Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu arada sevgili insirah o ana kadar zihninden ne düşündün aklından ne geçti yani ve ellerinde bir çekim hisettinmi......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-10-2008, 06:01 PM   #841 (permalink)
Üsteğmen

maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

bu arada sevgili insirah
o ana kadar zihninden ne düşündün aklından ne geçti yani ve ellerinde bir çekim hisettinmi...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 08:03 PM   #842 (permalink)

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
insirah is an unknown quantity at this point

Sevgili maxim;

Hala yaşadığımın etkisindeyim, muazzam bir etkiydi! O anı yaşayana kadar; dediğim gibi bu topicde yer alan çoğu mesajı okudum ve bu deneyimi yaşayanların yaptığı şeyleri taklit etmeye çalıştım, taklit diyorum çünkü henüz başarılı olamamıştım, O kadar yoğunlaşmışım ki bu konuya, dediğim gibi yaptığım denemeler, zihinsel yorgunluğum, zihnimdeki düşünceler iyice birbirine girdi, düşünce olarak sadece iki noktayı düşündüm ve o iki nokta arasında sanki her iki noktanın da ışınsal kromozomları var da birbirine dolanıp 1(tek vücut) oluyorlar ve diğeri daha iyi olana dönüşüyor gibi düşündüm. Ama bu düşüncelerimle, bu denemelerden sonra iki elimi rastgele birbirine yaklaştırdığımda iki elim arasında sanki bir akım oluyordu ve hatta gülümsemiştim, ancak bu kadar oluyor diye, o enerjiyi iki elimin içinde top gibi evirdim çevirdim, eğlendim baya bi hoşuma gitti, ama bu herkesin hissettiği birşey galiba. Zihnim çok bulandığı için artık bu kadar yeter dedim ve zihnimi toparlamam gerekiyordu, ( ders çalışmam gerekiyordu), gittim ibadet ettim. Kendimi daha iyi hissediyordum. İbadetim bitti, yerimden kalkmadan aklıma gene okuduklarım geliyor, önce ellerimin arasındaki o akım topundan daha kuvvetli bir vakum etkisi hissettim,tıpkı farklı bir evrene geçer gibi ama bir anda olan çok kuvvetli bir vakum etkisi.Hoppp içerideyim, ve sonrası cezbedici...muhteşem harikulade bişey...

Ya lütfen heyecanımı bağışlayın ilk deneyimim ve bunu geliştirmek istiyorum, başksına anlatsam deli derler :( umarım istediklerimizin güzel olanların hepsini yaşarız, önemli olan birşeyi aşk ile istemek...

Ya maxim anlatamam bunu yaaaa yok oluyorsun ve bu sana muazzam bi haz veriyor...
İşleri tersinden yapmayı seven insanlar vardır. Onlar önce dünyayı değiştirmek isterler ve sonra kendilerine gelecekler. Ama sana bir şey söyleyeyim, eğer çok ileri gidersen asla kendine geri gelemeyeceksin. Osho
insirah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-10-2008, 09:53 PM   #843 (permalink)

9 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mysoul is an unknown quantity at this point

kitapı okuyorum henüz 56. sayfadayım ve kitap 205 sayfa. Kitabı bitirmeden uygulama yapmayı düşünmedim. Düşünmüyorum açıkçasI. Olmazlığından olmama ihtimalinden değil, oluşacak durumlara bilinçaltımda cevaplar verebilmek için...

Kitabı okudukça kendi zamanımda geri gittim ve aşağıdaki yazı oluştu.

Bir kere hatırlıyorum, dişim artık apse yapmıştı, ve ağrısından yerimde duramıyordum, beynime ve bütün çeneme hakim olan ağrıdan artık ağlayamıyordum. En sonunda doktora gitmeyi kabul etmiştim. O zamanla ilgili tek hatırladığım ağrı ve doktora gitmek... iyileşmenin nasıl olduğu beni ilgilendirmiyordu DOKTOR kelimesi iyileşmenin kendisi demekti benim için. Bilincimde öyleydi. ve sonra sonra doktora gidip ölen insanlar olabileceğini yaşayıp gördükçe bu kez iyileşmenin doktordan kaynaklanmadığını bilincime işlediğim

doktor = iyileşmedir mantığının buna sebep olmasıydı.

Ölenleri gördüğümde bu mantık ne yalan söyliyim kırıldı. ve sadece şöyle bir mantık yerleşti bende....

şimdi matrixe hükmedin kitabını okuyorum, dr bartlett le çok benzer deneyimler yaşamışım, zamanın bükülmesi olayını benim otobüs kazam çok benzer. ve bartlettede benim içsel olarak çocukken oluşturduğum durum var. ve o gelişti büyürken.

Hastalıkların birçoğunu kendi üzerimde bu yolla tedavi ettim. doktora gittiğimde genelde doktorlar, o an için zihinlerine gelen en uygun öneriyi bana sundular ! acaba benim için en uygunu o muydu bunu benim dışımda hiçkimse bilemez.

