| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Kuantum ve Kur'an (R.Şanal)Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Kuantum ve Kur'an (R.Şanal) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız R.Şanal'ın reenkarnasyona inandığını düşünmüyorum,bende öyle düşünmüştüm "geçmiş yaşamlar" sözünden ama daha sonra farklı bir anlamı olduğunu çıkartmıştım bir kitabında,hatta Nil Gün de geçmiş yaşamlar sözcüğünü belirtmişti bir röportajında fakat akabinde reenkarnasyona inanmam o bir yanılmadır demişti...Ama kitabı okuyalı çok uzun ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() R.Şanal'ın reenkarnasyona inandığını düşünmüyorum,bende öyle düşünmüştüm "geçmiş yaşamlar" sözünden ama daha sonra farklı bir anlamı olduğunu çıkartmıştım bir kitabında,hatta Nil Gün de geçmiş yaşamlar sözcüğünü belirtmişti bir röportajında fakat akabinde reenkarnasyona inanmam o bir yanılmadır demişti...Ama kitabı okuyalı çok uzun süre oldu ne anlatmaya çalıştığını malesef hatırlamıyorum ama %100 biliyorum ki,orda kastetmek istediği reenkarnasyon değildi...Sevgiler..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() merhabalar r şanalın hemen hemen bütün cd ve kitablarını okudum.televizyon programalrınıda yakından takipedıyorum reankarnasyona inanıyor çünki geçmiş hayatımızdan diye söylemleri var fakat en güzel yönü yani beni etkileyip kendimi araştımama neden olan DÜŞÜNCE TEKNİKLERİNİ daima kuran ve ayetlele karşılaştırması ve ALLAHA inancımız yüksek olduğu halde bazı şeyleri daha net ve yakıdan görmemi kendimizin ne kadar değerli olduğunu anlamama vesile oldu kuantum kuranı okumanızı tavsiye ederim ayetlerle o kadar net bir biçimde kuantum düşünceyi yazmışki hem kuranı anlayıp hemde kendinizi tanıyorsunuz.herşey apaaçık okumak isteyenlere tavsiye edrim evet fatiha süresinin güzelliğini muhteşemliğini biliyordum ama hakikaten bayram yapmamız gerekir bizlerin bir halife olduğunu bunun içinde bayram ilan etmemizi söylüyor dinleyip okuynca yaradanın beni ne kadar özel yaratığını daha iyi anllıyorum ve ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Almış olduğu spiritüel tüm eğitim ve çalışmaların yanı sıra tiyatro ve müziğe olan ilgisinden ötürü İstanbul Devlet Konservatuarı eğitimini tamamladı. Dağarcığına kattığı tüm ve çalışma ve eğitimler; ona ortak tür bilinç işleyişinin insanı nasıl derinden etkilediğini böylece Kuantum fiziği ile doğrudan ilişkisini fark etmesini sağladı. Otuz yılı aşkın çalışmaları süresince İnsanın kendi kaderinin sonsuz efendisi olması gerektiği düşüncesini hep saklı tutarak bunun yollarını aradı. Bunun için pek çok eğitim aldı, çalışma ve uygulamalara katıldı. Reenkarnasyon, Ekminezi ve Önceki Yaşamlar en çok ilgisini çeken konuların başında gelirken; kişinin şimdiki hayatını etkileyen kalıplarını ve çekirdek inançlarını oluşturduğu için çalışmalarını bu yönde de geliştirdi. Dinler Tarihi ve Tasavvuf konusunda özellikle de Celaleddin i Rumi (Efendimiz anlamına gelen Mevlana’yı kullanmıyor, çünkü inansın sadece kendisinin efendisi olduğuna inanarak bir başkasının efendisi olmaması gerektiğini düşünüyor) ve evrensel yaklaşımı konusunda da araştırmalar ve çalışmalar yapan R. Şanal; 1980’li yılların sonunda Kuantum Fiziği ile tanıştı. r şanalın kendi sitesindeki biyografisinden kopyaladım. |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | |
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
kuranı krimde bir yerde geçiyor yanılmıyorsam bu AYET hakkında bile şiddetli tartışmalar izledim r. şanalda buna inanıyor sanıyorum.din alimleri bile tartışıyorsa bizim bir şey demeye hakkımız yoktur diye düşünüyorum
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 | |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 136
92 Mesajinıza toplam 618 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() arkadaşlar apaçık reenkarnasyon yazıyor.cahilliğimi mazur görün ama ekminezi nedir ben bilmiyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
onlar özel insanlar HZ.PEYGAMBER EFENDİMİZ gibi BÜTÜN PEYGAMBERLERDE özeldir ve hiç bir şekilde ayırt edemeyiz fakat onlar bile hta yapmişlar ve onoun için özel ayet inmiştir gaybtan sordukları zamanda sen onu bilemezsin onu ben bilirim diye ayet inmiştir onlar ÖZEL KİŞİLERDİR AMA BİZİM GİBİDE İNSANLARDI onlara SAYGI VE SEVGİLERİMİ sunuyorum ALLAH size sah damarından yakınım diyerek peygamberleri bile aracı sokmamıştır buda bizim nekadar özel olduğumuzu anlatmıyormu? bence bundan güzel ne olabilir saygılar
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 | |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Tamda kuantum teorisi ile reiki hakkında bilgi isteyecektim r.şanal kuantum düşünce tekniği ile reikinin arasında ayrılan nokta hangisi reikiyi konu alan bir kitaba başladım ama tamam sevginin bizi nasıl değiştirdiği anlatıyır ego ve üstbenlğimizi kulama şeklini anlatıyor fakat evrendeki enerjimizinden bahsetmiyor bu konuda arkadaşlar bana yazarsa sevinirim
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() sevgili üyelere bir sorum daha olacak sizinde r.şanalında bu konularda bir iki seminer daha var seminerler bire bir veya grup görüşme olmadığı için kalabalık bir topluluğun kişiye nasıl bir faydası oluyor
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ -Want2wiN- ![]() ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN | |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Aslında hayat ebedidir ve ölüm sadece bedene ait bir gerçektir o bile bir süre sonra dağılıp çürüyerek başka bedenlerde yaşamaya devam eder Ölüm hayatın sürekliliğinin ta kendisidir Madde bir anda varolup kaybolan enerji paketçiklerinin gösterisinden başka bir şey değildir.Çünkü her yokluk anı aslında varoluşun kaynağıdır .Ölümde bunun gibi yaşamın kaynağıdır Hayat hep küçük ölümlerle sürüp gider. Ve her bir ölümü biz isteriz.Daha da büyümek için.daha çok hayat daha çok ışık dahada genişlemek için.. Ölümün zamanını ve şeklinide bize en uygun şekilde tayin ederiz. der R.ŞANAL GÜNSELİ Tüm yaradılışlar ve ölümler ALLAH'ın takdiri ile vuku bulur ne bir nefes eksik nede bir nefes fazla hepsi O'nun takdiridir R.ŞANAL GÜNSELİ'NİN yakın takipçisiyim reenkarnasyona son derece inanan biridir. Hatırlayın hepimiz oradaydık.Hepimiz. O ilk yaradılış anında.Zamanın başlangıcında... R.ŞANAL GÜNSELİ ilk yaradılıştan beri sıramızımı bekledik yoksa defalarca ölüp ölüp dirildikmi? kuantum düşüncede dinlere yer yok sadece ALLAH var ve bizler ondan birer parçalarız. Arkadaşlar ben aslında çok şey yazmak istiyorum bu konuda. Aklımıda hiç karıştırmamaya çalışıyorum yani dinimizi elimden geldiğince yaşamaya çalışırken kuantum düşünceden beni yormayacak kadarınıda hayatıma alıp uygulamaya çalışıyorum.çok tecrübelerim oldu.İşim gereği bunları çok fazla açıklayamayacağım fakat burada yazmak istediklerim yada sormak istediklerim nekadar doğru bilemediğim için rahat olamıyorum. Tepki alırsam çok üzülürüm kendimi yada bildiklerimi yanlış ifade etmekten korkuyorum.burası benim için gerçekten kısa zamanda iyi bir okul sıcak dostların bulunduğu bir ortam. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
(r.sanal), kuantum, kur'an |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Kuantum ve Kur'an (R.Şanal) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız R.Şanal'ın reenkarnasyona inandığını düşünmüyorum,bende öyle düşünmüştüm "geçmiş yaşamlar" sözünden ama daha sonra farklı bir anlamı olduğunu çıkartmıştım bir kitabında,hatta Nil Gün de geçmiş yaşamlar sözcüğünü belirtmişti bir röportajında fakat akabinde reenkarnasyona inanmam o bir yanılmadır demişti...Ama kitabı okuyalı çok uzun ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi