Benimde hayatım acayip değişti.. Ne demiş atalar!!.. "Bir şeyi 40 kez söylersen olur"..
İşte tanrısal güç!! ol !! dedik ve oldu..
Kuantum tekniğiyle , sürekli yaptığım olumlamalarımla hayatıma çektiğim, bana can veren ilişkimi, yine aptal olumsuzluğumla kaybettim!!.. Yanlış bir ilişkiydi, yasaktı ama içten içe, "kime göre yanlış?? neye göre yanlış" diyerekten, durumu kurtardığımı düşünüyordum..
Bir ilişkide rutin bir gelişim ve sonra çöküş vardı bana göre!!.. Beynimde dolanıp duran.. Önce çok heyecanlı, suratında aptal bir gülümseme, yanaklar allıksız bile pembiş!! Bir enerji ki sorma gitsin!! her dakika arayan bir sevgili!!.. kendini dünyanın en güzel kadını gibi hissettiriyor sana.. Sonra azalan aramalar, sevmesem burada ne işim var aşkımlar!!.. Sonra azalan azalan birşeyler ve bitiş!!..
Daha başından ne diye düşünürsün ki böyle aptal saptal şeyleri!! Evet çok güçlüsün salak!!.. Bak bir ilişki başlattın ve bitirdin!! Aferim bana!!!
peki ama nasıl uzaklaşacak bu düşünceler kafamdan.. Ben buna benzer çok şeyler yaptım, hep olumsuz!!
Hayata ve olup bitenlere hep dişlerimi sıkarak baktım.. Mis gibi felç atlattım.. Derin çoook derin üzüntüden dedi, doktor bey.. Şimdi oldukça ağır bir depresyon hapı kullanıyorum.. Ve hala dişlerimi sıkıyorum..
İçinizi kararttım değil mi?? Özürdilerim..
Ben çok özlüyorum sadece, bomboş geliyor herşey!!.. off rodrigonun gitar konçertosu da ne güzel çalıyor!!..
Sevgiyle kalın, hepiniz!!