Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-verme/)
-   -   ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kilo-verme/2380-acil-kilo-vermek-istiyorum.html)

lalll 02-11-2007 06:46 PM

Ynt: ACİL KİLO VERMEK İSTİYORUM

arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi gördüm ve tabi göbekten birsürü iğne vuruldum bu tedaviye 48 kilo ile başlamıştım ve 57 kilo olarakta tamamlamış oldum.Bütün kiloda göbek ve bel bölgemde birikmiş oldu.Tekrar tedavi sürecine başladım o nedenle de kilo vermek istiyorum yani bu kiloyu vermezsem şayet üzerine yine kilo binecek ve durum çok ama çok vahim olacak diye düşünüyorum.
Formda sezennl sayfasını inceliyorum şu an oradaki diyetleri malesef zaten yapamam bana ağır gelir şu an tek yapabileceğim diyet olarak simit diyetini cazip buldum önümüzdeki hafta bir yapayım diyorum tabi jimnastikte sonucu size bildiririm.İnşallah sonuna kadar yapabilirim

25emel 02-11-2007 06:50 PM

Alıntı:

lalll Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben tüp bebek tedavisi gördüm ve tabi göbekten birsürü iğne vuruldum bu tedaviye 48 kilo ile başlamıştım ve 57 kilo olarakta tamamlamış oldum.Bütün kiloda göbek ve bel bölgemde birikmiş oldu.Tekrar tedavi sürecine başladım o nedenle de kilo vermek istiyorum yani bu kiloyu vermezsem şayet üzerine yine kilo binecek ve durum çok ama çok vahim olacak diye düşünüyorum.
Formda sezennl sayfasını inceliyorum şu an oradaki diyetleri malesef zaten yapamam bana ağır gelir şu an tek yapabileceğim diyet olarak simit diyetini cazip buldum önümüzdeki hafta bir yapayım diyorum tabi jimnastikte sonucu size bildiririm.İnşallah sonuna kadar yapabilirim

e hadi kolay gelsin merakla bekliyor olacagım super

eylo 02-11-2007 06:54 PM

ilaçları kullanırken yemekte herhangi birşey yapmadınmı güzelim hormon ilaçları kullanırken tuz ve şeker almaman gerekiyordu muhtemelen şuandaki kilo dediğin ödem.bir iki hafta tuzu sıfırlarsan verirsin

eylo 02-11-2007 06:58 PM

tuzu sıfırlamaktan kastım herşeyde sıfırlamak ekmekde dahil.tuzsuz ekmek ye.hazır gıda alma hiçbir şekilde onlarda da bol miktarda tuz var.yemeklerdede salça dahil herşeyi tuzsuz ye.
eğer ödemden dolayıysa kiloların faydasını göreceğinden eminim

lalll 02-11-2007 07:02 PM

evet aslında doğru söylüyorsun balon gibi hisseidiyorum kendimi şu an vücud acayip ödemli şekilde dediğini yapacağım olabilir

hayalayaz 02-11-2007 08:28 PM

sevgili lal acil zayıflama reçetesi bende..hele seninkiler gibi 3-4 kilolar 2 saatte gidyor ve bir daha geri dönmüyor... ama bu bir sır ve candan canından bir ablaaaaaaam demeden..asla öğretmem sana..eee hadi yarın görüşürüz..aaaa şunuda söylemeden gitmiyeyim... banim sırrım hamileliktede kilo aldırmıyor...veeeeeeeeekolayca doğum yapıyor insanlar 15 dakikada falan..yani ben öyle yaptım..zaten karnımda portakala şiş sokmuşun gibiydi ve 9 ay boyunca sadece 11 kilo aldım ve hemen verdim...duyamıyoruuuum..eh zaten sır demiştik değilmi? boşver benden duymamış ol..

shamanic 02-11-2007 08:44 PM

ay hayal abla yazık kıza böyle söyleyip gidicenmi şimdi. tuh788.. yazık ona ablası ttli3... sabah girince foruma süpriz bulsun..

hülyaa 02-11-2007 09:32 PM

evet hayalabla,yazık kıza...böle söyleyip nasıl uyuyacaksıııın..kızcağız bekler şimdi sabırsızlıklaaaa...meraktan çatlaaaar..acaba bu kadar çabuk kilo nasıl verilir diye..hatta uyuyamaz ki..hadiii ama ablacım yazıver,meraktan çat diye çatlıycam yoksa...yani kendim için değiiilll...sadece merak ettimde ondan şey ettim... 44

hayalayaz 05-11-2007 11:30 AM

dünden beri evde yokum ablamdaydım yeni geldim...sise karar aldım zayıflayacağım sayfasında bir öneride bulundum..kabul edenler yazsın..ona göre bir imgeleme yazayım.. ( bir önceki mesajımda şaka yaptım bu kadar ciddiye alacağınızı bilemedim..ama mademki 3-5 kilo vermek bu kadar önemli sizleri bildiğim her şeyle destelemek vacip oldu) hepinize saygılı sevgiler..

lalll 05-11-2007 01:03 PM

ah hayal abla ya bu bana yapılırmı iki gündür meraktan çatlıyordum bende acaba nasıl diye neyse ben bugün simit diyetine başladım gün içinde hep dışarıdayım zaten ben azimliyim vericem ben bu kiloları göreceksiniz

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:57 PM.