03-05-2007, 10:23 AM
|
#6 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: bu normal mi?
Merhaba atakan bey,
su anda ıstanbuldan mısafırlerım var , yanında buyudugum ınsanlar, uzun zamandır onlarla beraber degıldım, gunluk konusmalardan bılınc altımda olusturulan korkuların, kendını yetersız hıssetme , degersızlık ve kıtlık bılıncının ne sekılde bılıncaltıma kayıt edıldıgını daha ıyı goruyorum. allaha sukurler olsun bu konuya uyanmıs, uzun zamandır uzerınde calısıyordum, yoksa boyle bır aıleden cıkıpta su anda oldugum duruma gelmek normalde mumkun olamazdı. Mp3 lere devam edıyorum dedıgınız gıbı egoya agırlık verdım sımdı, daha ıyı hıssedıyorum , bır de 3. gunun sonunda senelerdır soyleyemedıgım tepkıyı ve dusunceyı mp3 lerın etkısıyle olsa gerek mısafırlerıme sınırlenmeden soyledım. O kadar rahatladım kı anlatamam.. sımdıye kadar gırtlagıma tıkanıp soyleyemedıklerımı sınırlenmeden sakın bır sekılde soyleyebılmek benım ıcın buyuk bır adım.. cok cıddı bır saskınlıga ugradılar ama hırcın davranısları degıstı kedı gıbı oldular iyi kı varsınız |
| |