![]() |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" Pamuk paylaşımın çok güzelmiş. art56art56 Paylaşımın için çok teşekkür ederim. kiss3 |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" sevgili cedrus,novosibir,bleteria çok sevindim begenmenize ,sevgilerimle arkadaşlarım kiss3 |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" Gülüm ellerine,gözlerine,yüreğine sağlık. kiss3 |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" Kitabı alıp yazıyorum altını çizdiğim yerleri ttli3,diyorum evde boş oturacağıma faydam olsun ,tuz biber çorbaya ttli3 ,sizin bu sevgileriniz ve teşekkürleriniz sırt ve göz ağrılarımı alıyo götürüyor redflowersımm kiss3 kiss3 |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" çok teşekkürler emeğine sağlık benim gibi kitabı okuyamayanlar için çok faydalı kitapçıda matrixe hükmedin var mı diyorum, ama haberi bile yok kitaptan neyse bulcaz. |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" pamukk cum çok teşekkürler bu paylaşımın çok hoş olmuş özellikle henüz benim gibi kitabı okumayanlar için,şimdi okuduklarım daha bir anlaşılır oldu emeğin için gerçekten çok çok teşekkürler |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" rica ederim güzel nickli arkadaşım taçyaprakcım super ttli3 |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" Selam Pamukkcum canım ellerine kollarına sağlık.Güzel paylaşımın için teşekkür ederim. kiss3 Bazen konuları okuyorum teşekkür ettiğimi sanıyorum bir bakıyorum sonra yazmamışım. Bunadım mı ne khkh56 Yaşlılık işte hoşgörün y789 |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" Çiçekciğim rica ederim kiss3 Hayır yaşlanmak yok biz hissettiğimiz yaştayız wave bisiklet öpüyorum ,sevgilerimi gönderiyorumm ark5 |
Ynt: Matrix'e Hükmedin "önemli alıntılar" Teşekkürler Pamukk; super Çok faydalı bilgilerdi...Emeğine ve yüreğine sağlık.... kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 PM. |