matrix'e hükmedinKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız PLANLI KOZMİK KAZA VE MORFİK ALANLAR
Jung'un "morfik alan" teorisine göre basitçe formu olan herşey bir etki alanı yaratır.Formun tensel özellikleri DNA ile tinsel özellikleri de kollektif bilinçle ileriki soylara aktarılır.Zaman bantlar halindedir.Biz hangi bantta bulunuyorsak onu gerçek olarak algılrız ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi 7Likes | |
|
06-07-2008, 02:24 PM
|
#281 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin PLANLI KOZMİK KAZA VE MORFİK ALANLAR
Jung'un "morfik alan" teorisine göre basitçe formu olan herşey bir etki alanı yaratır.Formun tensel özellikleri DNA ile tinsel özellikleri de kollektif bilinçle ileriki soylara aktarılır.Zaman bantlar halindedir.Biz hangi bantta bulunuyorsak onu gerçek olarak algılrız başka bir değişle biz algıladığımız için birşey gerçek olur,var olur.Bazen bu bantlar veya frekanslar birbirine değer veya çok yaklaşır Bu durum hassas olan bilinç altı tarafından algılanır.Bilinç altı bilincin farkında olmadığı bir çok şeyi algılar,depolar.Bazen bunları semboller halinde üst bilince aktarır.Geceleri gördüğümüz rüyaların bir kısmı böyledir.
Benlikler olarak hepimiz kollektif bilince bağlıyız.Bu bir bilgisayar ağına benzetilebilir.Her bilgisayar internet ağına bağlıdır ancak sürekli olarak bu bilgiler kullanılmaz.Oysa internette her saniye binlerce baytlık bilgi akışı vardır.Ancak gerekli olduğunda veya bunu istediğimizde,"URL"adresini de biliyorsak, gerekli bilgiye ulaşırız
Aynen bu şekilde, bilinç altımızdan üst bilincimize , yine yüzlerce bitlik bilgi akışı vardır.Bilincimiz bu sembolleri algılayabilecek duruma geldiğinde veya bu gerekli olduğunda bilgi anlaşılabilir işaretlere dönüşür ve bilinç tarafından yorumlanır,algılanır.Bu bir çeşit algıda seçicilik olayıdır.
Yani bilgi her zaman ,her yerde mevcuttur, tek yapmamız gereken/yaptığımız bu frekansa alıcılarımızı ayarlamaktır.
Bu olay bazen bilinçli,çoğu zaman da bilinçsiz olarak gerçekleşir.
İnanıyorum ki,her insanın DNA'sında bu ayarın ne zaman olacağı kodlanmıştır.Bu istisnasız her insanda olur.Ama bazıları bu olayın "FARKINA"varır,bir şeyi algıladığın "AN" da artık "O" vardır,gerçektir.Bazıları da gündelik yaşamın koşuşturması içinde uykularına devam ederler.
DNA'daki bu kodun,bu bilginin işleme girmesi için ayrı bir PİN KODU ya da TETİKLEYİCİ BİR ETMEN gerekli olabilir mi?
Bu öyle bir etki olmalıdır ki,eski yapıyı temelden,tüm hücrelerinden itibaren sarssın.Böyle ani,şok sedici,bir etki nedir? En beklenmedik anda başa gelen bir "KAZA " tabii ki..
Ama enteresan olan bu kazanın nerede ne zaman ne şekilde olacağının önceden belli olmasıdır.Yani her şey bir plan dahilindedir.
Morfik alanların varlığıyla açıklayabileceğimiz anlamlı rastlantıların diğer örnekleri, daha çok yaygın fakat daha az etkileyicidir ki buna kısaca ve basitçe "Telepati" deniliyor. İki veya daha çok kişinin, birbirlerinin farkında olmadan, aynı zamanda benzer şeyleri düşündükleri ya da yaptıkları daha sık görülen durumları içerirler. Örneğin, tam siz onu aramayı düşündüğünüzde, bir arkadaşınız sizi arar. Aramadan önce her ikiniz de bu görüşmeyi tasarlıyordunuz ya da tam bir şeyi düşünmeye başlarsınız, yakınınızdaki bir kişi sizi bu dertten kurtaracakmış gibi, aynı konu hakkında konuşmaya başlar.
Bu iş aynı anda aynı yayım yapmak gibidir,frekansların örtüşmesidir.
Hatta bunun için o insanı tanımanız bile gerekmeyebilir.Ayrı dinden,kültürden ırktan bile olabilirsiniz..Ama bu aynı anda aynı şeyleri düşünmenize,düşüncelerinizin birbirine deymesine engel değildir.Tıpkı bir Ağustos akşamı iki farklı insanın ,çok uzaklarda olmalarına karşın ,aynı anda birbirine cevap gibi yazdıkları iki farklı şiir gibi..Birbirlerini hiç bilmeden ve tanımadan...
İşte bu başıma gelen PLANLI KOZMİK BİR KAZAdır.
Birden duyduğum bir "si" notası.... belki hedef ben değildim ama beni buldu.Çünkü öyle olması gerekiyordu.
"ÖYLE OLMASI GEREKTİĞİ İÇİN PLANLI" ,ani , beklenmedik olduğu ve yalnış hedefi vurduğu için de "KAZA"......
Ama herşeyin bir sonucu,her sonucun da bir sebebi vardır.
Doç Dr Nusret Kaya'nın dediği gibi:
alt beyinin DNA denilen bir molekül yardımı ile bilgi şifrelerini taşıdığını ve depoladığını yazmış. Şöylede devam etmiş: “Üst beyinde hiçliği bulun, alt beyinde mikrokozmosla tanışın. Zerdüşt öğretilerinin beyaz enerjisiyle I. Ching felsefesinin aydınlığı ile, hatta Isis-Osiris öğretilerinin hiyeroglif gözüyle, yaratıcılıkla, Rahim-Rahman, anima-animus, Yin-Yang güçleriyle tanışın, arkatiplerle, sembollerle, gizemle tanışın. Şeklin ötesine geçin, psiko-estetik felsefesiyle tanışın. Sıfır'ı bulun. Gönül gözünüz açılsın.
(alıntı) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
07-07-2008, 02:15 AM
|
#282 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2
121 Mesajinıza toplam 510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin yapışık nokta bulucam diye sağı solu ovalamaktan bıktım dusun dusun | Offline
| |
07-07-2008, 07:58 AM
|
#283 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Herkese Günaydın..
Bugün Herzamanki Gibi Erken GeLdim İşe.. Ve Önceki Mesajımda Yazmış OLduğum DiLeğin Gerçeğe Dönüşmesi İçin Bir Fırsat OLuşmuş Gibi Şu Anda.. Umarım Bu Fırsatı da Değerlendiririm Herzamanki Gib..
Herkese SevgiLer Ve SaygıLar..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | Offline
| |
07-07-2008, 09:02 AM
|
#284 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin sitede ingilizce bilen arkadaşlar vardır sanırım... richard bartlett videolarını bize türkçe yorumlaya bilirmi acaba..
çok güzel olurdu doğrusu........
bu arada günaydın TR-ance...
sevgiler.... | Offline
| |
07-07-2008, 10:08 AM
|
#285 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin selam arkadaşlar şu linktekileri de sevabına bi çevirin. http://www.matrixenergetics.com/qeeg.aspx
tr-ance, bu linkte dalgaların etkilerini gösteriyor. gerçi sen biliyorsun bi el atıverde riçırt ın yanlış bildiği varsa düzeltelim hayrına
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
07-07-2008, 10:21 AM
|
#286 (permalink)
| Guest | Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar şu linktekileri de sevabına bi çevirin. http://www.matrixenergetics.com/qeeg.aspx
tr-ance, bu linkte dalgaların etkilerini gösteriyor. gerçi sen biliyorsun bi el atıverde riçırt ın yanlış bildiği varsa düzeltelim hayrına |
yaa ne kadar büyük bir sevaba gireriz..rıçırt bize hayatı boyunca duacı olur..bide 2 noktalar bizi....uçarız valla |
| |
07-07-2008, 10:37 AM
|
#287 (permalink)
| Yüzbaşı
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar şu linktekileri de sevabına bi çevirin. http://www.matrixenergetics.com/qeeg.aspx
tr-ance, bu linkte dalgaların etkilerini gösteriyor. gerçi sen biliyorsun bi el atıverde riçırt ın yanlış bildiği varsa düzeltelim hayrına |
Aslında KaLiteLi BiLgiLer Var.. Ben Bunu İnce Eleyip Sık DOkurum BuLurum BişeyLer.. Zaten Benim Hazırladığım Matrix Chakrası ÇaLIşmamda KuLLandığım VeriLerle Benzeşiyor %70'i BiLgiLerin.. ÇaLışmamı Yakın Bir Zamanda Paylaşmayı Düşünüyorum.. Şu An Fabrikadan İdari Kata Çıktım Ve Baya Yoruldum.. İnşallah Akşama Çok Daha GüzeL Bir ŞekiLde Analiz Ederim O biLgiLeri.. (+ ÇaLışmamıda Upload Ederim.. )
SevgiyLe KaLın..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
| |
07-07-2008, 10:53 AM
|
#288 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
yaa ne kadar büyük bir sevaba gireriz..rıçırt bize hayatı boyunca duacı olur..bide 2 noktalar bizi....uçarız valla |
Gerçekten ÖyLe Hayal Hanım.. İhya OLuruz Vallahi..
