10-01-2012, 09:50 PM
|
#16 (permalink)
|
Tesekkür: 21
15 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Oyun: Kadın Avcılarının Gizli Dünyasına Giriş Arkadaşlar bu kitap benim kitaplığımda var. İçerik olarak tahmin ettiğiniz gibi değil. Kitap 471 sayfa ve oldukça da pahalı. Ben hiç beğenmedim. Yarıya kadar tahammül edebildim. Paranıza yazık derim. Ben ettim siz etmeyin:) Kitap Mistrery diye bir azgının o bar senin bu bar benim gece yarılarına kadar turlamasından ibaret. Araya günlük yaşamındaki bunalımları da konuyu şişirmek için eklemişler. Arkadaş cool takılıyor, yanındaki çaylağa bişeyler öğretiyor vs. Mevzular Miami, Los Angeles gibi zengin tayfasının olduğu gece kulüplerinde geçiyor. Sözüm ona felsefeleri, güzel ve havalı kadınları laflarıyla küçük düşürüp ezerek onları kaf dağından kendi gerçek seviyesine indirmek iddiasını taşıyor. On tane kadının arasına dalacaksın, onlarla geyik yapacaksın, ilgilendiğin kadının yüzüne bakmayacaksın, onu bozacaksın, o da senin bu fırlamalığından etkilenecek sana aşık olacakmış,mış,mış,mış..İçkinin etkisiyle cesaret kazanan tiplerin büyük zaferi..Hikaye böyle sürüyor..Çaylak arkadaşımız sonunda Don Juan oluyor tabi. İlişki yaşamak için tasarlanmış mekanlarda, ilişki yaşamak isteyen bol kadının olduğu ortamlarda kendi tarzlarını yücelterek anlatıyorlar. Benim çıkardığım sonuç o tür mekanlarda inek şaban dahi olsan mutlaka en az üç kişiyle çıkarsın. Nitekim görüyoruz da. Kendilerine kadın avcısı diyen bu zatlar erkek avcısı kadınların arasına dalarak kendilerini kazanova zannedip egolarını tatmin ediyorlar. Avlıyan mı avlanan mı oluyorlar, farkında değiller. Yani kısaca insanları ve kendilerini enayi yerine koyan bir içeriğe sahip bu kitap. Bendeniz her türlü kitabın okunması taraftarı olarak, bu açıklamamı tam tersini savunanlara itaf ederim:)
__________________ Hiç olmak herşey olmak demektir. Çünkü herşey hiçin içindedir. |
| |