![]() |
Cevap: Telekült Gücü düşünce okumak güzel bir şey. negatif düşünceleri okumak insanın canını sıkabilir ama kiminle dost olabileceğini anlarsın .ben bilinçli olarak değil ama kendiliğinden içimden geçen bir düşünceyi karşımdaki kişi bana söyledi. kendisiyle sohbet ediyorduk o an içimden bu kişi bana şöyle derse diye bir düşünce geçti. bu düşünce geçmeden önce bir sessizlik oldu ve karşımdaki kişi bana sana bir şey söyleyeceğim diye başladı .sonra onun bana söyleyeceğini düşündüğüm şeyi bana söyledi.güzel bir deneyimdi . bu olayı iki farklı şekilde yaşadım . |
Cevap: Telekült Gücü seniha sen astal seyahatte yapabiliyormusun. |
Cevap: Telekült Gücü yok .hayır. astral seyahate karşı şu an hazır değilim .hazır olunca kendiliğinden olacaktır diye düşünüyorum. |
Cevap: Telekült Gücü Kitabı Buldum ilgilenenlere duyurulur haberleşelim |
Cevap: Telekült Gücü Alıntı:
|
Cevap: Telekült Gücü Güzel bir çalışma yapmıştık bu kitabı kaynak alarak yaklaşık 2 yıl önce siteden 5 arkadaş bir araya gelip. Telekült kardeşliği grubumuzun adı idi. Her bir hafta bir kişi için niyet çalışması yapıyorduk yaklaşık 1 sayfa o kişinin isteklerinin gerçekleşmesi için olumlama tarzında bir metin okuyorduk. Her gün aynı saatte. Ben o çalışmada istediğim tüm hedeflere ulaştım. Sevgiler. |
Cevap: Telekült Gücü Janerim kitap bende var haberin olsun. Sana ulaştırabilirim belki. :) ama kitap jpeg formatında resimlerden oluşuyor pdf değil elimdeki. |
Cevap: Telekült Gücü sweet kardesim bana yollar misin o kitabin tamamini ozelden sana zahmet? forumu pek takip edemedigimden ozelden yollamani rica ediyorum. ordan gorebilmek daha kolay gelen mesajalri. buradada paylasabilirsin diger arakdaslar icin saygilar |
Cevap: Telekült Gücü Telekült Gücü.pdf İndirmeden de bu sayfadan görüntüleyebilirsiniz kitabı. Ayrıca yine aynı adresten indirebilirsiniz de. |
Cevap: Telekült Gücü Evet bendeki de jpg şeklinde isteyene mailden atabilirim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:31 PM. |