Elindeki KitapHikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Elindeki Kitap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Dünyanın en çok okunan yazarlarından Louise L. Hay elinizdeki bu kitapla düşüncelerinizi, inançlarınızı ve duygularınızı pozitif yönde derinleştirerek içinizdeki duygularınızın çevrenize coşkuyla akmasına yardımcı olacaktır.
Pozitif düşünce gücünün büyüsünü, insanın kendini tanıyıp hayatla barışık kalmasını ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi | |
|
19-01-2012, 04:46 PM
|
#251 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Elindeki Kitap Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Dünyanın en çok okunan yazarlarından Louise L. Hay elinizdeki bu kitapla düşüncelerinizi, inançlarınızı ve duygularınızı pozitif yönde derinleştirerek içinizdeki duygularınızın çevrenize coşkuyla akmasına yardımcı olacaktır.
Pozitif düşünce gücünün büyüsünü, insanın kendini tanıyıp hayatla barışık kalmasını sağlayıp mucizeler yarattığını büyük bir keyifle okuyacaksınız.
Bu kitapta öğrenilecek çok şey var ama hepsini bir seferde özüm-seyebileceğinizi düşünmeyin. Bazı fikirler hoşunuza gidebilir, bu yüzden işe bildiğiniz yerden başlayın. Bu kitaptan sadece tek bir iyi ders çıkarabilir ve onu yaşam kalitenizi yükseltmek için kulla-nabilirseniz, o zaman gerçekten ilerleme kaydetmiş olursunuz. Kitabı okurken farkında olmanız gereken önemli bir şey, “dışarıda” arıyor olabileceğiniz şeyin gerçekte içinizde ve olumlu yönlerde kullanmanız için hazır olduğudur. Dilerim, bu kitap gerçekte ne kadar güçlü olduğunuzu anlamanız için size yardımcı olur.
Louise L. Hay
Louise L. Hay, bir metafizik öğretmeni ve aynı zamanda çok sayıda eserin yazarıdır. Çalışmaları 35 ülkede 29 farklı dile çevrilmiştir. 1981 yılında bir Zihin Bilimi temsilcisi olarak kariyerine başladığından beri, Louise kişisel gelişim ve içsel şifa için kendi yaratıcı güçlerini kullanmaları adına milyonlarca insana yardım etmiştir.
Web sitesi: www.LouiseHay.com
“Louise Hay, yazdıklarıyla bütün iyileşmenin başladığı yer olan ruhunuza sesleniyor. Bu kitaba bayıldım… Louis Hay’e de.”
Dr. Wayne W. Dyer
(Arka kapak ) | bu kitap ve yazarın diğer kitaplarını okudum.hepside muhteşemdi.tavsiye ederim. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. | Offline
| |
16-02-2012, 05:51 PM
|
#252 (permalink)
| Guest | Cevap: Elindeki Kitap Edebiyat dünyasına "Uyandıran Aşk" isimli şiir kitabı ile adım atmış olan Nermin Bezmen, bu kez Çarlık Rusyasının debdebeli yaşantısından Bolşevik ihtilali ile İstanbul'a sürüklenen hayatları anlatıyor. 1892'nin Yalta'sından St. Petersburg'un saltanat günlerine, Karpatlar cephesinden ihtilalin cehennemine ve nihayet işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına, macera dolu bir yolculuk yapacaksınız. Onlarla beraber polkaların, troykaların sihirli alemini, ihtilalin acımasızlığını, parçalanmış Osmanlı İmparatorluğunun son günlerini yaşayacaksınız. Kurt Seyt: Mirza Eminof'un oğlu olarak servet ve ünvanla doğmuştu. Yakışıklıydı, hırslıydı, cesurdu. Çar Nikola'nın Muhafız Alayında genç bir Üsteğmen oluşu onu Bolşeviklerin ölüm listesine dahil etmişti. Kaçarken getirdiği bir taka dolusu silahı Mustafa Kemal'in Kuva-yi Milliyesine teslim ettiğinde, karşılık istemeyecek kadar gururluydu. Hayatına sıfırdan başlarken elinde kalan serveti sadece gururu ve aşkıydı. Shura: Tchaikovsky nağmelerinin romantizmi ile sarılmış karlı bir Moskova gecesinde, henüz onaltısındayken saf güzelliği, beklentisiz aşkı ile Seyit'in dünyasına girdi. Ailesinin ünvanı, serveti onun da ülkesinde kalmasına yardımcı olamadı. Sevdiği erkekle atıldığı bu macerada bir daha hiç göremeyecekleri vatanlarının, ailelerinin, artık yaşamayacakları geçmişlerinin hasretlerini birbirlerinin aşklarında dindirmeye çalıtılar. Büyük bir aşkın, harbin, ihtilalin, hasret ve hüzünlerin hikayesi ile okuyucuyu baştan sona kendine has bir tat, merak ve heyecanla sürükleyen, uzun süren araştırmaların gerçeklikle aktarıldığı bir roman, "Kurt Seyt ve Shura." (Arka Kapak) |
| |
22-02-2012, 03:36 PM
|
#253 (permalink)
| Guest | Cevap: Elindeki Kitap
Çocukların problemli davranışları altında yatan asıl sebepler ne? Bazı davranışlarındaki gizli detaylar nasıl farkedilebilir? Çocukların davranışlarını doğru anlamak ve çözüm olarak doğru davranış modelini geliştirmenin anahtarı “Davranışlara Söz Geçirmek – Sözsüz Disiplin”de!
Sabiha Paktuna Keskin; Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Uygulamalı Davranış Analizi gibi önemli konularda Türkiye’nin önde gelen profesörlerinden biri. Yeni kitabı ise çocukların davranışlarını doğru okumak, güvenli aile-çocuk ilişkisi ve doğru davranışların seçilebilmesi için sözsüz disiplin üzerine kurulu. Rahat okunabilen kullanışlı boyutu ile tamamı renkli olan eserde Keskin, davranışbilim ve gelişimsel nörolojik bilimlerden yararlanarak davranışlara söz geçirebilmenin yollarını arıyor. Kullanılabilecek yöntemler ayrıntılarıyla Davranışı Anlamak, Davranış Analizi, Davranışın Gelişme Süreci ve Çözüm Üretmek olmak üzere dört ana başlık altında anlatılıyor. Ayrıca kitapta her konuya uygun onlarca ebeveynin mektup örnekleri de yer alıyor.
Tam 228 sayfadan oluşan “Davranışlara Söz Geçirmek – Sözsüz Disiplin”, başta anneler olmak üzere; 0-2 yaştan, 6-10 yaşa kadar çocuk gelişimi konusunda doktorlar ve eğitmenlere de rehberlik edecek olan bir eser. ( tanıtım yazısından ) |
| |
22-02-2012, 06:27 PM
|
#254 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Elindeki Kitap Kurt Seyt & Shura'yu umarım beğenmişsin canım :) öpüyorum. | Offline
| |
23-02-2012, 10:19 AM
|
#255 (permalink)
| Guest | Cevap: Elindeki Kitap Alıntı: aprilrose Nickli Üyeden Alıntı
Kurt Seyt & Shura'yu umarım beğenmişsin canım :) öpüyorum. | Beğendim güzelim ama okurken çokta ağladım , çocukların ailelerinden ayrılmaları , uzaklaşmaları hele bu bir savaş içinse içimi çok burkuyor. Teşekkürler önerin için :) |
| |
23-02-2012, 02:44 PM
|
#256 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Elindeki Kitap Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Beğendim güzelim ama okurken çokta ağladım , çocukların ailelerinden ayrılmaları , uzaklaşmaları hele bu bir savaş içinse içimi çok burkuyor. Teşekkürler önerin için :) | Ben de çok ağlamıştım canım, yüreğim burkulmuştu. Yaşanmış bir öykü olması da insanı duygusallaştırıyor. Rica ederim görüşürüz canım kendine iyi bak. | Offline
| |
22-03-2012, 12:34 PM
|
#257 (permalink)
| Guest | Cevap: Elindeki Kitap
"Richard Bach'ın "Mavi Tüy"ünü ya da Og Mandino'nun "Dünyadaki En Büyük Satıcı"sını sevdiyseniz, bu kitabı kesinlikle okumalısınız!"
Bu kitap hayata bakışınızı değiştirecek bir içsel yolculuğun hikâyesi. Birçok insan gibi, John da, hayat ve kariyer sorunlarını sineye çekmiş, umudunu ve iç görüsünü yitirmiş sıradan bir insandı. Ve bir gün, bir mucize oldu. Gideon isminde tuhaf bir iş adamıyla tanıştı. Bu çok kısa ve esrarlı karşılaşma, John için, kendini arayış yolculuğunun bir başlangıcı, kendini anlamanın, içsel bilgeliğin ve her birimizin içinde mevcut olan evrensel sevgi gücünün bir uyanışıydı. Bu, sizin de çıkabileceğiniz bir yolculuk...
