19-09-2010, 07:20 PM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 37
44 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: çok enteresan! Alıntı: crazy_ghost Nickli Üyeden Alıntı
bunu ne zamandır yazmak istiyordum ama herdefasında unutuyordum.bu sitedeki dikkat telkinlerinden HERHANGİ BİRİsini dinlesem(3 gece dinlemem yeterli) arkasından hemen hasta oluyorum.bende faranjit var ve bu telkinler yüzünden sürekli faranjitim azıyor ve öksürmekten beter oluyorum. işmediğim ilaç denemediğim şifalı bitki kalmadı. :S sizde oluyorsa böyle bir durum, nasıl atlattığınızı yazarsanız sevinirim? | Geçmişte ve şuanda var olan sen ile....telkin dinler iken var olmak istedigin sen arasında bir çatışma yaşanıyor olsa gerek...yani olmak istedigin sen ile olan sen arasında......buda bogaz çakrasında kendini göstermiş olsa gerek...faranjiti tetikleyen unsurlar arasında streste yer alır...telkinler yeni bir sen oluşturmak ister iken.. bilinç altında çatışma çıkmış..gerilim ve stres açıga çıkarmış olsa gerek..buda en zayıf noktan olan bogazında...faranjiti tetiklemiş olabilir.. Kişiden kişiye degişir bazılarında kalp ve mide de görülür..sende de bogazda görülmüş..Telkin adetini en askeri seviyede tutmanı öneririm....bu geçişi kolaylaştırmak için depresyon telkini listende tutabilirsin...dinleme sürenide azalta bilirsin...bilinç altına fazla yüklenmemek gerek..Stres..üzüntü..uyku düzensizliği...sigara..alkol...toz.. faranjiti tetikler.. |
| |