Atakan bey merhaba ilginç bir deneyimimden bahsetmek istiyorum
şimdi ben yaklaşık 1 hafta sizin önerdiğiniz üzere ego ve suçluluk dinledim suçluluğun ne anlama geldiğini sevgili shamanic arkadaşımız çok iyi anlattı tam benim ihtiyacım olan bir telkinmiş ANCAAAAAK LÜTFEN BURAYA DİKKAT
1....Suçlulukta en ufak bir sinir depresyon yaşamadım saat 2 de yatsam dahi saba 8 de sanki 15 saat uyumuş gibi dinç kalkıyordum ve başım ağrımıyordu
2.... 1 hafta sonra ego ya devam ederken suçluluğu çıkarttım yerine süper ötesi dağınık olan ve neredeyse nefes almayı bile ertelen birisi olduğum için yerine erteleme koydum böylece mp3 ünde sadece ego ve erteleme oldu
3....Bu ertelemeyi dinleyeli 3 günümdeydim... odama gelin bir bakın prıl prıl ve kpss ye bile çalışmaya başladım Annem bile şaşırdı içime şeytan girdiğini düşünüyor......ANCAK BU ERTELEME BANA AĞIR GELMİŞ OLABİLİRMİ ? Çünkü akşam saat 10-11 de yatayım sabah saat 9:30 da üzerimden tren geçmiş gibi zor kalkıyordum ve bir sinir bir sinir sormayın ....ve bu beni çok rahatsız ediyordu bende 2 gün önce ego ve ertelemenin yayına 3-5 suçluluk duygularını yeniden kattım test etmek için... bunu günde 2 saat dinliyorum ve inanılmaz şekilde bu sabah saat 6 da kalktım üstelik akşam 01:45 kadar beyaz show seyrettim ve üzerimde yorgunluk yok sinir olmak yok bir mutluluk var acaba ben ileride erken kalma telkini yerine suçluluğa devam edip sürekli dinlesem mi? kafam karıştı
Ve son olarak buna inanmaya bilirsiniz çünkü ben de inanmıyorum Dün rüyamda Carrefour un servisine biniyorum ama öyle zorki yer bulmak neyse sol arka kolduğa oturuyorum ama benim oturduğum bölüm gitmiyor hatta bir kel kafalı adamda var onunla kızıyoruz ...VE BUGÜN saat 16:30 da gelmesi gereken servis gelmedi 17:25 kadar bekledim gittim yolda ne göreyim dersiniz carrfourun otobüsü sol arkasında bir bozukluk var parçalar kırılmış ve araba E-5 te yolda kalmış ( DURAKTA bana sizdemi servisi bekliyorsunuz diyen adam RÜ--- YAM--- DAAAA-- Kİİİ O --KEL A-- DAM DIIIIIIIIIIIIIIIIIIII bune ne buyurdunuz
bu telkinlerle ilgisi olabilirmi????? sevgiler