Mesela yaklaşık ilkokul 4. sınıfta başlayan bir tırnak batması hadisem vardırki ayak tırnaklarım hep batarak uzar ve hiçbir zman iyileşmezdi yaklaşık 10 yaşımdan 23 yaşıma kadar çektim bunu. Hergün kan hergün acı hergün ağrı, her ayakkabı rahat ettirmez....

Hatta bu süreç içinde 2 defa operasyonla batan tırnağım çekildi. ve yerine gelen tırnakta aynı sorunlar devam etti. iyileştirmeyi ise doktor değil, kendim sağladım. Ayak tırnaklarımı iyileştirdiğim günü hatırlatıyorum...

Banyoda ayaklarımı yıkıyordum ve kan içnde kalmıştı. Bunun verdiği acıyı tarif edemem. ki ayaklardaki enerjiler çok önemlidir. Bütün enerji alanı ayaklardadır. Baş parmaklarsa çok önemlidir. Herneyse. O zaman kanayan parmaklarıma baktım ve zaman o anda durdu. Dedimki. Ayaklarım aslında çok iyi. Ben iyi ve sağlıklı olmalarını düşünüyorum. O an bir seçim yaptım. ve baktığımda sağlıklı iki başparmağımı sağlıklı olarak gördüm. ve sonra zaman yeniden akmaya başladı ve kanama devam ediyordu. Pamukla her zaman yaptığım gibi gene pansumanı yaptım ama sarmadım . 1 hafta boyunca sarmadım ve kabuk yaptı, sonra kaşındı ve kopan kabuğun altında sağlam sağlıklı tırnaklar oluşmuştu. O zaman şifanın nerde olduğunuda anlamıştım. fakat bu olayları hep yaşayıp yaşayıp unutuyordum çünkü derinlemesine bir bilinçte değildim....

1998 yılında sağ küçük parmağımda bir sivilce çıktı. Sonra büyüdü ve bantladım. Bant açıldıkça süngerimsi bir deri oluşmuştu yuvarlak süngerimsi bir siğil. Yeni bir öğretmenle karşı karşıyaydım doktora gittim bana tendürdiyot benzeri bir sıvı verdi. Onu sürüyordum. İyileştirir gibi yapıyordu ama iyileştirmiyordu. Bir sorun vardı.? O zaman bir yüksek benlik olayı yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Şunu yapmıştım.

İşe gidip gelirken yolumun üzerinde küçük bitkiler vardı. Bu bitkilerden bazen küçük tohumları olurdu. Şöyle düşündüm ve kendimi buna inandırdım. Buna inanmam çok daha kolaydı çünkü bu bitkileri sürersem eğer sürdüğüm süre içinde iyileşecekti ve iyileştikten sonrada tekrar etmeyecekti.

Bilinçaltım aktif bir izleyiciydi, bir yandan bitkinin suyunu sürerken bir yandanda hipnoz yapıyordum. "Bunu sürdüm ve suyu geçti ve bu bir ilaç ve bu beni iyileştiriyor" içimden bunlar geçiyordu. Bunu sadece 3 gün uyguladım ve 1 hafta sonra o siğilden parmağımda eser kalmamıştı. Siğil sorunu olan başka bir arkadaşımda aynı bitkiyi kullanmak istediğimde iyileştirmediğinde anladım bu da benim bilinçaltımdı ve ben kuantum alanına giriyordum.

Şimdi bu kitabı okudukça bu olup bitenlere yorum getirebiliyorum. okudukça bir çok taş yerine oturuyor.

Alt 07-10-2008, 12:23 AM   #844 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cananderen is an unknown quantity at this point

Alıntı:
masterphidias Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cananderen Nickli Üyeden Alıntı
iki nokta nasıl yapılıyo.biri bana kitap felan tavsiye edebilir mi aceba
Hiç güleceğim yoktu valla...gerideki 85 sayfada acaba ne anlatılıyor diye bir soru aklına gelmedi mi senin?
e gül bari o zamaqn o kadar vaktim yok 85 sayfa okuyacak kadar.senin gb boş boş gezmiyoz.anca anlamışsındır zaten sende 85 sayfa okuyunca.
Alt 07-10-2008, 12:20 PM   #845 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
15 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
guvenli27 is an unknown quantity at this point

ankara da kitabı bulabildim.başka bir ile giderken almıştım.otobüse yoldan bindiğim zaman bir bebek feci şekilde ağlıyordu.tüm yolcular rahatsız olmuşlardı.kitabı okumadığım halde bu sitede öğrediğim İKİ NOKTA tekniğini kullandım.aniden sustu.belki şans,belkide zamanlama...
guvenli27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 05:40 PM   #846 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 3
43 Mesajinıza toplam 181 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arguz58 is an unknown quantity at this point

sayın storm arakdaşım bir mesajında şöyle dedi yada başka bir arkadaş 2 YIL ÖNCE AYAGIM AGRIMIYORDU SONRA AYAGIMIN 2 YIL ÖNCE AGRIMADIGINI İMGELEDİM VE AGRI GEÇTİ şimdi burada bir soru aklıma takıldı. ben 5-6 yaşlarımda ayaklarımı yere sıfır açabiliyordum ama şimdi 37 yaşımdayım kickboks yapıyorum ve açamıyorum :) yere sıfır olarak bende şimdi 6 yaşımdaki halimi imgeleyip açabilirmiyim... teknik bundada işe yararmı malum o zaman ki kaslar ile bu yaşta kaslar esneklik açısından çok farklı
arguz58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 06:06 PM   #847 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

