![]() |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age arkadaşlar ben geçen sene bulimia (yedikleirini kusarak çıkarma) denen bi illete yakalandım.en son bu yaz haziranda yaptığım bu berbat fiilden sonra psikiyatriste gittim o günden beri kusmuyorum. ama o yemek atakları hala devam ediyor. tamam, günden güne azalıyor yediklerim.mesela ben bu kış 52 kiloydum bir oturuşta binlerce kaalorilik şeyleri yiyordum.bu yazsa yine o atakları geçire geçire 60 kilo oldum:( mutsuzum, hastalığımı bir nebze atlattım diye bi yandan da huzurluyum. gittikçe kilo alıyorum yalnız 44 mutsuzluğum bu yüzden. şimdi ben ego güçlendirici tekniğe başladım.önce bunu halledeyim:)) ne kadar zaman sonra kilo verme new age'e başalayayım? |
Ynt: Kilo Verme Güven New Age merhabalar yanımıza hoşgeldin gyhu.. sorununa karşılık olarak kilo verme telkinini hemen dinlemek istesende; kendine güven ego ve suçluluk telkinleri de bu konuda sana çok yardımcı olacaktır.. iki hafta kadar önerdiğimiz gibi bu telkinlerle başlayarak daha sonra kilo verme telkinini eklemen daha verimli sonuç almanı sağlayacaktır.. bu konularla ilgili daha ayrıntılı bilgiler için; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimizle.. sevgiler.. |
arkadaslar ben ındıremıyorum.. hedefı farklı kaydet dedıgımde hata verıyor.. dıger secenegı tıkladıgımdada dosya adı ıstıyor, ve bır turlu ındıremıyorum.. bır cok telkın cd sı ıcın aynı sorunu yaşıyorum... |
merhaba disev kilo verme ada new age dinleyebilirsin. Web Hosting - Dedicated Server linke tıkla ve sayma işlemi bittikten sonra downloada tıkladığında indirme işlemini gerçekleştiriyor. sevgiler actionsmile |
süpersin diycek bişey bulamıyorum |
kilo vermeyle birlikte ego ve suçluluktamı dinlemem gerekiyo |
Alıntı:
Suçluluk telkinini listenizden çıkarabilirsiniz..Arada ,birkaç günde bir listenize eklersiniz..Bunun yanında zinde uyanma ve ertelememe telkinlerini de eklemenizde fayda var.. Sevgiler..actionsmile |
sevgili site ilgilileri Kilo verme ile ilgili hiç bir link açılmıyor ,indiremiyorum.Lütfen yardım edinnn... |
merhaba asil hanım bu linkten indirebilirsiniz.. Web Hosting - Dedicated Server sayma işlemi bitmesini bekleyin sonra da çıkan download a tıklayın.. sevgiler actionsmile |
Alıntı:
Bırakmalı mıyım acaba dınlemeyı???? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:39 AM. |