18-08-2010, 01:18 AM
|
#30 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Gözlerin Gülümsemesi ve Parlaması Etkisi Merhaba arkadaşlar;
Ben de gözlerimin pırıl pırıl parladığını ve renginin bal renginden ela'ya hele bir de şimdi güneşin de etkisi ile (ki genç kızlığımda da böyleydi yaşım ilerledikçe koyulaştı.) tıplı eskisi gibi yosun yeşiline döndüğünü hayretler içerisinde bugün farkettim... Pırıl pırıl parlıyordu...
Ama ben sizlerin de dikkatini çekecek başka bir farkı anlatmak istiyorum Bildiğiniz gibi morali bozuk olan ve olumsuz düşünen insanlar ile olumlu düşünen insanlar dudak biçimlerinden ayırt edilirler. Nasıl mı? Mutlu, Olumlu insanların dudak kenarları yukarıya, mutsuz, olumsuz düşünenlerin dudak kenarları da yukarıya doğru kıvrıktır. Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra benim dudaklarım sürekli yukarı kıvrık durmaya başladı, biçimini değiştirmeye çalışsanzda başaramıyorsunuz. Bu çok güzel bir olay. Böylece çevrenize sürekli gerçek bir gülümseme ve pırıl pırıl gözlerle bakıyorsunuz... Deneyin bakın aynada farkı siz de göreceksiniz kendinizde...
Sağlıcakla kalın...
__________________ Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana.... |
| |