09-03-2009, 09:39 AM
|
#23 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: 3507 Nickli Üyeden Alıntı
Sadece Aptallar 8 saat uyur kitabını okuduğum günden bu yana ( 3 yıl oldu sanırım), uykuda geçirdiğim her anı zaman kaybı olarak görür ve uyumak istemem. O zamandan beri aklımda hep 6 saat uyumak vardır. ( Aslında 4 saatte tamamen yenilenip uyanmış olmak istiyorum ama mantığım 6 saatte karar kıldı :D ) Telkinlere başladığım ilk günden itibaren uyku saatim 6 saate fixlenmiş durumda. Kaçta yatarsam yatayım 6 saat sonra uyanıyorum. Daha dinç ya da daha yorgun uyanmıyorum, halihazırdaki yorgun uyanma şeklim henüz değişmiş değil ama 6 saat olayı şaşırtıcı doğrusu. :)
Bir de, bu konuya ait değil ama, kuru ciltli biri olarak beni şaŞkına çeviren bir değişim de şu; özellikle sırtımda aşırı yağlanma olmaya başladı Güneş yağı sürmüşüm de kurumuş, ama üzerinde gezindikçe elime yağ bulaşıyor gibi :S Sivilcelenme gibi bir etki görmüştüm geçenlerde, o başlığı arayıp bulayım ben şimdi, bakayım nedir bu cildimin durumu :)
Söylemeden geçemeyeceğim... Hiç birinizi tanımıyorum ama sizi seviyorum ben yahu! Keşke bir de çoğunuzun online olduğu bir zamana denk gelebilsem de, iki sohbet edebilsem.
Tuu maç informeyşın, utanır kaçar ben... | merhaba ben online
__________________ sizi seviyorum |
| |