"Bu kitabı akşam elime aldım ve sabahın ilk saatlerine kadar elimden bırakamadım. Beni aydınlığa yöneltti."
Elizabeth Kubler-Ross
John Harricharan'ın bu kitabı kesinlikle çok etkili ve dokunaklı! Hepimizin, hayatlarımızın bir döneminde yapması gereken bir keşiftir bu: Gerçeğin ve Sevginin keşfi."
Deepak Chopra
VE JOHN YENİ KİTABIYLA YENİDEN BİZLERLE... Seçkin bir iş adamı, konuşmacı ve ödüllü bir yazar. Hem doğu hem de batı kültürlerini bir arada yaşayarak büyüdü. Halkının çoğunluğu Doğu Hindistanlı olan Guyana'da doğdu ve sonra Amerikalı oldu. Profesyonel bir fikir altyapısının yanı sıra ender rastlanır duyarlılığıyla etkileyici bir konuşmacı... İlk kitabı GÜÇ DURUŞU'nu okurlarımız çok sevdi ve yeni kitaplarıyla Harricharan sizleri mutlu etmeyi sürdürüyor. ( Tanıtım yazısından ) |
| |
23-03-2012, 02:55 PM
|
#258 (permalink)
| Guest | Cevap: Elindeki Kitap İran’ın başkenti Tahran’da, on yedi yaşındaki Paşa 1973 yazını en iyi arkadaşı Ahmed’le birlikte evinin damında geçirir. Gelecekleri üzerinde konuşur, hayat hakkında yakıcı sorular sorarlarken, bıçak gibi keskin sırlarla ve kabullenilmesi zor gerçeklerle yüzleşirler.
Paşa’yı, İran’ın devrime yaklaşılan döneminde, Şah’ın zalimliğiyle yankılanan sokaklarda, çocukluktan yetişkinliğe geçişin, büyümenin sancıları beklemektedir. Şimdi damlar daha karanlık, ama yıldızlar daha parlaktır. Etkileyici ve duygusal olarak güçlü olan bu romanda, Mahbod Seraji hepimizin ortak paylaştığı insani deneyimleri, yani gülümsemeleri, gözyaşlarını, aşkı, korkuyu ve her şeyden öte umudu zihinlere ustalıkla işlerken, aynı zamanda eski Fars kültürünün içinde ateşlenen güzellik ve zalimliği gözler önüne seriyor. “Tahran’ın Damları birçok güzel hatırayı gözyaşları ve sevimli gülümsemeler içinde harekete geçiriyor; damlarda yıldızlı geceler; uzun, kayıp aşklar; Pehlevi rejiminin absürd aşırılıkları ve adaletsizliği içinde yoğun ve tutku dolu bir öfke.”
Nahid Mozaffari “Bu büyüleyici romanda, Mahbod Seraji zalim Şah’ın son günlerinde yeşeren gizli bir aşkın hikâyesine espri ve insanlık katıyor. İran’daki devrimin arka planında, Paşa ve Zari’nin öyküsü en baskıcı zamanlarda bile gençler arasında alevlenen aşk ve umudun güzel bir işareti. Seraji muhteşem bir yetenek.”
-Sandra Dallas “Böylesi canlı ve etkileyici bir anlatımla karşı karşıya kalmak ne büyük bir zevk. Bir şairin sesi ile, Seraji evrensel bir aşk, kayıp ve umudun öyküsünü anlatıyor. Her şeyden önemlisi işte bu umut, son sayfa bittikten sonra bile kalacak. Tanrıya şükür Seraji gibi bir yazar var ve dünyalarımız ne kadar ayrı olursa olsun, yüreklerimizdeki insanlık noktasında hepimizin bir olduğunu gösteriyor, Seraji.”
William Kent Krueger (Arka kapak ) |
| |
05-04-2012, 01:53 PM
|
#259 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Elindeki Kitap Saygıdeğer forum arkadaşlarım. Son günlerde okuduğum Oshonun Martıları Seven Adam isimli kitabını hepinize tavsiye ederim. İnsana hayata dair hikayeler anlatan güzel bir kitap... | Offline
| |
05-04-2012, 05:55 PM
|
#260 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Elindeki Kitap Büyük Umutlar - Charles Dickens | Offline
| | | |