![]() |
Eveeet bende dün matriksik enerjisini keşfedenler grubuna dahil oldum galiba. Dün arkadaşımın reflüden arıyan midesine yaptığım iki nokta da ağrı şıpp diye kesildi. Durun bakalım daha neler görecez. Tabi ki Şafii olan Allah . Elhamdülillah demekden kendimi alamıyorum. Bu nu nasıl muhteşem bir nizamdır,bu nasıl bir intizamdır ki kainattaki, insanoğlu sadece keşfettiğinde bile zekasına kendi zekasına hayran oluyor. O Yüce Yaratıcı'nı zekasını düşünemiyorum Bile . Elhamdülillah binlerce kez. |
arkadaşlar matriksle ilgili videoları nasıl izleyebilirim |
imza' m da mevcut. matrix two point video Two Point Video |
sevgili Ayşegülcüm evet bende de başdönmesi oluyor.hem de nasıl:) özellikle ellerimdeki zonklamayı tarif edemem.o anda başlıyo zonklama ,bunun olması çok hoşuma gidiyo sanki o anda öyle güçlüymüşüm ki "güüçç ben de arrtııık" diyorum:) ama hala iş olayına nasıl uygulayacağımı çözemedim.şuan 28. sayfayı okuyorum, deneyimlerini arkadaşlarımın.burada tecrübelerini yazan arkadaşlara da ayrıca çook teşekkürler.. sevgiler. |
selam forumdaki yazınızı okudum matrix yapıp istediğinizin gerçekleştiğini yazmışsınız. isteğinizi nasıl imgelediniz merak ettim. ben başaramadım. |
Bu konuda 98 sayfa dolusu sadece sorduğunuz soruya cevaplar verdik.Okumanızı öneririm. |
Alıntı:
İİi ama 98 sayfanın tamamını nasıl okiyim. Zaten o kadar çok okumaya mecbur biriyim kiO0agl34 Ayrıca teşekkür ederim Mümin Okan |
azime, bu işin bahanesi olmaz.. sen armut piş ağzıma düş istiyorsun.. sana deniyor ki işte kaynak, işte forum, işte deneyimler, işte kitap.. Sen diyorsun ki bunları karıştırın yutulabilir hap yapın bana verin iyi gelsin.. Senden sonra gelen diyecek ki bu ilaçlar fazla ve bana iyi gelmiyor bana başka hap yapın.. ve 98 sayfa olan bu başlık gereksiz şekilde şişmeye devam edecek... |
.............:)Sen de haklısın |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:55 PM. |