mücevherim ben iki noktayı hissetme konusunda çok pratik yaptım ama olmadı..yani ben yapışık ve gergin noktalar hissedemiyorum
buna çok kafayı takmış ve üzülmüştüm çünkü kitabı okdum 2 kere ,burada arkadaşların da tariflerini uygulamarını kaç kere okudum,onun dışında ugrastıgımız kendimizle ilgili farkındalıklar var yani sonuçta kişisel gelişimden bihaber olan biri gibi değiliz,neye nasıl yakşalmamız gerektiğini biliyoruz burada hepimiz bu güzel sitemiz ve öğrendiğimiz uygulamalar sayesinde
..sonra senin de dediğn gibi bu işin mantıgını kavramaya merak sardım ve iki nokta burada quantum alana gecme noktalarını temsil ediyor onu anladım,kuantum alana nasıl gecebiliriz bunu hissederek nasıl yapabiliririz o zaman ı düşünmeye ve teknik olarak bana yol gosterecek kuantum ile iglili konuları okumaya başladım
richard aslında diyor evet canım bu işin mantıgını anlamanıza gerek yok ,ancak benim iki noktayı bulabilmem veya nasıl bir yol olacaksa,o metodla kuantum alan bilincine ulaşmadan bu metodu uygulayamayacağımı dusunuyorum kişisel fikrim olarak ,(kuantum alan kurallarına gore uygulama yapmaya inanıyorum başarmak için
)evet birçok arkadaşımız demişti " aslında iki noktayı hissetmek zorunda değilsin,bu kadar bu detaya takılı kalma
" ancak benim kişisel alışkanlığım olsa gerek bir metod birşeyi gerektiriyorsa sonucnda başarıya ulaşmam için benim onu hakkıyla yapmayı oğrenmem lazım
şu anda kuantum ile ilgili bişeyler okumama ragmen ve konuyu bilen bi seviyeye gelmeme ragmen uygulama nasıl dersen
evet hala iki nokta hissiyatım yok,cok guzle deneyimler yaşayan arkadaşlar gibi ellerimde parmaklarımda ısınma,karıncalanma hissedemiyorum,ama bu dediğim gibi inanmama fikrim oldugundan değil,şu an inancım ve bilgim var ama yine de yeterli gelmiyor
peki o zaman napıyorum ,hayal abla vucudumuzn kutupları ile ilgili bir bilgi vermişti,işte ben de o kutupları ellerim kabul ederek kendimce imgeleme yapıp istediğim anı yaşıyorum ve sonra unutup işime devam ediyorum
ama bu birebir richardın anlattıgı ve iki nokta metodu mu bilemem
bri ara dusunmuştum serbest bırakma sorunu mu var bende o yuzden mi olmuyor,yok artık serbest bırakabiliyorum o kısmı aştım