05-06-2010, 05:47 PM
|
#1479 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: matrix'e hükmedin Alıntı: esyu_es Nickli Üyeden Alıntı
1- iki nokta yapıldığında çekim hissedildikten sonramı istediğimiz şeyle ilgili imgeleme yapıyoruz yoksa başlarkenmi imgeleme yaparak bağlantı kuruyoruz ?
2- serbest bırakma yöntemi dediğiniz tam olarak nedir... maalesef tecrübe edemediğimiz için yaptıktan sonra merak ediyoruz be aklımızdan çıkmıyor basit bir şeyde olsa...
3- imgeleme yaparken konuşabiliyormuyuz yani olmasını istediğimiz şeyi seslendiriyormuyuz yoksa sadece düşünüyormuyuz... | 1) Başlarken imgeleme yaparak bağlantı kuruyoruz. Çekim sonrasında kendiliğinden geliyor zaten. 2) Serbest bırakma dediğimiz şey GÜVEN dir. İsteğimiz her ne olursa olsun, onu dile getirdikten sonra olacağına olan İTİMAT tır. O istenilen şey bizim ve bütünümüzün hayrına olan bir durum ise, onu yaşayacağımıza olan İNANÇ tır. GÜVEN duygusunun olduğu yerde sorgulamaya gerek olmaz, beklemeye, meraklanmaya ihtiyaç duyulmaz. Biz gerekli yerlere isteğimizi belirtmişsizdir, yapılması gereken tek şey onun hayatımıza geleceği ana sevgiyle kucak açmaktır. 3) Bu tamamen kişisel bir durum. Yani isterseniz imgeleme esnasında isterseniz çalışma sonrasında sesli bir şekilde 'Ben ....... ........ . (isim soyisim söylenir) şu şu şu dileğimin benim ve bütünüm hayrına olacak şekilde hayatıma kolaylıkla girmesine niyet ediyorum. Bu dileğimi ve daha iyisini sevgiyle kabul ediyorum' diyebilirsiniz. Alıntı: esmas Nickli Üyeden Alıntı
selamlar,
belki defalarca sorulmus ve cevaplanmistir ama sayfalarin hepsini okuyamadim dogal olarak.
ve soyle bir sorum var. dun gece iki nokta calismasi denemelerimde ilk kez degisik bisey oldu.
yastik uzerinde calisiyordum ve ellerim asagi yukari 30 saniyede bir birer cm birbirine dogru cekildi miknatis gibi.
ve sonunda iki elim birbirine kavustu.
tabiki o anki his,bag kurabilme,hiclikte olabilme vs onemli ama bu miknatislanma da dogru yapabildigime isaretmidir ?
tesekkurler.. | Niyetinizin sizin ve ilgili herkes için en hayırlı şekilde hayatınıza kolaylıkla gireceğine dair güzel bir işarettir :) Şu andan hayırlı olsun..
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |