| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Elindeki KitapHikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Elindeki Kitap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İskender Pala -Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() İskender Pala -Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #62 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() "R.Şanal_Kuantum Düşünce Tekniği" Maddenin enerjiye, düşüncenin gerçeğe dönüştüğü bir alana bakmak heyecan verici bir duygu. Atomaltı dünyanın fotonları sizin emirlerinizi bekliyor. Bolluk, heyecan, aşk ve sevgi dolu bir yaşam için düşünmeyi yeniden öğrenmek keyifli bir serüven. Çok katlı ve çok boyutlu insan bilincinin tam kapasite kullanımında ne gibi sonuçlar ortaya çıkacağını yavaş yavaş görüyoruz artık. Kuantum Düşünce Tekniği basit bir "düşün ve elde et!" esasına dayanmaz. Bununla birlikte ve daha çok Evrensel ilkelerle uyumlanmanın yollarını da sunar bize. Kuantum Düşünce Tekniği tamamen uygulamaya dönük bir çalışma biçimidir. Konuşmaktan çok yapmaya, bilmekten çok olmaya, değişmekten çok öze ulaşmaya yönelik bir çalışma. |
![]() | ![]() |
![]() | #63 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 26
19 Mesajinıza toplam 69 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Robin Sharma - Mükemmelliğin Rehberi Daha başındayım ama güzel olduğuna eminim ![]() Tanıtım Yazısı: "Ben, gününü en iyi şekilde yaşamak için çok çalışan bir adam, iki muhteşem çocuğunu tek başına yetiştirmeye çabalayan bir baba ve insanların hayatlarında -bir şekilde- fark yarattığını uman biriyim. Sizden hiçbir farkım yok... Uygulanabilir fikirlerim olduğunu düşünmekteyseniz, lütfen tüm günümü deneyimlemek üzere olduğunuz bilgilere odaklanarak geçirdiğimi bilin." Bestseller yazar ve liderlik uzmanı Robin Sharma, Mükemmelliğin Rehberi'nde hayatınızı yeni bir gözle değerlendirmenize ve bu yolla gerçek bir yaşam deneyimine ulaşmanıza yardımcı olacak ipuçları sunuyor. Yazar Microsoft, Nike, FedEx ve NASA gibi kuruluşlarda danışmanlık yaptığı süreçte edindiği bilgileri süzerek, evrensel ilkelerin mesleki ve kişisel gelişimine ve performansına nasıl liderlik ettiğini anlattığı kitapta, bireysel yaşamından da pek çok deneyim ve değerlendirmeye yer veriyor. Mükemmelliğin Rehberi, takipçilerini olduğu kadar Robin Sharma'yla ilk kez tanışacak olanları da heyecanlandıracak... |
![]() | ![]() |
![]() | #64 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Gölgenin Sırrı (Kendi yaşam hikayene sahip çıkabilme gücü) Debbie Ford. Hayal Mühendisliği kitabını tekrar şöyle bir okuduktan sonra bu kitaba başlıcam ilk sayfalardan göz attım harika gözüküyor..
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #66 (permalink) |
Guest
| ![]() Kita adı: Yoga nedir ne değildir? Yazarı: Akif Manaf Prof. Dr. Akif Manaf Yoga yolunda 35 yıldan fazla bir sürede elde ettiği tecrübeleri okuyucuyla paylaşmaktadır. Yoga, insan hayatının bütün boyutlarını olumlu yönde etkileyen ve geliştiren bir sistemdir. Bu nedenle yüz binlerce yıldır Yoga insanoğlunun ilgisini çekmekte ve uygulanmaktadır. Yazar, Yoga sistemini orijinal kaynaklardan, olduğu gibi aktarmaktadır. Yoga orijinal şekilde, doğru yolla uygulanırsa, insanı dengeli, huzurlu ve neşeli yapar. İnsan bütün olumsuzluklardan kurtularak, olumluluğun tadını çıkartır. Orijinal Yoga Sistemi'nin sekiz basamağı, gerekli detaylarla, anlaşılır bir dilde açıklanmaktadır. Bütün bilinen sözde 'yoga' türleri, Orijinal Yoga Sistemi'nin sekiz basamağından yapılan alıntılardır. Yoga sisteminin sekiz basamağını bilen kişi, aynı zamanda tüm Yoga bilgisine de sahiptir. Bu kitapta Prof. Dr. Akif Manaf Yoga sisteminin sekiz basamağını kapsamlı bir şekilde, gerekli tüm detaylarıyla birlikte ele almıştır. Yoga, hem derin teorik hem de detaylı pratik yönleriyle anlatılmıştır. Bu kitapta verilen bilgileri uygulayan herkes fiziksel, zihinsel ve ruhsal sağlığını sonuna kadar koruyabilecek. (Tanıtım Yazısından) |
![]() |
![]() | #67 (permalink) |
Guest Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() charles dickens- iki şehrin hikayesi.... 1700 lerde fransa ve ingiltere arasında geçen olaylar ve bu olayların ortasında tatlı bir aşk hikayesi.... |
![]() | ![]() |
![]() | #68 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Bursa
Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Elif Şafak aşk romanını okuyorum bitmek üzere.Sonra Ahmet Ümit Kukla romanı okumaya başlayacam.Her kitap sanki insanı yeni bir hayatla buluşturuyor gibi :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #69 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #70 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 4
48 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Aşk kitabını geçen yıl okudum.Olağan üstü güzel buldum.Fakat kitapçı bir arkadaşımın söylediği bir şeykafama takıldı.Elif Şafa'ğın Ahmet Ümit'in 'Bab-ıEsrar'kitabından etkilendiğini söyledi.Bu kitabı okuyan varmı gerçeklik payını merak ettim ama Aşk kitabının dili çok güzel ve akıcıydı.Bir çırpıda okudum. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Elindeki Kitap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İskender Pala -Babilde Ölüm İstanbul'da Aşk...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi