![]() |
spiritüel mucizeler kitabı bu kitabı okudum. tavsiye ederim. içerisinde aura ve bedene fayda sağlayan hususlar, arındırıcı bitkiler, bereket enerjisi için kullanılan bitkiler, şifa ,aşk enerjisi için kullanılan bitkiler, ruhsal duyular ve psşik yetenekler için kulanılan bitkiiler, iksirler, ruhla bağlantı kurmak,esans yağlarının özellikleri ve kullanımı, ruh ve nefes hakkında bilgiler var. akıcı ve sıkmayan bir kitap. |
Cevap: spiritüel mucizeler kitabı iç sıkıntısı,depresyon gibi sorunlarda kullanılan yağlar: sedir ağacı, biberiye, kekik,ylang.bu yağlar ayak tabanları,omuz başları,enseye sürülebilir. koklanabilir de. kitaptan alıntı |
Cevap: spiritüel mucizeler kitabı geçici süreliğine, evet diyebilirim, teşekkürler paylaşım için. |
Cevap: spiritüel mucizeler kitabı rica ederim. |
Cevap: spiritüel mucizeler kitabı Bu kitabı almıştım okuyorum zaten herkese tavsiye ederim :-) |
Cevap: spiritüel mucizeler kitabı teşekkürler |
Cevap: spiritüel mucizeler kitabı teşekkürler |
Cevap: spiritüel mucizeler kitabı Bu kitabı ben de okudum. Güzel bir derleme yapılmış. Ancak kitabın ismine bakıp ta bu kitaptan bir mucize beklemeyin. Bir fikir edinmek maksadıyla okunabilecek kitaplardan sadece birisi diyebilirim. |
Cevap: spiritüel mucizeler kitabı Teşekürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM. |