19-07-2009, 11:48 AM
|
#35 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 6
6 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kitap İsmi üyeler bu konuda kendi kendine yorumlar yapıyor da, bu konuda çalışmalar hala sürüyor mu? gerçi yönetim mesajları okuyor anlaşılan ama hiç yorum yapılmamış uzun zamandır(yönetim tarafından). konu 2006 da açılmış şimdi 2009 dayız. şu an çıkmış bir kitap varmı yoksa hala çalışma aşamasındamı merak ediyoruz. öneriye gelince herhalde kitap pek sanatsal yada edebi bir işlenme tarzına sahip değil (içeerikten ve işlenme şeklindenn biraz bahsetseniz daha düzgün öneriler gelebilir) bu yüzden fazla karmaşık bir isme gerek yok ve yapılan çalışma bilinç düzeyinde çalışan kişisel gelişim veya motivasyon kitabı olmadığından yapılan tüm öneriler anlamsız kalıyor. zaten bir anlık gaz vermeye yönelik isimlerden millet sıkıldı artık. ayıca tek bir kitapla kitap çalışmasının sonlanacağını zannetmiyorum tavsiye olarak çıkarılacak bütün kitaplar için
1. HAYATIM DEĞİŞTİ ----genel isim (sabit)
2. RİTMOTRANS vb. ----- kitap ismi (değişken)
3. Bilinçaltı Değişimi, programlaması vb ------- ritmotrans gibi bilgi içerikli
kitapar için açıklayıcı bir kaç kelime, gelişim
vb. kitaplar için slogan (değişken)
not: tabiki arka kapakta (ritmotrans için) normal gelişim teknikleri bilinç düzeyinde çelışırken ritmotransta bilinç altı düzeyinde işlevsellik olmasının izahı ve önemi olmalı
not1: ücretsiz dağıtılan telkinler ( hepsi, birtanesi yada bazıları) cd olarak kitapla verilebilir( zaten düşünmüşsünüzdür ama ben söyleyeyim)
şeklinde olabilir. |
| |