13-04-2012, 02:44 PM
|
#14 (permalink)
|
Tesekkür: 104
3 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kilo vermek... kilo vermek isteyen arkadaşlara bir öneri de bulunayım.Abdullah beyin eğitimlerine katıldıktan sonra uyguladığım bu çalışma sonrası kendiliğimden kilo verdim.hiçbir çaba sarfetmeden.internetten olmak istediğim vücuda sahip bir foto buldum ve kendi yüzümü o fotoya yapıştırdım.çıktısını alıp giysi dolabıma yapıştırdım,facebooka profil resmi yaptım ve baktıkça birgün bu vücuda sahip olacam dedim hep.başta çok komik geliyor.yadırgıyorsunuz.herkes o fotoyu görünce gülüyor ama aldırış etmeyin.facebookta aldığım güzel yorumlar beni o vücuda sahip olduğumda nasıl yorumlar alacağımı yaşattı ve inanılmaz bir istek,güç ve inanç girdi içime.aklıma geldikçe "sağlıklıyım,zindeyim,ideal kilomdayım"dedim hep.bir de katıldığım bir eğitim sonrasında kilo almak ile ilgili "bu çok kalorili kilo yapar yeme onu,çok yersen kilo alırsın"vs gibi söylemleri hep duydu bilinçaltımız ve dolayısıyla hep buna inandı ve ne zaman yesek bu inançla kilo aldık.aynı şekilde yesem de yemesem de kilo verebileceğimi gördüm ve bilinçaltıma bu düşünceyi yerleştirdim.arada sırada fotoya baktıkça yesem de kilo verebiliyorum dedim hep.fakat yaptığım bir yanlış vardı.o da sanki diyet yapmadan bu kiloyu daha uzun vadede verebileceğime inandım.ve hakkaten de öyle oldu.bir de o fotodaki hale gelmeden fotoyu indirdim şimdi tekrar asıcam dolabıma.güzel olan yönü şu ki yaptığım ek iş vardı ve ona biraz ara vermiştim.oradaki iş arkadaşlarım aylardır beni görmüyorlardı ve birkaç hafta önce toplantıya gittiğimde beni gördüklerinde şok oldular ve onların söylemleri beni daha da kilo vermeye sevketti.kendimi müthiş iyi hissettim.özgüvenim geldi.telkinlerin yanı sıra bunu da uygular ve gerçekten ama gerçekten inanıranız oluyor arkadaşlar.işe yarıyor mu diye sorgulamayı bırakın ve sadece olacağına inanın hayal edin,resmedin.O-LU-YOOOOOR.şimdi ben de telkinlerle birlikte devam edicem ve şuna inanıyorum ki bu sefer hızlı kilo vericem ve eski kıyafetlerim çok büyük geldiği için aldığım yeni kıyafetler de yine bana büyük gelecek.ve ben dolabımı yine değiştirmek zorunda kalıcam.1-1.5ay sonra tekrardan görüşmek üzere.sevgiyle ve ışıkla kalın....abdullah bey ve atakan beye de teşekkürler... |
| |