tanrı nın doğum günüKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar tanrı nın doğum günü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız alıntı yapacağım satırlar tanrı nın doğum günü adlı kitaptan...
yazar burak özdemir..
bu biraz tartışmalı bir kitap tı.. bundan dolayı ekleyip eklememek te tereddüt ettim...
lakin fikirlerin içerisinden güzel olanları akıp kullanmak lazım...
aşağıda yazdığım satırlar gibi...
boyama kitabı..
her ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi | |
|
03-01-2008, 05:54 PM
|
#1 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| tanrı nın doğum günü alıntı yapacağım satırlar tanrı nın doğum günü adlı kitaptan... yazar burak özdemir..
bu biraz tartışmalı bir kitap tı.. bundan dolayı ekleyip eklememek te tereddüt ettim...
lakin fikirlerin içerisinden güzel olanları akıp kullanmak lazım...
aşağıda yazdığım satırlar gibi...
boyama kitabı..
her yeni doğan bebek, tanrı'nın yeni bir hayalidir.
senin kaderin, tanrı'nın seninle ilgili kurduğu hayalden başka bir şey değildir.
senden tek beklenen, sen olmandır.
kendini gerçekleştirmen, aslında tanrı'nın hayalini gerçekleştirmendir.
onun seninle ilgili hayalini gerçekleştirmenden daha çok onu yüceltecek hiçbir şey yoktur.
varoluş, senin tekamül edebilmen için var olmuştur.
yaşam, tek bir ömre sığmayacak kadar uzundur.
yaşam, senin yaşamında açılmış yeni bir sayfadır.
yaşam, üzerinde adının yazdığı boyama kitabındır.
çizgileri tanrı tarafından çekilmiştir.
yaşamak ise, kalem kutusunun içinden doğru kalemleri seçmektir.
istediğin tüm renkli kalemler emrine amadedir.
boyama kitaplarının, boyanmış olarak basılmasının hiçbir manası yoktur.
tanrı'nın senin için çizdiği çizgiler, ancak sen renklendirdiğ inde anlam bulur.
ancak, sen boyarsan o sayfa bir resim olur.
nereyi hangi renge boyamaya karar veremediğinde,
tanrı yanıbaşındadır.
tanrı'nın eli senin üzerindedir ve bu iki elin doldurduğu şekiller
sayfaların en güzeli olur.
bazen, sayfanda boyayacak yer kalmamıştır, sıkılırsın.
bazen, seçtiğin renklerden pişman olur, ağlarsın.
bazen de kalemleri doğru seçer ama renkleri çizgilerin içine bir türlü sığdıramazsın.
o an tanrı'nın senin için yeni bir sayfa açmasının zamanıdır.
eski sayfanı özlediğin de olur.
ama ölüm aslında senin yeniden doğumundur.
önceki sayfaları boyarken,
kafan karışmış
kalemi fazla bastırmış,
kimi renklerin izlerini arka sayfaya çıkarmışsındır.
eski izlerle dolu yeni sayfanı nasıl dolduracağını bilemediğinde,
tanrı yanıbaşındadır.
tanrı'nın eli senin üzerindedir ve bu eski izlerle başa çıkmak
seni daha büyük bir ressam yapacaktır.
resim dersinde geçirdiğin saatler senin karmandır.
kaderinin kayıtlı olduğu kitap, senin boyama kitabındır.
rab, senin resim öğretmenindir.
boyama kitabını bitirdiğinde, sen artık gerçek bir ressamsındır.
senin resimlerini görmekten daha çok tanrı'yı yüceltecek hiçbir şey yoktur....
sevgiler.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
03-06-2008, 11:57 PM
|
#2 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanrı nın doğum günü anlam ve anlatım bakımından çok beğendim.........
kitabın tamamı bu tema üzerineyse okunması gerekir.....
bana uyuyor,bende hayatı bir ressamın verdiği şekkiler gibi algılıyorum...
boş bir kağıdın üzerine ne çizmek istersiniz...hayallerimiz ve seçtiklerimiz hayatımızın akışını belirler...
insanlar TANRI'yı hep gördükleri şeylerde aradılar..''güneş,ay,ateş,toprak,hava,su''kutsal kitaplar bu konuda insanlara açıklama yaptı ''O'' heryerdedir ve tektir .....şu muazzam evrene bir bakın yıldızlar,galaksiler...
ne muhteşem bir resim,bu resmi yapan müthiş güce şükürler olsun...... | Offline
| |
04-06-2008, 12:22 AM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanrı nın doğum günü evet şükürler olsun.
__________________ hayırlısı... | Offline
| |
04-06-2008, 09:42 AM
|
#4 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanrı nın doğum günü bu kitabı bende okudum ve çok beğendim. okunmaya değer bir kitap tavsiye ederim herkese
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. | Offline
| |
23-06-2008, 10:31 PM
|
#5 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanrı nın doğum günü en kısa zamanda ben okumaya çalışacağım...
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." | Offline
| |
23-06-2008, 10:47 PM
|
#6 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanrı nın doğum günü bence öyle herkesin okuyabileceği bir kitap deil yada asıl doğru tabir herkesin anlayabileceği bir kitap deil ... anlatım ve dayandırılan konu ve benzetiler acısından kafa karıştıcı,sebep sonuç ilişkisi acısından kuşku duymayı kendisine oyun haline getirecek kadar becerikli her insanın elinden mutlaka geçmesi gereken merak,felsefe,kusku ve ispat azmini, insanda uyandıracak kadar etkili olabiliyor kimi zaman... hatta kuran-ı kerim meali ile birlikde okunduğunda insanın merak duygusunu tatmin yada duruma ve hissedilen duyguya göre tahrik edebilecek ilginç bir kitap... 44 | Offline
| |
23-06-2008, 11:10 PM
|
#7 (permalink)
| Üsteğmen
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanrı nın doğum günü çok sağolun ya
ama o kadar değil...
neyi küçümsemeye çalıştığını anlamadım??????
daha açık lütfen...!
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." | Offline
| |
24-06-2008, 12:44 AM
|
#8 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanrı nın doğum günü Alıntı: meryemi Nickli Üyeden Alıntı
çok sağolun ya
ama o kadar değil...
daha açık lütfen...! |
açıkcası neden bu ifade anlayamadım ( ) kimseyi küçümsemek gibi bir amaç yok meydan da... herkes gibi bende kitapla ilgili düşüncelerimi beyan ettim. insanların göreceli bakış açılarından kaynaklanan durumlara yapacak açıklamam yok malesef... boşuna alınganlık yaptın sevgili meryemi 44 | Offline
| |
24-06-2008, 09:47 AM
|
#9 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanrı nın doğum günü bu kitabı bende okudum. çok güzel bir kitap. herkese tavsiye ederim.
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. | Offline
| |
24-06-2008, 09:44 PM
|
#10 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: tanrı nın doğum günü Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: meryemi Nickli Üyeden Alıntı
çok sağolun ya
ama o kadar değil...
daha açık lütfen...! |
açıkcası neden bu ifade anlayamadım ( ) kimseyi küçümsemek gibi bir amaç yok meydan da... herkes gibi bende kitapla ilgili düşüncelerimi beyan ettim. insanların göreceli bakış açılarından kaynaklanan durumlara yapacak açıklamam yok malesef... boşuna alınganlık yaptın sevgili meryemi 44 | göreceli bakış açınızı benim mesajımın hemen ardına, bana hitabenmiş gibi değilde, daha farklı cümlelerle beyan etseydiniz keşke...
| | | |