02-03-2007, 10:37 PM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Yaşadığınız yeri yeni görüyormuş gibi olma 1.gece telkin müziği olduğu halde(olduğu için mi demeliyim acaba) daha güzel uyuyorum(uykum kaliteli ve dinlendirici)
2.sabahları olağandışı bi sebeple erken ve uykusuz kalktığımda oldukça güçlü olumsuz içseslerim olurdu, hiçbiri yok ve o berbat hissetme hali yok, tüm bunlar kesinlikle sona erdi hissettiğim en belirgin etki bu(uykusuzluk, yorgunluk, endişe gerginlik karışımı bi hal)
3.gün içinde kendimle içimden olumlu konuşmalar yaptığımı farkettim, özellikle aksi giden şeylerin ardından yapıyorum bunu, bu kesinlikle yapmadığım bişeydi
4.ve en tuhafıda bu heralde ellerimi daha iyi hissetmeye ve kullanmaya başladım, omuzlarımdaki gerginlik azaldı, bütün bedenimdeki gerginlik azaldı, doğru bir tabir olurmu bilmiyorum ama "kaslarımdaki stres" azaldı, çok memnun olduğum şeylerden biri bu.
5.bir fikre bir nesneye daha iyi odaklandığını farkettim
bunlar pozitif hissetmeye ek farkettiğim diğer olumlu değişimler, başka bikaç şey daha vardı ama ileride yazarım, bütün bunlardan sonra bi dönem benim gibi acaba gerçekten etkili oluyormu yoksa buda deneyip sonuç alamdığım şeylerden birimi diye tereddütü olan arkadaşlara kendi tecrübemi paylaşma amacıyla yazdım bunları, aslında birazda bekleyip emin olmak istedim çünkü epey bi zaman sitede bu tür tecrübeler aradım ikna olmak için, benim durumumda olan arkadaşların biraz daha paylaşımcı olacaklarını umud ediyorum çünkü siteye yeni katılanlar bizler gibi ilk zamanlar bu konularda ikna olmakda zorlanıyorlar, çünkü şöyle bir kabülümüz var "mutluluk zor elde edilir", "yıllardır aynı olan şeyi kısa zamanda ve çok yorulmadan değiştirmek zordur, çok çabalaman gerekir, bi milad tarihin olur ve bi anda değişirsin" evet bunlar doğru ama daha etkin bi medot kullanarak süreci çok daha hızlandırabilirsin. |
| |