Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Kişisel Gelişim Siteleri

Uyarılar

ihtiyaç duyduklarım

Kişisel Gelişim Klubü ve Kişisel Gelişim Siteleri ihtiyaç duyduklarım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar bu konuyu acmamım sebebi şu ihtiyaç duydugumuz her şey bizden uzaklaşıyor eyer bir şeye ihtiyacımız varsa ona sahipmışız gibi düşünmek ve davranmak bakalım böyle davranınca neler olacak yaşadıklarımızı duygularımızı ve nasıl hissetmemiz gerektigini birbirimize burda anlatırsak sanırım isteklerimize arzularımıza ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kişisel Gelişim Siteleri telkin cd indir izle İstanbul Kişisel Gelişim Siteleri nerededir kimdir Kişisel Gelişim Siteleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kişisel Gelişim Siteleri hipnoz Kişisel Gelişim Siteleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kişisel Gelişim Siteleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kişisel Gelişim Siteleri kuantum düşünce kitap haberi

ihtiyaç duyduklarım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-2011, 12:34 PM   #1 (permalink)
nlg
Teğmen

nlg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,794
137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nlg is an unknown quantity at this point
Standart ihtiyaç duyduklarım

arkadaşlar bu konuyu acmamım sebebi şu ihtiyaç duydugumuz her şey bizden uzaklaşıyor eyer bir şeye ihtiyacımız varsa ona sahipmışız gibi düşünmek ve davranmak bakalım böyle davranınca neler olacak yaşadıklarımızı duygularımızı ve nasıl hissetmemiz gerektigini birbirimize burda anlatırsak sanırım isteklerimize arzularımıza daha kolay ulaşırız kolay gelsin hepimize

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-05-2011, 12:44 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı

Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: ihtiyaç duyduklarım

şu ihtiyaç duydugumuz her şey bizden uzaklaşıyor

ilk önce bence bu düşünceni değiştir :)

hiçbirşeyin bizden uzaklaştığı yok :)

herşey içinde gizli
Alt 03-05-2011, 01:03 PM   #3 (permalink)
nlg
Teğmen

137 Mesajinıza toplam 417 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

segili arkadaşım alice ben bu düşünce de degilim zaten cok şükür belki başlık yanlış oldu benim amacım burdaki paylaşımlarda arkadaşlar nerde yanlış yapıyoruz isteklerimize ulaşamıyoruz veya neden olmuyor diye sorular var benim amacım nasıl istememiz veya nasıl düşünmemiz gerektigi konusun da birbirimize yarsımcı olmak eyer bir şeyi istiyorsak ona sahipmişiz gibi düşünmek ve davranmak evrene vericeğimiz mesaj ihtiyaç degil varlık mesaji olmalı diye düşünüyorum sevgiyle kal
Alt 05-05-2011, 12:05 PM   #4 (permalink)
nlg
Teğmen

arkadaşlar kimse bir şey yazmamış bu konuyu açmamım sebebi aslında melda tunçel hanımın pırokramında konugunun söylediği bir sözdü evrenden torpilim var kitabının yazarı aykut oğut şöyle diyor unutmayın ve bu sözü cüzdanınıza aynanıza arabanıza çalışma masanıza yazın muhtaç olduğunuz hiç bir şeyi elde edemezsiniz çünki muhtaçlık duygusu sizi isteginizden uzaklaştırır eğer bir şeyi elde eymek istiyorsanız bu duyguyu unutun ve sahip olmayı istediğiniz her ne ise onu sahip olmuş gibi evrene meşaj yolayındüşünün sevgi para ev araba mutluluk bunlara zaten sahipmışız gibi davranmak ve mutlu olmak mutluluk enerjisi yaymak nasıl yapıcaz derseniz burdaki arkadaşlar eminim her kezin bir düşüncesi bir formülü veya bu sayede elde ettigi istekleri olmuştur bizimle paylaşırlarsa mutlu oluruz
Alt 05-05-2011, 04:37 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light

Benim mesela yapmayı istediğim bir proje işyerim tarafından kabul edildi.
Bu aşamaya gelinceye kadar kendimi projeyi almış gibi hissetmeye çalıştım ve başardım.
Bir de yabancı dil öğrenme ve KPDS sınavını geçmemde işe yaradı, kendimi sınavı geçmiş,
o belgeyi elime almış gibi hissetmeye gayret ettim ki yabancı dilim Fransızcaydı ve İngilizceyi
ben nispeten geç bir yaşta öğrendim...Öğrenmenin sınırı ve yaşı yok aslında...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2011, 06:29 PM   #6 (permalink)
nlg
Teğmen

[QUOTE=Berilce;797862]Benim mesela yapmayı istediğim bir proje işyerim tarafından kabul edildi.
Bu aşamaya gelinceye kadar kendimi projeyi almış gibi hissetmeye çalıştım ve başardım.
Bir de yabancı dil öğrenme ve KPDS sınavını geçmemde işe yaradı, kendimi sınavı geçmiş,
o belgeyi elime almış gibi hissetmeye gayret ettim ki yabancı dilim Fransızcaydı ve İngilizceyi
ben nispeten geç bir yaşta öğrendim...Öğrenmenin sınırı ve yaşı yok aslında...[/QUOTEberilce cok doğru öğrenmenin yaşı ve zamanı yok yeterkiher ne olursa olsun yürekten inanmak bence işin sırrı bu bende size başımdan gecen bir olayı anlatma ihtiyacı duydum bundan 13 sene önce cok sevdiğim bir teriyer köpeyim vardı bize yıllarca dostluk ettikten sonra ömrü son buldu tabi biz cok sevdigimiz köpeyimizi kaybedince deyim yerindeyse elinden cok sevdiği bir oyuncagı alınmış cocuk gibi ağlamaklı bir aile olduk cok üzüldük ve bir veteriner arkadaşımız bize tekrar bir köpek edinmemizi söyledi siz onun acısını ancak böyle unutursunuz dedi ve biz başladık aramaya tabi o zaman intenet felan bu kadar yaygın degil gitmedigim barınak kalmadı eş dost herkez seferber bende şöyle birşet istiyorum yalnız sıfır numara teriyer ya siyah yada beyaz olacak tabi duyanlar bana bir hayli öfkeleniyor nerden bulucan oldu marangoza ısmarlıyalım bir sürü söz işittim bu arada ve bir tane koruyucu aileden teriyer cinsi köpek aldım ve köpek daha eve geldiği gibi sokak kapısı aralıgından kaçtı neyse yakaladık eve getirdik 15 20 gün sonra tamamen kaçtı gitti ve biz yine bir üzüntü o gece oğluma dedimki üzülme bak göreceksin o kadar tatlı bir köpeyimiz olucakki bütün üzüntümüz son bulacak ya siyah ya beyaz olucak parayla almayı düşündüm oda olmadı ve aradan cok geçmede birgün sent pazarına gittik ve arabaya eşyaları koyup hareket edicektikki o ne karşıdan bir şey geliyo allahım o kadar tatlı ve o kadar güzel anlatamam beyaz tüyler kıvırcık sıfır numara önümüzden gecerken sahibiyle birlikte ya sen ne güzel birşeysin dedim tabi onlarda tepki sıfır oğluma dedimki işte böyle birşey alıcaz kadıncaz bana döndü ve istiyorsanız size verebilirim dedi nasıl yani inamadım her halde benim köpeyini beyenmeme kızdı dedim cıittimisiniz dedim evet kelimesi ni duydum ve derin bir sevinç bende ve o güzel kızla yılardır birlikte yaşıyoruz evimizin neşesi demem şu ki bir şeyi elde edicemize yürekten tüm içtenliğimizle inanırsak oluyorrrrrrrr
Alt 05-05-2011, 08:00 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough

Birde ben ne zamandır şöyle düşünüyroum bilmem katılırmısınız? hani mesela bişey istiyoruz ama ne yardan geçiyoruz ne serden yani bazen kuruyo olabiliriz ben ......ya saahip olsam falan ne der, şimdi şunlar şunları yapmak zorunda kalırım vs vs gibi düşüncelerde engel oluyodur bence tamamen herşeyi göze alarak ve sahipmişiz gibi yaparak istemeliyiz inanç tabi en büyük faktör ayrıca tabi en ufak bir şüpheyede yer vermemek lazım hatta eft ya da benzeri yöntemlerle önce o dileğe dair kötü düşüncelerdende arınırsak tam süper olur bence....
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2011, 08:15 PM   #8 (permalink)
nlg
Teğmen

canım arkadaşım hause bir dilege yogunlaştıgımız zaman şunu da demeliyiz eyer olursa harika hata olursa degil oldu gözüyle bakmalıyız ha olmazsa ne yaparız o zaman da hayatımıza alternatıf olarak hayatımızın aslında böylede güzel ve şükredecek bir cok şeyimizin oldugunu düşünüp devam kararı vemeliyiz yani cok ta ihtiyacımız yokmuş gibi eger ihtiyat ve muhtaçlık duygusu beslersek bingo istemekle ve dilemekle zamn gecer benim düşüncem bu yönde
Alt 05-05-2011, 08:23 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough

Alıntı:
nlg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
canım arkadaşım hause bir dilege yogunlaştıgımız zaman şunu da demeliyiz eyer olursa harika hata olursa degil oldu gözüyle bakmalıyız ha olmazsa ne yaparız o zaman da hayatımıza alternatıf olarak hayatımızın aslında böylede güzel ve şükredecek bir cok şeyimizin oldugunu düşünüp devam kararı vemeliyiz yani cok ta ihtiyacımız yokmuş gibi eger ihtiyat ve muhtaçlık duygusu beslersek bingo istemekle ve dilemekle zamn gecer benim düşüncem bu yönde
evet şükürde çok önemli bide saplantı haline getirmemek lazım ben bi ara öle yapmıştım Allah'ım olmazsa naparım vs vs ama şimdi olmasa bile (ki inancın gücü olacağına inanıyorum) şükredebilme olgunluğa eriştim çok şükür bencede olmuş gibi yapalım düşünsene bi sabah kalmışsın ve o şeye sahipsin nasıl davranı nasıl hissedersin bu biraz zor ve motivasyon isteyen bişey ama yaparsak bence kesinnnnnnn ulaşırız isteklerimize
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-05-2011, 08:58 PM   #10 (permalink)
nlg
Teğmen

sevgili hause ben bundan 2 sene öncesine kadar kişisel gelişimden bi haberdim bircok kitap okudum bu konuda hatta öyleki yakın gözlüğü kullanmak zorunda kaldım şimdi nasıl dersen onuda düşünce güçümle aştığıma inanıyorum ve gözlerim nerdeyse normale döndü gözlük kullanmıyorum hep bu düşünce gücü konusun da bir ışık aradım işte bu diyebilecegim ve o ışığı yakaladıgımı düşünüyorum muhtaç olmamak hiç bir konuda bu enerjiyi eyer tutturabilirsek harika şeyler yaşayacamıza eminim benim gözlük ihtiyacım olmadıgını düşünmem gibi ne dersin

Bookmarks