Alıntı:
arguz58 Nickli Üyeden Alıntı
sayın storm arakdaşım bir mesajında şöyle dedi yada başka bir arkadaş 2 YIL ÖNCE AYAGIM AGRIMIYORDU SONRA AYAGIMIN 2 YIL ÖNCE AGRIMADIGINI İMGELEDİM VE AGRI GEÇTİ şimdi burada bir soru aklıma takıldı. ben 5-6 yaşlarımda ayaklarımı yere sıfır açabiliyordum ama şimdi 37 yaşımdayım kickboks yapıyorum ve açamıyorum :) yere sıfır olarak bende şimdi 6 yaşımdaki halimi imgeleyip açabilirmiyim... teknik bundada işe yararmı malum o zaman ki kaslar ile bu yaşta kaslar esneklik açısından çok farklı
evet. yapabilirsiniz. kitapta yer alan zamanda yolculuk konusunda ki gibi mümkündür.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 08:04 PM   #848 (permalink)
Üsteğmen

maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road

bağ kurarken çekimi hissedince farklı bir şey yapıyormusunuz ve çekim hissi ne kadar olmalı???
bazen çok zayıf oluyor acaba yüksekmi olmalı....
bu arada nefes egzersizi faydalı olmazmı
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 08:59 PM   #849 (permalink)

5 Mesajinıza toplam 18 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
insirah is an unknown quantity at this point

Alıntı:
mysoul Nickli Üyeden Alıntı
...........o zaman bir yüksek benlik olayı yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Şunu yapmıştım.

İşe gidip gelirken yolumun üzerinde küçük bitkiler vardı. Bu bitkilerden bazen küçük tohumları olurdu. Şöyle düşündüm ve kendimi buna inandırdım. Buna inanmam çok daha kolaydı çünkü bu bitkileri sürersem eğer sürdüğüm süre içinde iyileşecekti ve iyileştikten sonrada tekrar etmeyecekti.

Bilinçaltım aktif bir izleyiciydi, bir yandan bitkinin suyunu sürerken bir yandanda hipnoz yapıyordum. "Bunu sürdüm ve suyu geçti ve bu bir ilaç ve bu beni iyileştiriyor" içimden bunlar geçiyordu. Bunu sadece 3 gün uyguladım ve 1 hafta sonra o siğilden parmağımda eser kalmamıştı. Siğil sorunu olan başka bir arkadaşımda aynı bitkiyi kullanmak istediğimde iyileştirmediğinde anladım bu da benim bilinçaltımdı ve ben kuantum alanına giriyordum.

Şimdi bu kitabı okudukça bu olup bitenlere yorum getirebiliyorum. okudukça bir çok taş yerine oturuyor.

mysoul anlattıkların muhteşem, sen çözmüşsün kanımca sırrı inş. umarım hepimiz farkına varırız.
İşleri tersinden yapmayı seven insanlar vardır. Onlar önce dünyayı değiştirmek isterler ve sonra kendilerine gelecekler. Ama sana bir şey söyleyeyim, eğer çok ileri gidersen asla kendine geri gelemeyeceksin. Osho
insirah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2008, 09:01 PM   #850 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 24
67 Mesajinıza toplam 232 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selinarosa is an unknown quantity at this point

Bence bu kitapta fazla detaya girilmemiş, bir takım kavramlar daha çok açıklanabilirdi. Onları da SEMİNERİNDE AÇIKLIYORMUŞ. Eee... seminerine katılamayanlar ne yapsın yani? Bu kitap resmen seminerime gelin de para kazanayım mantığı ile yazılmış, çok ayıp yani. Sadece kitapla da başaranlar var olayı, ama kuşkusuz seminerdeki gibi daha detaya inse bence DAHA ÇOK İNSAN başarabilecekti. Ne yapalım bolca pratik yapacağız artık, ben daha tek bir pratik bile yapmadım, kitabı okudum da çoktan. İçimden gelmiyor nedense, bir hayır vardır elbet. Hemen birazdan ilk denememi yapayım bakalım. Yine de kitabın anlatmaya çalıştığı şeyler yüzeyselce anlatılmış olsa bile anlatılmak istenen şeyleri gerçekten beğendim ve doğruluğunu da görebiliyorum.
selinarosa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix