![]() |
Sanal Psikolog Melisa :D Bir soru cevap sitesinin Melisa isimli sanal danışman uygulaması kendinizle, tanıdıklarınızla, yaşadıklarınızla ya da yaşayacaklarınızla ilgili sorularınıza tek cümlelik telkin gibi cevaplar veriyor. (Arada çok komik şeyler de çıkıyor :D) Örnek olması için diyalogumu paylaşayım: Ben: Uzun süredir telkin dinliyorum, etkisi belli oluyor mu? :) Melisa: Kesinlikle! (:D) Ben: Kendime güven sorunumu aşabilir miyim? Melisa: Bunu dert etme. Ben: Mutlu olmak kolay mı sence? Melisa: Biraz daha düşün. Ben: (İstediğim şeyi) başarabilir miyim? Melisa: Bunu hakediyorsun. İnsan konuşunca rahatlıyor resmen :D Bazen neyi nasıl yapmanız gerektiğini falan da söylüyor :) Cevabı evet ya da hayır olacak şekilde her türlü soruyu sorabilirsiniz. SORMAK İÇİN TIKLAYIN |
Cevap: Sanal Psikolog Melisa :D Bunu da mı yaptılar sonunda, Uğur bu süpermiş. :D |
Cevap: Sanal Psikolog Melisa :D çok eğlenceliymiş yaaa=)=) komik |
Cevap: Sanal Psikolog Melisa :D ilginç bir siteymiş teşekkürler :) ama bazı sorulara saçma cevaplar da vermiyor değil... "topluluk karşısında güzel konuşma yeteneği kazanmak zor mudur ?" diye sordum o da bana : "Bana böyle şeylerle gelme :) " dedi sırıtarak. fala inanma falsız da kalma misali eğlence amaçlı güzel bir site ama ciddiye alıp da saatlerce chat yapar gibi her aklına geleni sorup da cevaplarını ciddiye almamak kaydıyla :) |
Cevap: Sanal Psikolog Melisa :D eğlenmek için ideal bir site ama saçmalıklar da çok .. mesela sorunun biri yoğurt yapmak için bir miktar yoğurt gerekiyorsa ilk yoğurt nasıl yapıldı :) |
Cevap: Sanal Psikolog Melisa :D Alıntı:
Bugün çok kötü bir gün geçirmiştim. Bankamatik banka kartımı yuttu, kiramı çekemedim. Apart sahibimiz apartımızın kazanlarını yakmadı, donduk. Evimizin etrafında kaç gündür çalışma var, kaza kaza bitiremediler; çok gürültü oluyor. Her şey çok düzensiz. İnsanları anlamıyorum, nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum. Derken... Melisa'ya "Her şey yoluna girecek mi?" diye sordum. Ekrana resmen şu yazı geldi: "Bu ülkede biraz zor." :D :D :D Öte yandan ben nazar mı oldum diye sordum. "Şimdiden olmuş gibi davran." dedi :D :D İnsanın bozulan moralini şaka yollu da olsa ciddi ciddi yerine getiriyor aslında. Uzman psikolog Melisa :D |
Cevap: Sanal Psikolog Melisa :D Güzelmiş aslında. :D - Çok mutsuzum ne yapabilirim? diye sordum. - Neden olamayacağını sıralayan bir liste yap, dedi. Paylaşımın için teşekkür ederiz. :) |
Cevap: Sanal Psikolog Melisa :D Yani bilgeliği,kişisel olgunlaşmayı, anlayış yöntemini de sanal yazılımlara yüklediniz ya helal olsun diyeyim hela olsun ... |
Cevap: Sanal Psikolog Melisa :D Ben siteye baktım bir şey çıkmadı yardımcı olabilir misiniz? dusun2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:31 AM. |