| |
07-07-2008, 06:40 PM
|
#289 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
tr-ance, bu linkte dalgaların etkilerini gösteriyor. gerçi sen biliyorsun bi el atıverde riçırt ın yanlış bildiği varsa düzeltelim hayrına | arkadaşlar ben bu sayfadan anladığım kadarını size aktarayım, Richard 'ın matrix şifalalandırma uygulamaları esnasında hastalar beyin dalgalarını ölçen QEEG cihazına bağlanmışlar ve cihazda da kanıtlanmış ki Richard hastalarına matrix şifa uygulaması yaparken,insanların beyin dalgalarını kaydırma,değiştirme yeteneğine sahipmiş.
Çalışma sonucu QEEG cihazı ile dedekte edilen ;insanların matrix şifalandırma aşaması süresince(o kuantum alana geçiş zamanı boyunca) beyin dalgalarında beta çeşidi olanlar büyük artış kaydedilmiş..Diğer dalgalardan ziyade en çok beta dalgası yayımlanması artmış..
Kendi kızında Justice de denemiş ,yine matrix şifalandırma süreci boyunca cihaza bağlı kalmış ve çıkan sonuç ,alpha dalgalarında artışın gözlendiğiymiş..
Başlangıçta okurken sanmıştım ki ,matrix şifasına maruz kaldıkça beta dalgası yayımı beynimizde artıyor,ama kızından örnek verince dedim ki demekki böyle bir genelleme yapmak yanlış..Bu verileri vermesindeki sebep matrix şifalandırması süresince insanların beyin dalgalarını değiştirebildiğine kanıt olmaları ,yani matrix şifalandırması süresince her tür dalga boyunda değişiklikler oldugunu soyluyor ve bu kişiden kişiye değişebiliyor (umarım doğru anlamışımdır )
Bir de Kalp atış hızlarının da değiştiğini ölçtüklerinden bahsetmiş ve onunla ilgili verileri koymuş
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
07-07-2008, 08:48 PM
|
#290 (permalink)
| Yüzbaşı
| Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: Foto.Mümin :) Nickli Üyeden Alıntı
tr-ance, bu linkte dalgaların etkilerini gösteriyor. gerçi sen biliyorsun bi el atıverde riçırt ın yanlış bildiği varsa düzeltelim hayrına | arkadaşlar ben bu sayfadan anladığım kadarını size aktarayım, Richard 'ın matrix şifalalandırma uygulamaları esnasında hastalar beyin dalgalarını ölçen QEEG cihazına bağlanmışlar ve cihazda da kanıtlanmış ki Richard hastalarına matrix şifa uygulaması yaparken,insanların beyin dalgalarını kaydırma,değiştirme yeteneğine sahipmiş.
Çalışma sonucu QEEG cihazı ile dedekte edilen ;insanların matrix şifalandırma aşaması süresince(o kuantum alana geçiş zamanı boyunca) beyin dalgalarında beta çeşidi olanlar büyük artış kaydedilmiş..Diğer dalgalardan ziyade en çok beta dalgası yayımlanması artmış..
Kendi kızında Justice de denemiş ,yine matrix şifalandırma süreci boyunca cihaza bağlı kalmış ve çıkan sonuç ,alpha dalgalarında artışın gözlendiğiymiş..
Başlangıçta okurken sanmıştım ki ,matrix şifasına maruz kaldıkça beta dalgası yayımı beynimizde artıyor,ama kızından örnek verince dedim ki demekki böyle bir genelleme yapmak yanlış..Bu verileri vermesindeki sebep matrix şifalandırması süresince insanların beyin dalgalarını değiştirebildiğine kanıt olmaları ,yani matrix şifalandırması süresince her tür dalga boyunda değişiklikler oldugunu soyluyor ve bu kişiden kişiye değişebiliyor (umarım doğru anlamışımdır )
Bir de Kalp atış hızlarının da değiştiğini ölçtüklerinden bahsetmiş ve onunla ilgili verileri koymuş |
Evet Bende Şimdi Göz Attım.. Bende ÇaLışmamda Genelde Beta Ve Alfa Aralığı Kullandım.. ( BeLirLi ÖzeL Frekanslarla.. )
Şimdi Upload Ediyorum.. Bu Akşam Link Hazır OLur..
Herkese SevgiLer..
| | | |