![]() |
kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. 5 gündür kilo verme güven telkini listemde... telkin içeriğinde haftada en az yarım kilo vereceğimiz yazıyor..ancak ben değil vermek hızla kilo alıyorum...iştahım arttı gün içinde sürekli yiyeceklere saldırıyorum ve yedikçe yiyorum...bunun bi açıklaması var mı ? çok kötüyüm çok ağla2ağla2ağla2ağla2ağla2 |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. Moralini bozman sana kilo verdirmeyecek.O nedenle canını sıkma lütfen.Bundan sonra ne yapabilirim diye bak.En çok ne tüketiyorsun ona dikkat et.Ve azalt.Mesela ben ekmeği fazla yemeye başlarsam kilo alırım.Ona göre abartmamaya çalışırım.Hem nefsime de hakim olmam bana kendimi daha iyi hissettiriyor.Acaba kilo vermeyi gerçekten istiyor musun bir de onu düşün? sevgiler.. |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. Alıntı:
ama bu telkini dinledim dinleyeli sürekli aç gibiyim ve ne bulursam adeta saldırıyorum...dinlemeden önce bu kadar değildim sadanim nette okudum kilo vermek için alınan kalriyle yakılan arasında 500 kalori fark olması lazımmış... |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. sevgili angel.Öncelikle en az 80 saat ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinlemen gerekiyordu.Acaba bu süreni doldurupta mı dinlemeye başladın kilo telkininni.eğer cevabın hayırsa öncelikle süreni doldurmalısın.Eğer cevabın evetse bile hiç endişelenme.Bilinç altın kendini koruma altına almış.Direnmeye çalış dinlemeyi bırakma.Bide sürekli kilo meeselesini düşünmemeye çalış.Bide yemek yemek kötü bişey değil.belkide kilo vermen için sık sık yemek yemen ,böylece metabolizmanı hızlandırman gerek.Çünkü dikkatimi çemiştir kilo fazlası olan insanlar aslında çokta fazla yiyen insanlar değil.tersine zayıflar habire bişey yerler. |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. oturduğun yerden sadece telkin dinleyerek kilo veremezsin ki! bir kere önce kilo vereceğine inanmalı ve gereken dikkati göstermelisin... hem önce bedeninle barışık ol bence... önemli olan kalbimizdeki kirlenmelerde kilo artışı olmasın!! |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. kilo fazlası olan insanlar genelde özgüvenini de kaybetmiştir ve kendini gizlemek isterler.bence diğer taraftan da mutluluk telkinleri, ego güçlendirici telkinler dinlemelisin... |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. Arkadaşlar bende kilo verme telkini dinleyeceğim, adayı mı güveni mi seçmeliyim?.. Ve gerçekten işe yarıyor mu?.. |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. merhaba arkadaslar.ben sürekli olumsuz düşüen biriyim ve bunula birlikte bütün olumsuzluklarıda kendime mınnatıs gibi çekiyorum.1.haftadan beri telkinleri dinliyorum henüz bir değişiklik yok |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. düşüncelerin herseyi tamamen değiştireceğine inananamıyorum.Bir sürü kişisel gelişim kitabı okudum ama :( |
Cevap: kilo vermiyorum aksine alıyorum..moralim çok bozuldu.. sevgili ayyasar düşüncelerin herşeyi değiştireceğine inanmazsan düşüncelerin hiçbirşeyi değiştirmez.. düşüncelerin herşeyi değiştireceğine inanırsan düşüncelerin herşeyi değiştirir.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 PM. |