| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Ben yaparken noktalardan şüphe duymuyorum belirlediğim noktalara güveniyorum. Hiç kafa yormadım yoranları da anlamıyorum. Yani ikinci nokta fellik fellik aranacak birşey olmadı hiç benim için. :D Enerji akışını hissediyorsanız gerisi imgelemeye kalmış. Hissetmiyorsanız da önemli ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1671 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2011
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #1672 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
heh işte ondan ben de korkuyorum:)Yapan varsa nasıl yaptığını anlatıversin mümkünse meraktayım:)))Ee onun dışında zaten nokta bulmadan da yapıyorum bazen istediğim şeyleri çekmeyi:)Tabi genellikle aklımdan birden geçirdiğim ve özellikle,unutmuş olduğum şeyler daha çok oluyor:)Şimdilik sorun yok:)Ha noktayla ha noktasız bir şekilde oluyor:) ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #1673 (permalink) | |
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #1674 (permalink) |
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sen kitabın o bölümünü oku,ben de tamamını inşallah:))) |
![]() | ![]() |
![]() | #1675 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İki nokta tekniğini uygularken hayalimiz gerçekleşmiş gibi davranıp hissetmek gerekiyor sanırım. Ne dersiniz? |
![]() | ![]() |
![]() | #1676 (permalink) |
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1677 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Teşekkürler mutluuu,ilginç gerçekten :) |
![]() | ![]() |
![]() | #1678 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu forumda mutluuu nun paylaştığı videolardaki gibi yapabilen var mı? Ben yapamıyorum! Forumda başaran yoksa gerçek olmadığını düşünmeye başlayacağım... ![]() Skolyozu varmış, Başak hanım kemiğini itmiş. Kemiği yer değiştirmiş, resmen görmüş. Hmm... Ama nedense önceki ve sonraki röntgen sonuçlarını videoda göremedim. İspatı var mı? Ben görmüyorum. matrix'e hükmedin kitabında da somut ispatlar yok. Skolyozunu iyileştirdim, işte bir ay önceki ve bir ay sonraki rontgen diye gösterse inanacağım. matrix'e hükmedin sayfa 174. İki Gizem Daha : İki yaşındaki bir kızın dalağındaki tümörü yok etmiş. Tümör artık gözükmüyormuş... Hani ispatı? Röntgen fotoğraflarını kitaba eklemek bu kadar zor mu? Karşıdan baktığı gibi iki noktayı buluyor. Ne kadar güçlü hissediyorsa artık... ![]() Ve Dr. Richard Bartlett ciddi bir hastalığa yakalanıp kendisini iyileştiremezse çok gülerim... İyileştiremediği şey yok gibi. İmkanım olsa ABD ye gidip görüşürdüm. Benim üzerimde denemesini isterdim. **Gerçek olduğuna inansam Sertifikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı Basak Yüksel Yıldırım'ın ya da Dr. Richard Bartlett'in bana da öğretmesi ve beni sertfikalı Matrix Energetics Uygulayıcısı yapması için yıllarca onun kölesi olabilirim ![]() ![]() ![]() Fotoğraftan skolyoz hastalığının nasıl birşey olduğunu anlayabilirisiniz. Kitapla 168 sayfa ileti yazılmış ama bir kişi de çıkıp sormamış ki "bu skolyoz ameliyatsız iki nokta tekniğiyle nasıl düzelir?" Şaşkınlıkla iletilerinizi okuyorum valla... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1679 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Valla Lusid,ben kitabı okumadım sadece burdaki bir kaç yazıyı okuyup,mutluuunun paylaştığı videoları seyrettim.İnan ben de bir şey anlamadım.Söylediğin gibi ciddi ilgilenen ve yapabilen varsa ya da bire bir gören bilgi verirse ben de sevinirim..Hayır yapacağımdan değil ama (çünkü şu bilinç kaybı yaşanması anlıkta olsa korkutuyor beni) merak ettim.Onun dışında geçen günde yazdık konuştuk burda,iki noktaya gerek duymadan çekim yasası işliyor,isteyince ve unutunca!Sadece böyle ciddi hastalıkları gerçekten! iyileştirmesi ilgimi çekti.Dur bakalım belki yapan birileri çıkar da biz de neymiş ne değilmiş öğreniriz. |
![]() | ![]() |
![]() | #1680 (permalink) | |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Bunu yapmak zor değildir eminim iki resim ekleyecekti kitaba ama gerçekten şüpheci olan kişi o fotolara da inanmayacaktır. Sonuçta çok da ayırt edilebilir birşey değil röntgen souçları farklı iki kişiye ait olabilir. Şüphenin sınırı yok. Şüphe etmeyi sen seçiyorsun diye başka insanların da aynı seçimi yapmasını bekleyemezsin. İnanmanın tek sınırı sensin. İkincisi sağlık konusunda çok bilgisi olmayan kişilerin tedavi amaçlı alternatif tıp yöntemlerini kullanması beni tedirgin eden birşey yani baş ağrısı, diş ağrısı dışında ciddi meselelerde. Bunun da nedeni Reiki ile ilgili bir yazı okumuştum. derki.com adresinde çok kısa bir bölümünü paylaşacağım: "Reiki, Tıbba alternatif midir? Reiki 1. Aşama kursundan çıktıktan sonra yaşayacağım bir deneyim, Reiki’nin tıpla ilişkisini bana çok net öğretecekti. Yine bir halı saha maçında top, parmağıma gelmiş ve ciddi biçimde zedelemişti. Ben de her derde devadır diyerek elime durmadan Reiki vermiştim. Acısı çok azalmıştı, ama günler ilerledikçe parmağım hafif yamuk biçimde kalmıştı. Sonradan anladım ki benim o anda yapmam gereken parmağımı önce buza koymak, sonra doktora gidip atele aldırmak ve iyileşme devresinde Reiki yapmaktı. Bu şekilde parmağım gayet hızlı biçimde düzelecekti. Ama ben tıbba aldırmayıp, Reiki’ye yüklenince parmağı o şekilde kaynatmıştım." Reiki de matrix enerjisi de evrende var olan enerjinin yönlendirilmesi ile ilgili çalışmalar ama uygulama biçimleri farklı bu benim düşüncem. Herşey enerjide bitiyor. İnsanın doğal yapısını tam olarak bilmeden nasıl en iyi imgelemeyi yaparsınız? Nasıl yoğun bir enerji göndeririz bilmiyorum. Henüz yakından başkası için deneme fırsatım da olmadı. Uzaktaki bir arkadaşım(birisinden telefon bekliyordu ona ulaşamıyordu bu ona imkansız geliyordu) için imgeleme yapmıştım. Ve sonuç olumluydu.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı Ben yaparken noktalardan şüphe duymuyorum belirlediğim noktalara güveniyorum. Hiç kafa yormadım yoranları da anlamıyorum. Yani ikinci nokta fellik fellik aranacak birşey olmadı hiç benim için. :D Enerji akışını hissediyorsanız gerisi imgelemeye kalmış. Hissetmiyorsanız da önemli ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi