![]() |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini merhaba dorin biraz gecikmiş bir cevap oldu gerçi. bu süreçte telkin linklerini bulabilmiş olmanızı diliyorum. ben yine de vereyim.. Kilo Verme(Ada) - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Kilo Verme(Güven) - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri telkinleri indirebileceğiniz linkler konu başlıklarının ilk sayfalarındadır. sevgiler actionsmile |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini ada ile güven arasındaki fark ne? |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini Merhabalar;actionsmile Listeme kilo verme telkini eklemeye karar verdim.Fakat bir konuda tıkandım. Kilo verme telkinlerinin her ikisinin de ( Ada,Güven) ilgili sorular-cevaplar bölümünü okudum ama soracağım soruya rastlayamadım.Yine de gözden kaçırmışsam affola.4897 Kilo verme telkinlerinden hangisini seçeceğimize nasıl karar vereceğiz?İçeriklerini okudum,her ikisinde de cidden lüzumlu ifadeler mevcut.Yoksa her ikisini de mi dinlemeli? Beni yanıtlarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler . Saygılarımla,Fennblissy |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini Sevgili fenn, Kilo verme Güven,Ada ya göre daha çok tercih edilyor.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/7608-post21.html Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini Vakit ayırdığınız için çok teşekürler sevgili Yeni Bir Hayatgirlhaha Sevgilerimle,Fennactionsmile |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini ben kilover adayı tercih edeceğim. bunun içeriği bana daha çok uygun. diğerinde pek kilo ve yiyeceklerden bahsetmiyor. ben yiyeceklere karşı koyamadığım için adayı da dinleyecem. |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini teşekkür ederim sanemce. bu linki ne zamandır arıyorum.benim için değil tabi annem için:) |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini yaa bunlar çok kısa 31 kb falan uzunlarını nereden bulabilirim acaba?? |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini merhabalar ben kilo verme (ada) telkinini indirdim fakat indirdiğim zaman kilo verme güven olarak iniyor merak ettiğim bu iki telkin aynı mı farklı mı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler |
Cevap: Kilo Verme (ada) telkini Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |