14-05-2010, 12:29 AM
|
#26 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: NİYET DENEYİ_Lynne Mc Taggart Alıntı: hayathan Nickli Üyeden Alıntı
Size iyileşme ile ilgili bir metod öğreteyim yeri gelmişken..
İki elinizi göğsünüze değdiriyorsunuz. serçe parmaklarınızın yanlarını ve başparmaklarınızı bileğe kadar birleştiriyorsunuz. diğer parmaklarınız açık oluyor elleriniz bilekten birleşiyor. Ellerinizin görünüşü lotus gibi çanak gibi oluyoır ve hasta organınızla konuşmaya başlıyorsunuz.
diyelimki dilinizin iyileşmesi için yapıyorsunuz.. Yavaş yavaş dilinizi ve rahatsızlığını hissederek yapıyorsunuz..
"Sevgili Dilim Sen benim için çok önemlsin, sen benim için çok değerlisin. Ben seni çok seviyorum. Sana bu güne dek kötü davrandığım, seni hasta ettiğim... eksik olmasına neden olduğum için özür dilerim. Sen benim için çok önemlisin, sen benim için çok önemlisin. Seni çok seviyorum.
Senin içinde kendini iyileştirecek enerji ve güç varç Lütfen o enerjinin beyaz ışığı ile hasta bölgeni şimdi şu andan itibaren iyileştirmeye başlıyorsun. Tüm kromozomların ve hücrelerinle kendini iyileştirmek için çalışmaya başlıyor ve hemen yakın zamanda iyileşiyorsun.
Ben seni çok seviyorum. Sen benim için çok değerlisin. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum. Teşekkür ediyorum..
diyorsun biraz daha gözlerini kapalı tutup dilin yada organın ne ise onun iyileştiğini ve beyaz ışıkla yıkandığını hissediyorsun..
Ben karda düşmüş bileğimi bayağı incitmiştim. Hastanede buz dediler bir de kas gevşetici merhem verdiler. Ben ilk haftasında bunu yaptım elimi hareket ettirmeye başladım. Haftada bir iki defa okuyabildim ve ellerimi hareket ettirebildim. Fizik tedavi bile yaptırmadan şu an sapasağlam kullanıyorum..
Aklıma geldi paylaşmak istedim.. |
vucudumun organlarıyla konuşmayı yeni kendim keşvettim..bilimsel olan yöntemden haberim yoktu..iyi oldu öğrendiğim..bu sayede kilo verdim..tüm mekanizmam sizin ihtiyaçlarınızı düşünüyorum ve karşılamamak istiyorum karşılayamadıklarım için beni affedin diyorum..çok işe yaradı..ellerimi düşündüm .. kan dolaşımımı ..dolaşım sistemimin tamamını..temizlenmesi için düzgün çalışması için komut verdim..se onları sevdiğimi söyledim..sonuç çok başarılı..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |