![]() |
levh-i Mahfuz ZAMANI İCAD ETMESEYDİK Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki, zaman diye bir şey yoktu. İnsanlar, güneş doğup batıncaya kadar yaşıyorlardı hayatı. Derken, zaman diye üç parçalı bir şey icat etti insan. Bir parçasına, “dün” dedi, diğer parçasına “bugün“, öteki parçasına da “yarın“. Sonra fesat karıştı zamana ve insan bugünü unuttu. Dünü düşünüp pişman oldu, yarını düşünüp telâşlandı; ama işin ilginç tarafı, tüm telâş ve pişmanlıkları, güneş doğup batıncaya kadar yaşadı. Farkında olmadan rezil etti bugününü. Oysa yarın, bugüne dün diyor; dün de, bugün için yarın diyordu. Bir türlü beceremedi. Bir eliyle yarına, diğer eliyle düne yapıştı. Bugünü eline yüzüne bulaştırdı... Mutsuz oldu insan. Ve ne gariptir ki, yarının telâşını da, dünün pişmanlığını da, hep bugün yaşadı; ama bugünü hiç yaşayamadı. Ne yarın, ne de dün! SANA BUGÜNÜ YAŞATACAK KİTAP KADERİNİN YAZILI OLDUĞU DEĞİL, KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK KİTAP LEVH-İ MAHFUZ… Alıntı... Tanrının doğum günü Yazarı Burak Özdemir in kitabı http://www.tanrinindogumgunu.com/wp-...1/kapak-lm.png |
Cevap: levh-i Mahfuz Hıımmm, ilginç bir kitaba benziyor, bu kitabı okuyan var mı ? Varsa, yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim... |
Cevap: levh-i Mahfuz ben daha önce Tanrının Doğum günü kitabını okumuştum burak özdemirin şu andada bu kitabı okuyorum herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum benim kafamdaki soru işaretlerinin cevaplarını bir bir veren bir kitap oldu Levh_i Mahfuz çift taraflı bir kitap a ve b yüzü var a yüzü Tanrının doğum günü b yüzü Levh-i mahfuz tek kelimeyle HARİKAAAAAAAAA |
Cevap: levh-i Mahfuz Dün akşam aldım bu kitabı. ancak okuma listemde 2.sırada. diğerlerini bitirip başlayacağım. yada aynı anda okuduğum 3.kitap olacak :) |
Cevap: levh-i Mahfuz Mümin bey okumaya başladığınızda birinci sıraya bu kitabı alacağınızı düşünüyorum kitap hakkındaki yorumları okumak isterseniz bu linkten bakabilirsiniz yaseminist yorumlara bakabilirsin Tanrı'nın doğum günü Levh-i Mahfuz buRAK özDEMİR |
Cevap: levh-i Mahfuz En kısa zamanda kütüphaneme ekleyeceğim,ilginç bir kitaba benziyor. Teşekkürler :) |
Cevap: levh-i Mahfuz evet çok ilginç ve bir o kadar da bilgi dolu bir kitap |
Cevap: levh-i Mahfuz harika bir paylaşım için çok ama çok teşekkür ederimy789 |
Cevap: levh-i Mahfuz ilginç dusun2 .içeriğini merak ettim doğrusu. |
Cevap: levh-i Mahfuz bengusucum teşekkür ederim ilgine cansın sen hemen okumanı öneririm yukarıda link vermiştim yorumlara bakmak istersen |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 PM. |