Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Keşfettiğiniz Diğer Etkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/)
-   -   Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/884-gozlerin-gulumsemesi-ve-parlamasi-etkisi.html)

TATAR AKAY 19-05-2008 06:39 PM

Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi

telkinleri dinlemeden önce göz temasını çok iyi yapıyordum.ama şimdi dinlemeye başlayalı 1hafta kadar oldu.çok daha iyi yapıyorum ben milletin gözüne baktıkça onlarda bana gülümseyerek bakıyor ."ben gülmüyorum"diyorum,:D ama yinede gülüyorlar o zamanda ben gülüyorum... smil56
kendime güvenim vardı ama ego ve suçluluğu dinledikten sonra güvenim dahada arttı...artık derslerde daha rahat kopya çekiyorum sanki yakalanmıyacakmış gibi... smiliyface art56art56 smil56 sigrt56 kiss3 alk78 alk78

meryemi 31-05-2008 07:35 PM

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı
telkinleri dinlerken gözlerdeki etkiyi sokakta yürürken fark edebilrsiniz
daha fazla insan size bakar çünkü gözleriniz daha çekicidir
bilmem fark ettiniz mi ? coffe2

evet evet evet smil56 bugün kardeşim tam 3 defa gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi, girlhaha ayrıca konuşurken muhatablarımın gözlerime daha dikkatli baktıklarını hissettim... thumbsanim çok mutluyum s456 s456 teşekkür ederim Allahım, teşekkür ederim hayıatım değişti ailesi, teşekkür ederim hayatım değişti telkinleri... kiss3 kiss3 kiss3

imported_Angel 21-06-2008 04:24 PM

ben hep aynaya baktığımda gözlerimin bakış tarzından hoşlanmıyordum..böyle yorgun, bitkin, hayattan bezmiş yarı uykulu gibi ve de sert bakışlarım vardı..
hatta insanlarla gözgöze geldiğimde onlarla yakın mesafede konuşurken...daha doğrusu onlar konuşurken ve ben dinleyici durumundayken..tedirgin oluyorlardı..acaba söylediklerimi anlıyor mu ? yada ne düşünüyor gibilerinden...yani ben hissediyordum bunu....

sırf o hoşlanılmayan etkiyi gizlemek için yıllarca değişik renklerde renkli lensler kullandım...kendimi daha sevimli..daha canayakın..daha hayata bağlı ve daha yaklaşılabilir gösterebilmek için....inşallah artık onlara ihtiyacım kalmaz....bekleyelim görelim bakalım..
kesin sonuç farkettiğimde yine yazarım buraya

acaba hangi telkinin gözlerde bu etkisi oluyor..bilen cevap verebilir mi ?

shamanic 22-06-2008 01:26 AM

merhabalar silvia..

genel olarak suçluluk.. kendine güven .. ego gibi başlangıç telkinlerinden sonraki ilk etkiler..

ilerleyen günlerde listene sosyallik arttırıcı..topluluk karşısında konuşma.. başkalarının düşünceleri
gibi telkinleri eklersen bahsettiğin konularla ilgili olarak hedeflerini gerçeklerştirmen kolaylaşacaktır..

mutlu haberlerini almak dileklerimle..

sevgiler..

imported_Angel 01-07-2008 07:11 AM

ay arkadaşlar...gözlerime inanamıyorum ooo67
telkinler sonrası gözlerimin daha çok parlayacağını beklerdim ama göz rengimin 1 ton kadar açılacağını hiç ummazdım...
aynaya az önce baktığımda göz rengimin her zamankinden daha açık gibi göründüğüne ve gözbebeklerimin bundan dolayı daha net seçildiğine şahit oldum...bu arada belirteyim gözlerim kahverengi....yandan ışık vuran pencere yanındaki aynada baktım daha direkt güneş ışığı vurmuyor..ama gözlerim turuncumsu bal rengi gibi daha sıcak tonda bir kahverengi olmuş sanki...

ve daha da ileri gittim sahip olduğum lensleri de takıp öyle bakıyım bi de dedim...ve hiç olmadıkları kadar açık renk durup beni şok ettiler...
renkli lens kullanmıyor olsanız da şunu bilirsiniz..gözdeki lensin açıklığı veya koyuluğu doğal göz renginin açıklığı ve koyuluğuna bağlıdır..

arkadaşlar bu sizce psikolojik mi yoksa göz renginde de açılma yapıyor mu bu telkinler...lütfen cevap verin bu konuda aşırı meraklandım..
uzun süredir gözlerimin daha açık renk olmasını hep isterdim...acaba telkinler sonrası benim her isteğim ben farkında olmadan gerçekleşicek mi ?
açıkcası bu durum beni korkuttu da...ya hayrıma olmayan şeyleri de istiyorsam ve onlar da gerçekleşicekse ?

ametist 01-07-2008 07:39 AM

silviacım bence psikolojik bi durum bu.belki de aynada kendine hiç bu kadar kendinle barışık biri yoktu daha önceden.sanırım renkli gözlerden hoşlanıyosun.ve güzel dediğin de açık renk göz aklına geliyo.saçma da gelebilir ama şöylebi mantık kurdum ;şimdi sen kendini güzel hissediyosun tender45,çünkü kendinin farkına vardın.ben güzelsem gözlerim de güzel ve güzel göz de açık rengi tanımladığı için benim göz rengim açık diyosun.
gözlerin açık ya da koyu renk olsun eminim ki çok güzeldir kiss3.
gözlerin parlamasına gelince gayet normal,kendimizi iyi hissettiğimizde gözlerimizde bi ışık olur ya ondan sanırım göz parıldaması onayi

sevgiyle sağlıcakla smiliyface

imported_Angel 01-07-2008 10:08 AM

Alıntı:

deranged Nickli Üyeden Alıntı
silviacım bence psikolojik bi durum bu.belki de aynada kendine hiç bu kadar kendinle barışık biri yoktu daha önceden.sanırım renkli gözlerden hoşlanıyosun.ve güzel dediğin de açık renk göz aklına geliyo.saçma da gelebilir ama şöylebi mantık kurdum ;şimdi sen kendini güzel hissediyosun tender45,çünkü kendinin farkına vardın.ben güzelsem gözlerim de güzel ve güzel göz de açık rengi tanımladığı için benim göz rengim açık diyosun.
gözlerin açık ya da koyu renk olsun eminim ki çok güzeldir kiss3.
gözlerin parlamasına gelince gayet normal,kendimizi iyi hissettiğimizde gözlerimizde bi ışık olur ya ondan sanırım göz parıldaması onayi

sevgiyle sağlıcakla smiliyface

haklısın canım senin dediğin gibi olması ihtimali yüksek smiliyface belki de mutsuzluktan gözümün feri gitmişti ve olduğundan daha siyah gözüküyordu gözüme...sanırım psikolojim netleştikçe gözlerimin de içi netleşti....veya benim görüşüm netleşti...aslında telkinlerden önce de yapı olarak baya parlak gözlerim vardı ama galiba parlaklık açısından daha ileri bir yol düşünemediğim için rengi açıldı sanmış olabilirim..
cevabın için çok sağol canımcım..çok güzel şeyler yazmışsın kiss3

cemboli 21-03-2009 10:24 PM

arkadaşlar ben de kendimi mutlu hissediyorum ama hep içimde korku var acaba geçici mi bu mutluluk diye çok korkuyorum allahım yardım et.desteğinizi eksik etmeyin arkadaşlar

umut6 14-05-2009 09:23 PM

Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi

hiç size biri "gözlerin çok güzel" dedimi :) bilemiyorum ama, telkinlerden sonra oldu,
zaten aynaya bakınca kendimde biraz anladım, eskisinden daha normal bakıyorum :), yani bakarken rahatım. daha dinç daha pozitif bakıyorum sanki.. bu bi gerçekkkkk..

dejaa 15-06-2009 05:54 PM

Cevap: Ynt: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi

Alıntı:

keops Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 38928)
telkinleri dinlerken gözlerdeki etkiyi sokakta yürürken fark edebilrsiniz
daha fazla insan size bakar çünkü gözleriniz daha çekicidir
bilmem fark ettiniz mi ? coffe2

bana daha öncedende çok bakıyodu özellikle bayanlar .... hihihihihihih :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 AM.