![]() |
Çok fazla rüya görüyorum:D Belki saçma gelebilir ama fazla rüya görüyorum aynı fikirde olan varmı? |
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D Merhaba telkinlerin normal etkileri ruyaların artması hatta kabuslar bile görmüştüm.Oldum olası benim rüyalarım Brezilya dizileri gibi uzunnnn olurdu.Şimdi de fazla rüya görüyorum ama daha bir anlamlı rüyalar görüyorum.Merak etme yalnız değilsinsevincli |
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D Kesinlikle katılıyorum bendede aynısı oldu ama sanırım durum daha fazla rüya görme değil gördüğün rüyaların çoğunu hatırlama durumu her insan uykusunda rüya görür mutlaka ama çoğunu hatırlamaz bence hatırlamaya başlıyoruz. |
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D bende çok fazla rüya görmeye başladım. ama rüyamda şu sıralarda kafama taktığım yada daha önceden beni çok bunaltan sorunlarımı görüyorum. |
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D selam, bende sizin gbym.rüya görmediğim bir gece bile yok. kendimi bazen senarist gb hissediyorum.o kadar çok görüyorum ve gördüklerimin tamamını hatırlıyorum..Belki inanmayacaksınız ama bazen uyanıyorum ve tekrar uyuduğumda rüyama kaldığım yerden devam ediyorum.. |
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D Rüya kontrolünü deneyin her ne kadar başaramıysamda müthiş bir şey olduğunu biliyorum. Google'da ve forumda lucid dream'i bulun. Bir hayal edin rüyanızda istediğiniz her şeyi yapmak; uçmak, rüya karakterleriyle konuşmak :) |
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D Ben de çok rüya görüyorum ve sanki gerçekmiş gibi hatırlıyorum.Eskiden hiç hatırlamazdım... |
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D ben hiç rüya görmüyorum daha doğrusu hatırlamıyorum muhakkak görüyorumdur bu konuda bi değişiklilik yaşamadım |
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D Alıntı:
|
Cevap: Çok fazla rüya görüyorum:D ben herzaman gördüğüm ruyaları hatırlarım ve sık ruya görürüm.Fakat geçmişte kalan insanlarla ilgili ruyalar görmeye başladım.İlk aşkımı felan görmeye başladım.Evli bir bayan olarak pek hayra alamet olmasa gerek.:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 PM. |