bişey demiyolardır '' dedi. O an hala aklımda.Çıkaramıyorum aklımdan her saniye o anı düşünmeye başladım...Çok kötü hissettiriyor bu durumdA
Alt 02-10-2012, 09:13 PM   #86 (permalink)
Üsteğmen

Arkadaslar yarın benım dogum günüm aynı zamandada başka bi kız arkadaşında dogum günü.İkimize birden okulda süpriz dogum günü partisi yapcaklar galiba :) bu durum karşısında nasıl davrancam diye düşünüpp duruyorum :)
Alt 02-10-2012, 09:54 PM   #87 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

senin işinde zor be kardeşim. bize nasıl davranman gerektiğini sorma en iyisi sen kendine sor o soruyu ama sürekli sorunun üzerinde durma cevap ara şöyle yapsam nasıl olur peki ya şöyle yok yok böyle yapsam daha iyi olur vs.
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2012, 06:57 PM   #88 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bu ne kadar güzel bir haber sevilen kişilere doğum günü sürprizi yapılır ne kadar şanslısınız. Nice mutlu yaşlara hem de gelişim dolu. :))

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2012, 10:48 PM   #89 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

Mutlu Yıllar :D
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-10-2012, 02:43 PM   #90 (permalink)
Üsteğmen

Arkadaşlar herkese selam 2 hafta sonra tekrar burdayım ve tekrar yazıyorum öncelıkle kendimdeki değişimlerden bahsedicem.Arkadaşlar artık kimse beni dövmuyor.Eskisi gibi değilim artık bana vuran arkadaşıma '' vurma ya acıyo kolum morarmış '' diye bagırdım aslında morardığı falan yoktu '' hoşuna mı gidiyo vurunca eglenıyo musun '' falan diye bagırdım.Oda bana küfür falan etti '' bi daha sana bulaşmam merak etme '' falan dedi. sonra ertesi gün yanıma geldi '' ardamla barışayım '' dedi ve barıştık artık bana vurmuyor. gelip yanıma yanagımı sıkıyor falan.Diğer arkadaşlarıda hallettim...Onlar benle uğraştıgında ben umursamazlıktan geldim teneffüslerde falan onların yanına gidip samimi bi muhabbet başlatmaya basladım falan ondan sonra düzeldi. Herşey yolunda gidiyor şu an. Derste falan söz almayada başladım ama nadiren.Neyse arkadaşlar benim asıl buraya yazma nedenim başka...Artık büyüdüm ama açıkçası aileme çok baglıyım. Benim yaşımda erkekler ailelerine bu kadar baglı olmaz ama ben cok baglıyım.Ananemin ve dedemin yanında büyüdüm bide ananemin kardeşinin.Küçükken hep ananemin evine giderdik babam gelmezdi hafta sonları hep onlara giderdik...Bende çok sevinirdim onlara gidince...Halada genelde haftasonları onlara gidiyorum...Bu artık anormalime gelmeye basladı...Ben artık büyüdüm ama ananemler dedemler bana hep cocukmus gibi davranıyorlar bende kendimi ona göre formatlıyorum.Dün bi aile oturmasına gittiler bende gittim yanlarında sessiz bi şekilde oturdum...Ne konuşayım ki yaşlıların arasında ? Bana diyolar hiç konusmadan oturdu diye. Ne konusmamı beklerlerki yemek tarifini mi konusayım dedemin askerlik anılarından mı konusayım komşunun oğlu evlenmiş onu mu konusayım ne konusayım anlamadım ne beklerler benden...Kısacası demek istediğim şu benım yaşımda erkekler ailelerinden bagımsız bir şekilde dışarlarda geziyor falan filan bense ananemlerde geziyorum... Ve bu durum atık baya bi garibime gitmeye başladı...Dedem bana dede diye hitap ediyor...Onun tarzı o anneme teyzeme falanda baba diye hitap ediyor...Tamam anlayısla karsılıyorum ama bi şey anlatıcam.Kuzenim 5-6 yaşlarındayken ( Şu an benden 1 yaş büyük ) dedeme '' Ullen dede '' demiş...Dedeminde çok komiğine gitmiş bu olay bize soruyor '' Dedesi bir gün dedesine demişki ...... '' diyo bizde kuzenimle '' Ullen Dede '' diyoruz... Halada devam ediyor böyle demeye ... Mesela bi lokantada yemek yiyoruz diyelim Dedem gene soruyor '' Dedesi bir gün dedesine demişki '' diye ullen dede demessek ayıp olcak ... ama yeter artık ya çocuk gibi bu ne be... İnsanların karşısında bile ullen dede deditiriyo yeter artık ya ben küçük çocuk muamelesi görmek istemiyorum artık...Ailemden biraz ayrılma kararı aldım...Ayrılma dediğim , çok sık görüşmemek...Annemle babamı her gün evde görüyorum zaten ama ananemle dedemle falan artık çok fazla beraber durmamam gerektiğini biraz onlardan ayrılmam gerektiğini düşünüyorum...Belkide tüm yaşadıgım sorunların sebebi budur. Her ne kadar böyle desemde bu kararımın onların bana olan sevgisini azaltacıgını düşünüyorum ve bu beni rahatsız ediyor...Ama bence artık biraz fazla beraber olmamam gerek sanırım onlarla ... kısacası kendimi sütçocugu gibi görüyorum ... her neyse sizin önerileriniz varmıdır varsa yazarsanız sevinirim...

Bookmarks