![]() |
kilo verme Merhaba ben aslında eski üyeyim fakat incelemeye yeni fırsatım oldu. Benim sormak istediğim kilo vermek isteyenler cdlerden fayda görebildilermi. Formda dikkatimi çeken kilo ile ilgili pek fazla inceleme yapan yok herhalde ,eğer varsa benimle iletişime geçebilirmi |
Cevap: kilo verme niye kimse cevap vermiyor |
Cevap: kilo verme Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Üyelerin Değişim Günlükleri bolumlerınde bahsedilmiş alınan sonuclar ve yasanan degisikliklerden |
Cevap: kilo verme söz dilediginiz kadarını kilo nakli çıktıgında ben bağışlıyacagım :) ozamana kdr sumocuların kılo alma hilesini kullanabılırsınız uyku oncesı pırınc ekmek makarna vs karbonhıdrat agarlıklı beslenıp uzerıne en kısa surede uyumak... |
Cevap: kilo verme Alıntı:
|
Cevap: kilo verme sumo sporcularının bu sdekılde yaptıgını daha 2 gun once gozlerımle gordum kesın ve net bır bılgı saglıklı saglıksız kısmı kesınlıkle tartısılır bencede haklısızını saglıksız hatta gordugum kaynagıda soylıyeyımde dıleyenler gozatsınlar NationalGeographic - The Science of Obesity documetary |
Cevap: kilo verme Alıntı:
|
Cevap: kilo verme yazık yaa insan bu sonuçda. . neler yapıyorlar böyle. . Allah akıl fikir versinn. |
Cevap: kilo verme analobolik steroidlerle hacim kazanlardan hic bahsetmiyelim ozaman karbonhidrat yukleme bunca tepkı aldıgına gore :) (evet bunuda yapanların arasında torununu goren oldugunu sanmıyorum) |
Cevap: kilo verme anabolik steroid yazamamısım ne guldum ama kendime :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM. |