Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Kitap Çalışması

Uyarılar

Sadece İyi Olmak Yetmiyor

Hikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Sadece İyi Olmak Yetmiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İYİ OLMAK YETMIYOR İç ses 1999 -Atakan sen nasil bir insansin? Ben cevap -İyi bir insanim İç ses Yil 2000 -Atakan sen nasil bir insansin? Ben cevap -İyi bir insanim iste kendi halinde iyi niyetli bir insanim -İç Ses Yil ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi

Sadece İyi Olmak Yetmiyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-11-2006, 10:32 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Sadece İyi Olmak Yetmiyor

İYİ OLMAK YETMIYOR

İç ses 1999
-Atakan sen nasil bir insansin?

Ben cevap
-İyi bir insanim

İç ses Yil 2000

Ben cevap
-İyi bir insanim iste kendi halinde iyi niyetli bir insanim

-İç Ses Yil 2001
Ben Cevap
-Hosgorulu kimsenin kotulugunu dusunmeyen iyi birisiyim.

-İç Ses Yil 2002
Ben cevap
-İyi birisiyimdir.Aaaa ne kadar iyi birisin derler bana valla iyi birisiyim ben.Hosgorulu efendi birisiyim ayrica.

İç Ses Yil 2003
-Atakan Sen Nasil bir insansin?

-İyi birisiyimdir yani iyiyim ben iyi.

İç Ses Yil 2004

-İyi birİsiyim iyi niyetli bir insanim.Kimsenin kotulugunu dusunmem.

İç Ses Yil 2005?

-Atakan sen nasil bir insansin
-Ben iyi bir nisanim

Yil 2006

-Atakan Sen nasil bir insansin?

Kendi ile barisik bir insanim.Hayati seviyorum.Kendimi seviyorum.Keyif ile yasiyorum.Ani bir nokta gibi yasarim.Gecmis ya da gelecek umurumda bile olmaz aldigim her nefesin degerini biliyorum

Huzur ve dinginlik ile doluyum.Hakkimi savunutum.asla sinirli degilimdir.Cogunlukla tartismak benim icin fikir alisverisi ve gelisim firsatidir.Kendi m en once gelir.Bir sey yaparsam once kendim egelnmmek icin yaparim.Hikayeler yazarim ,siirler uydururum,fikralarin suyunu cikartirim!!Kenidimi cok iyi ifade ederim.Yaraticiyim ve cevreme pozitif enerji yayarim

Ben sosyal cevresi ile ilgili disadonuk rahat ve inanilmaz zeki bir insanim.Yaydigim pozitif enerji elle tutlur derecede cabuk farkedilir.Kendim ile olmaktan memnunum.Kendi icimde guvendeyim ve rahatim.İnsanlar ile bireyler ile meselem yoktur.Ancak gerektiginde tepkimi gostermekten sakinmam.Maddiyata onem vermem ancak para kotudur gibi bir onyargim da yoktur.Ben kendimi degerli goruyorum.

Ben dik yururum.Beden dilim hareketlerim ve mimiklerim dogaldir.Samimiyim ve kendimi iyi ifade edenim.Karar vermekte gucluk cekmem.Bilincaltim ile bir butunum ve kapasitemi cogunluk ile kullanirim.İnsan olmanin o muhtesem varligin beynine sahip olmanin hakkini verenlerdenim

-Atakan sen nasil bir insansin

Kimisi bana gicik olur.Kimisine bu kadar mutlu ve huzurlu olmam yapay gelir.Ancak tum bunlari zerre kadar umursamam.Gercekten mutu ve huzurlu insan o kadar az ki.Ben de olsam bana gicik olurdum.Ne var bok mu var bu kadar mutlusun diye.Oysa ben huzur ve mutluluk icin hic bir seye ihtiyac duymayanlardanim.

-Atakan sen nasil bir insansin.?

Muhtesem kainat ile birim.Tanrinin insani kendi suretinde yarattiigina inanirim.Ve ben kainat ile iletisim halindeyim.Tum zamanlar ile kainatin her zerresi ile surekli iletisim halinde olan bir insanim

Ben beden degilim.Sonszuluk ile birim.Sonsuz yasama sahip olanim.İcimde zerre kadar olum korkusu bulundurmayanim.Dogru zamanda dogru yerde bulunurum ve sansliyim.Pozitifim ve poiztif olaylar ve dusunceler beni bulur..

Atakan sen nasil bir insansin?

Ben bu soru bana her soruldugunda yeni bir cevap verebilecek her gecen an her gecen dakika farklilasan ve gelisen bir insanim.Bu nedenle benim hakkimda soylenecekler bir yazi ile bitmez.Peki ben sorayim icsesim neden bana sorup duruyorsun nasil bir insan oldugumu cok mu merak ediyorsun????

-Ben senin bilincaltinim.Ve her saniye sana bu soruyu sorarim.Ve senin cevaplarini kaydeder ona gore emirlerine itaat ederim.Bu seneye kadar oldukca olumsuz seyler soyluyordun hakkinda.İyi bir insan oldugunu soylesende kendin hakkinda korkularin endiselerin vardi.Ve her saniye bu olumsuz kayitlari kaydediyordum.
Oysa bu sene hep olumlu seyler soyluyorsun.Ben de hepsini kaydediyorum.Benim gorevim sormaktir yorum yapmak degil.Ne istersen ne soylersen emirndeyim..

-Peki o zaman sevgili bilincaltim sana kolay gelsin.Kayda devam..

Atakan Sonmez
2006

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 10:04 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Sadece İyi Olmak Yetmiyor

çok hoş bi yazı 44..ben kendime hep kötü şeyler aklıma geldiğimde sorgulamak için sorarım..niye bunlar başına geliyor?nasıl bir insansın ki kızm?hep sana hep sana... sen kötüsün ki bunlar başına geliyor diye..ama düşündümde aslında başıma çok iyi şeyler geldiğinde bunu sormalıyım..beynimi nasıl da yanlış kodluyormuşum..burası olmasa daha kimbilir nasıl kırıp dökecektim hayatımı ruhum duymadan
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 10:24 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point

Alıntı:
burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
çok hoş bi yazı 44..ben kendime hep kötü şeyler aklıma geldiğimde sorgulamak için sorarım..niye bunlar başına geliyor?nasıl bir insansın ki kızm?hep sana hep sana... sen kötüsün ki bunlar başına geliyor diye..ama düşündümde aslında başıma çok iyi şeyler geldiğinde bunu sormalıyım..beynimi nasıl da yanlış kodluyormuşum..burası olmasa daha kimbilir nasıl kırıp dökecektim hayatımı ruhum duymadan

dusun hep sana hep sana demesem de ona yakın'hep böyle şeyler seni bulur' derim bende yani derdim(artık) ama herkesin suçlanıyo olmam kendimden şüphe etmeme sebep olurdu.. ayı sana olan gibi bende ben kötü biriyim ki böyle oluyor der(im)DİM
TEBRİK EDERİM SENİ bunun farkına varmışsın.. burası güzel yaa gerçekten... burası bence kurumlaşıp okullarda da hizmet vermeli.. derslerde dinletilmeli, kişisel gelişim dersleri verilmeli vs.. gönüllüleri dışarıda da çoktur....

Alt 01-06-2008, 02:48 AM   #4 (permalink)
MagNetiC
Guest

süper bi yaklaşım ellerine sağlık atakan bey.....
Alt 31-10-2008, 09:22 AM   #5 (permalink)
Teğmen

1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
YuceEgo is an unknown quantity at this point

gerçekten güzel bi yazı ..
ilk satırları okurken anlayamamıştım neden bu denli uzun ve bazı şeylerin tekrar tekrar yazıldığını ama sonunu okuduktan sonra insan kendinden bişey bulmadan edemiyor doğrusu.
Teşekkürler...
YuceEgo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks