![]() |
Uykuda Telkin Dinleyenlerin Uyku Süresinin Uzaması Telkinleri önerdiğim iki arkadaşta gece yatarken yeni doğa versiyonlarıya başladılar. Aldığım geri bildirimlere göre uyku süreleri uzamış. Nedeni beyin telkinleri işlemeklede meşgul olduğu için ek süre talep ediyor herhalde :) Ve ikiside çok faydalandılar. değişimleri hissettiler.. Sizinde uyuma sürenizde artış ya da azalış oldu mu ?? |
Alıntı:
Örneğin iki üç gün gece dinlediyseniz 1-2 günde gündüzleri dinleyip dengeyi yakalayabilrsiniz. |
herkese merhaba..neredeyse 2 ay olacak telkinleri dinleyeli ve bir süredir şunu farkettim: telkinlerle uyuduğum gecelerin sonunda daha erken ve aslında zinde de uyanıyorum..ve telkinlerin içinde "erken ve zinde uyanma telkini" de yok buna eminim:)..ama ilk günlerde,uykuya devam isteği daha doğrusu miskinlik yapma ve hoş bi dinginlik vardı..bakalım sonrası ne olacak..sevgiler |
y789 telkinleri dinlediğim gece sabah daha dinç ve erken kalkıyorum şu anda sadece kilo verme telkini var başka telkin yok |
bend ebı bozukluk var o halde..cunku bana telkınler hıc fayda etmıo.hatta gece uyumamaıd aengellıolar..:( |
aynen gece zaten açamam.Denedim bir kere benim de uyumamı engelliyolar aklım seslere takılıyor. |
ben de bir kaç aydır düzenli bir şekilde biraz gündüz biraz gece dinliyorum. bu süre içerisinde bende de uyku süresinde uzama oldu. hem de kesinlikle. uyanmak istemiyorum. yataktan kalmak istemiyorum. |
ya zaten en uygunu benım için su sesi ama oda şırr şırrr artık gercekten uyutmuo...herkesın uykusu uzamış ama benımkı olmuo bıle ılgınc:D ne yapmam lazım?yanı dınleyemıorum.. |
dinleme konusunda kendimi takdir etmem gerek aylardır her gece düzenli dinliyorum.nadırdır geceleri dinlemedigim,doga sesli ve kısık sesle dinliyorum.biraz sabredersen desertcım alısırsın.uyku süremde bir degişiklik olmadı.ama galiba mindmaster beni biraz yordu.sesli telkine alısıktımda görseli yeni deniyorum.bilinçaltı bas bas bagırıyor bu ne beaa diyo,dört koldan saldırıyorumy789 |
peki bişey sorcam 10 günlük ilk başlangıç lardan sonra gündüzleri ofiste blgisyarımda hep kendine güven ve kilo telkinleri çalıyor 5-6 saat bütün gün sonra da gece uyurken sosyallik ve kendine güven dinliyorum..fazla mı acaba? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |