![]() |
Cevap: kilo verme doğa sesi Meraba bişey sormak istiyorum. Bu mp3 ler sadece sesten mi ibaret .. Yani konuşan biri yok mu ? Bişeyler anlatan ? |
Cevap: kilo verme doğa sesi 2 haftadır dinliom bnde pek işe yaramadı acıktığımda canım çikolata çekiyor, tokken istemiyo tabii |
Cevap: kilo verme doğa sesi doğa sesi dışında diğer versiyonları açılmıyor... Ne yapabilirim ? Günde kaç saat, kaç gün dinlemeli uykuda dinlemenin faydası olurmu??? |
Cevap: kilo verme doğa sesi Dostlar, ben kilo verme güven telkininin doğa versiyonunu indirdim, playerlar çalmıyor, hata veriyor. Ada versiyonunun da doğası yok elimde.. Yardımcı olabilecek birileri var mıdır? |
Cevap: kilo verme doğa sesi hangi player'ı kullanıyorsun .. ayrıca çalışması gerekiyor .. ayrıca 15-20 tane player var .. başka player indirip denersen sorunun düzelebilir .. eğer herhangi bir şarkı dinleyebiliyorsan indirdiğin kilo verme mp3'ünde bir sorun vardır .. bir daha indir .. |
Cevap: kilo verme doğa sesi acaba telkin mp3lerini ne süreyle dinlememiz gerekiyor? |
Cevap: kilo verme doğa sesi Alıntı:
Telkin mp3 lerinin genel bir dinleme suresi yok, sana kalmis ne kadar usre dinlemek istersen dinleyebilirsin, ben firsat buldukca her gun ayni saat oraninda olmasa bile yatarken dinlemeye gayret ediyorum, sabaha kadar caliyor... Her bir mp3 icin ise gunluk onerilen saat miktari 7-8 saattir. Saglicakla Kal:zpzp: |
Cevap: kilo verme doğa sesi dosya görülemedi yazıyor arkadaşlar |
Cevap: kilo verme doğa sesi Merhaba, linke tıkladım fakat dosya bulunamadı diyor. yardımcı olur musunuz? |
Cevap: kilo verme doğa sesi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |