Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim;)
Niyet deney kitabından öğrendiğim iyi niyet göndermeyi kendime uyguladım geçenlerde.
2 hafta kadar önce dilimdeki papillaların bir kısmı silinmeye başladı. İnternetten araştırdım bir sürü paranoyalar yaptım. En sonunda doktora gittim, dilimdeki silinmeyi gördükten 1 hafta sonra.
Doktor önemli birşey olmadığını söyledi, neden olduğunu sorduğumda birşey de diyemedi. Olabilirmiş. Geçmezse gelirsin dedi.
Bende niyet deneyi adlı kitapta söylenildiği gibi iyi niyet göndermeyi denedim dilimdeki papillalara.
2-3 gün kadar kendi yazdığım olumlamaları söyledim. Papillaların sağlıklı insanda olması gereken sayı neyse bende de o kadar olduğunu söyledim sabahları ya da aklıma geldikçe ve normal görünümüne kavuştuğunu imgeledim. Onları sevdiğimi söyledim ve hissettim.
İyileşeceği mi vardı bilmiyorum; ama buna başladıktan 3 gün sonra normal haline dönmeye başladı şükürler olsun. Şimdi yerini görebiliyorum;ama %90 iyileşti diyebilirim. Bilmiyorum... ama içimden bir ses işe yaradı diyor... |
Size iyileşme ile ilgili bir metod öğreteyim yeri gelmişken..
İki elinizi göğsünüze değdiriyorsunuz. serçe parmaklarınızın yanlarını ve başparmaklarınızı bileğe kadar birleştiriyorsunuz. diğer parmaklarınız açık oluyor elleriniz bilekten birleşiyor. Ellerinizin görünüşü lotus gibi çanak gibi oluyoır ve hasta organınızla konuşmaya başlıyorsunuz.
diyelimki dilinizin iyileşmesi için yapıyorsunuz.. Yavaş yavaş dilinizi ve rahatsızlığını hissederek yapıyorsunuz..
"Sevgili Dilim Sen benim için çok önemlsin, sen benim için çok değerlisin. Ben seni çok seviyorum. Sana bu güne dek kötü davrandığım, seni hasta ettiğim... eksik olmasına neden olduğum için özür dilerim. Sen benim için çok önemlisin, sen benim için çok önemlisin. Seni çok seviyorum.
Senin içinde kendini iyileştirecek enerji ve güç varç Lütfen o enerjinin beyaz ışığı ile hasta bölgeni şimdi şu andan itibaren iyileştirmeye başlıyorsun. Tüm kromozomların ve hücrelerinle kendini iyileştirmek için çalışmaya başlıyor ve hemen yakın zamanda iyileşiyorsun.
Ben seni çok seviyorum. Sen benim için çok değerlisin. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum..
diyorsun biraz daha gözlerini kapalı tutup dilin yada organın ne ise onun iyileştiğini ve beyaz ışıkla yıkandığını hissediyorsun..
Ben karda düşmüş bileğimi bayağı incitmiştim. Hastanede buz dediler bir de kas gevşetici merhem verdiler. Ben ilk haftasında bunu yaptım elimi hareket ettirmeye başladım. Haftada bir iki defa okuyabildim ve ellerimi hareket ettirebildim. Fizik tedavi bile yaptırmadan şu an sapasağlam kullanıyorum..
Aklıma geldi paylaşmak istedim..