![]() |
sinir harbii Ego güçlendirici ney sesini tüm gün dinliyorum..Bende önce bir duygusallık oldu işe yaramaya başladı diye düşündüm.Bugün bir sinirliyim,yani yıkıp dökesim gelip gelip gitti.Sonra bir sakinlik geldi üstüme sanırım etkisini göstermeye iyiden iyiye başladı.Bir şımarıklık geldi üstüme.Bugün çektirdiğim bir resimde kendimi çok güzel buldum..Galiba aşamalı etki ediyor sonrasında daha güçlencek belli..Mutluyum sitedeki tüm arkadaşlarımda mutlu....cilgin897 |
Cevap: sinir harbii Ne kadar güzel, her geçen zamanda daha sakin, daha huzurlu ve daha mutlu olursunuz inşallah :) Sevgilerimle...actionsmile |
Cevap: sinir harbii aslında su sesi en sevdiğim ve hiç bıkmam dediğim sestir. Ney sesi de aynı şekilde. Ama fena sinir yapıyor. Bir taraftan faydasını göreceğime inandığım için dinlemem gerekiyor. Telkinleri açınca da sesine dayanamıyorum. New age de aynı etkiyi yapıyor. Dinlemekten içim dışıma çıktı. Daha farklı müzikler de olsa keşke... |
Cevap: sinir harbii valla kendini tanimaya baslaman mudahale etmen cok guzel tebrikler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 AM. |