19-12-2010, 04:08 PM
|
#16 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. Neye odaklanırsanız ona enerji verirsiniz. Fazla kilolarınızı çok düşünürseniz onlardan kurtulamazsınız. Ancak ideal kilonuza enerji verirseniz hem bu kadar sıkıntı yaşamazsınız hem de kilo verebilirsiniz. Kilo veren insanlar hiçbir şey yemiyor mu? Ne kadar diyetle, rejimle zayıflayan insan gördüysem hepsinin söylediği şey aynıydı: "İstediğim her şeyi yedim ve hiç aç kalmadım." Rejim yapmak, diyet yapmak hiçbir şey yememek sanılıyor. Bu şekilde zayıflamayı çözüm sananlar da bunun ancak kısa süreli bir zayıflama sağlayacağını bilsinler. Bıraktığınızda fazlasıyla geri alırsınız.
Ve de gözlemlediğim şey şu: Ayy ben kiloluyum, yemeden duramıyorum diyip duran biri ne kadar uğraşırsa uğraşsın kilo veremiyor.
Beslenmek hepimizin doğal bir ihtiyacı. Hepimiz yiyoruz. Kimimiz az yeriz kimimiz daha fazla. Ancak zaten her konuda ihtiyaçlarımız birbirinden farklı değil mi? Yedikleriniz için vicdan azabı çekip, lanet etmek yerine her yemek yediğinizde yemeklerinize, içtiğiniz suya Ho'oponopono yaparak olumlu bir enerji oluşturabilirsiniz.
Sevgilerimle. |
| |