| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
cinsel istek artmasıTelkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Keşfettiğiniz Diğer Etkiler cinsel istek artması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tüm konu başlıklarına baktım ama kimsede bu etki görülmemiş sanırım,bende cinsel istekde artış oldu,olur olmaz şeylerden tahrik oluyorum, hiç olmadığım kadar istekliyim (allahım evli felan olsam neyse dicem:( tadını çıkarırıdım;) )... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Keşfettiğiniz Diğer Etkiler telkin cd indir izle İstanbul Keşfettiğiniz Diğer Etkiler nerededir kimdir Keşfettiğiniz Diğer Etkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Keşfettiğiniz Diğer Etkiler hipnoz Keşfettiğiniz Diğer Etkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Keşfettiğiniz Diğer Etkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Keşfettiğiniz Diğer Etkiler kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() tüm konu başlıklarına baktım ama kimsede bu etki görülmemiş sanırım,bende cinsel istekde artış oldu,olur olmaz şeylerden tahrik oluyorum, hiç olmadığım kadar istekliyim (allahım evli felan olsam neyse dicem:( tadını çıkarırıdım;) )
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 81
67 Mesajinıza toplam 409 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bunun bir çaresini bilen yok mu. Evlilik çok uzakta duruyor.evlenene kadar nasıl sabredecem.Cinsel istekliği yok etmek mümkün değil ama bari azaltalım. |
![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Guest
| ![]() Ayhan Yalçın'ın A'dan Z'ye Şifalı Bitkiler Ansiklopedis'nden sorununuza çözüm olucak bilgileri aşağıya yazdım: '' Cinsel isteği kesmek için başvurulacak en etkili yol; spor yapmak veya istek duyulduğunda başka bir işle meşgul olmaya çalışmaktır. Ayrıca , cinsel organın; kol ve bacakların soğuk su ile yıkanması da çok faydalıdır. Ayrıca asağıdaki reçeteler de kullanılabilir. Reçete :1 - Malzeme: Nane,Oğulotu, Su. Hazırlanışı:1 su bardağı sıcak suya; 1kahve kaşığı nane ve 1 kahve kaşığı oğulotu konur. 5 dakika bekletildikten sonra süzülüp içilir. Reçete :2- Malzeme:Yabaneriği, Sirke Hazırlanışı: 1 litre (4 su bardağı) üzüm sirekesine ; 1 avuç yabaneriği konur.SErin bir yerde 14 gün bekletildikten sonra süzülür.İhtiyaç hissedildiği zaman , 1 çay bardağı içilir. AYRICA ; günde 3 tane greyfrut veya marul yemek de faydalıdır. |
![]() | #4 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Spor hormon salımını arttıracaktır. Katabolic hormonlar bile haddiden fazla salgılanacaktır. Testesteron ve östorojen salgın artacaktır. Spor yapan insanlar daha dirençli ve dinç olurlar. Bu her alanda performanslarını etkiler. Haliyle bu işin çözümü yok gibi geliyor. Ama beslenmene dikkat etmelisin. Yüksek kalorili besleniyorsan bu enerjiyi atmak için vücut farklı yollar seçebilir; ama spor kesinlikle arttıracaktır. Hem sağlıklı olmanın bir belirtisidir cinsel istek. Free ilişkiler bizim kültürümüze ve inancımıza uymuyor. İşi legal yollardan halletmek kısa vadede mümkün değil. Dişini sıkacaksın. Ben de böyle bir etki olmadı. Zaten haddinden fazla libidosu baskın biriyim. Zaten istekli olduğum için telkinler pek fark yaratamamış olabilir. |
![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() aynı durum bendede oldu ancak konu açıp sormaya utanmıştım.. ayrıca şunu da belirteyim kesinlikle mastürbasyon yoluna başvurulmasını da tavsiye etmiyorum..çünkü isteği azaltmadığı gibi daha da arttırıyor..çünkü yeterli rahatlamayı sağlamıyor... sonuçta hiçbirşey olması gerektiği gibi olanın gerçek olanın yerini tutmaz... |
![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar
Tesekkür: 673
413 Mesajinıza toplam 1,740 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Acaba hangi telkin sonucunda bu tür şeyler oldu merak ettim bendede biraz oldu bu tür etki ![]()
__________________ her geçen gün daha çok gelişiyorum ve bunu farkediyorumm ![]() |
![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Tek tek deneyip bakmak lazım houner. Evlenene kadar cinsellik bir sorun olarak kalacak. Arada bi özel maçlar yapmazsanız tabi ;) |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bence böyle olmasının sebebi telkinler sonucu beynin negatif düşüncelerden arınıp pozitif düşüncelerle dolmasının bir sonucu olabilir..çünkü depresyonda olan kişilerde tam tersine istekte azalma oluyormuş..demekki olumlu düşünceler ve mutluluk, iyi hissetme arttıkça cinsel istek de doğru orantılı olarak artıyor olabilir..öyle geldi bana... |
![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: Nişantaşı
Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() tek gecelik ilskiler uygun degilse mizac kültür ve inancınıza yurtdısında oldukca populer olan sımdılerde turkıyedekı erotikshoplardada bayanlar ve erkekler icin bolca oyuncak mevcut fleshlight erkeklerde bu sorunun kesın cevabı olmakla beraber bayanların secım sansı cok daha fazla |
![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Keşfettiğiniz Diğer Etkiler cinsel istek artması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tüm konu başlıklarına baktım ama kimsede bu etki görülmemiş sanırım,bende cinsel istekde artış oldu,olur olmaz şeylerden tahrik oluyorum, hiç olmadığım kadar istekliyim (allahım evli felan olsam neyse dicem:( tadını çıkarırıdım;) )...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Keşfettiğiniz Diğer Etkiler telkin cd indir izle İstanbul Keşfettiğiniz Diğer Etkiler nerededir kimdir Keşfettiğiniz Diğer Etkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Keşfettiğiniz Diğer Etkiler hipnoz Keşfettiğiniz Diğer Etkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Keşfettiğiniz Diğer Etkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Keşfettiğiniz Diğer Etkiler kuantum düşünce kitap haberi